0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
nelinka, elma,

да ви напиша по повод закъснението. Знам какво е да чакаш да дойде, за да почнете отнякъде процедурите. Аз така бях последните 2 месеца. С ПКЯ съм, и цикъл на 31-35 дни. Обаче като се разтроих че се бавим с инсето, цикъла ми стана на 65 дни. Бях откачила.
Първият път пих Оргаметрил по собствено предписание. Да, дойде ми. Но нямах ову на следващия цикъл. И после пак закъсня...65 дни.
Та това закъснение го дължа на: стрес, тъпчене с хомеопатични и други имуностимуланти.
Вече край, няма да пия никакви самоназначени неща.

Знам какво ви е, дано дойде и се приближите с една крачка към успеха.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте мацки:-)
Сутринта бях при д-р Персенска ( до ЦРЗ Надежда направих магистрала) хем да си взема документите за ин витро по ЗК, хем да говоря с нея относно вариантите с които ще продължавам напред. Има значи вариант да даря яйцеклетки на някоя жена и другото семейство поемат процедурата. Така ин витрото ми не минава през ЗК и ми е без пари. ( Е, сигурно нещо ще трябва да заплатя,но не е болка за умирачка). Та така.....сега мъжо ще пие 3 м лекарствата ел карнитин,Спимен и Витамин Ц та да видим ако се подобри материала пак опит инсе и ако не стане нищо....този вариант с инвитрото.Стискам палци за всяка една от вас :bighug: :blowingdust:
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Вече край, няма да пия никакви самоназначени неща.
И аз :)
От тия лекарства съм в това положение, аман казах вече.......... :( Преди цикъл кога на 60 дни, кога на 30 дни, ама поне имаше 3-4 цикъла в годината с ову, сега съвсем нищо.......и съм така откакто за първи път пих клостил....... :x
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Dragica, ще успеете. Важно е спокойствие и подкрипа на мъжа, че са малко .....Ние сме силната половина, но важен е краят.късмет :)
Аида много късмет ти пожелавам и да се похвалиш в най-скоро време. Някой трябва да поведе хорото и ние след него. :)
успех и кураж на останалите, чудесата предстоят.
« Последна редакция: Януари 29, 2008, 13:11:40 pm от joli75 »
никога не отстъпвай на принципите си!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Здравейте преди малко се прибрах от клиниката.....
направихме инсето ама фоликула не се беше спукал та доки опита с ръце ама и така не успя.....и сега ме наболява малко. В четвъртък съм пак там да видим дали се е спукал и ако се наложи ще правим ре-инсе....
УФФ не че миналия път като се беше спукал успяхме ама сега е още по-отчайващо....
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Минесота, стискам палциииии дано е станало :D
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Минесота, имаш силно стиснати палци и от мен. Обаче защо чак в четвъртък те викат? Обясниха ли ти? Моите две инсета бяха на неспукан фоликул. Викаха ме на по-следващия ден, но тогава фоликулът вече беше спукан и нямаше смисъл от реинсе? Сигурна съм, че лекарите си знаят работата, но продължава да ми е чудно. Третия път /на 25.01./ фоликулът се беше спукал и сега чакам. Пожелавам ти положителен тест и здраво бебче /може и бебчета/. Успех на всички момичета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
ами и аз незнам защо в други ден, ама щом така е преценил........
аз не задавам мн въпроси за добро или лошо.
Каквото кажат го правя ,пък ще видим.....
Успех на всички чакащи !
Стискам палци
minesota,Gea,Dragica :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: момичета!дано са успешни инсетата и повлечете крак :wink:!!
и аз другия месец съм решила-инсеминация за нас,пък ще видим,живот и здраве дано се наредят нещата!!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
момичета, вярата и доброто настроение ми се скапаха
попрочетох във форума за инсета с 11млн. 90% подвижни (4% по Крюгер)....
ми на какво се надявам?! няма успешни....
егати, а аз съм си повярвала
супер сдухано ми е, и какво сега 14 дена надежди, за нищо :(
Ей Аида, изобщо не искам да чувам подобно нещо. Никакво униване, има достатъчно примери на забремнели и то със сериозни мъжки проблеми.... Никакви мрачни мисли, никакво скапано настроение.
Би трябвало сама да знаеш, че голям % процент от успеха е и нашето положително мислене...
*
Айда защо пък вие да не сте първото успешно инсе с тези паказатели  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #192 -: Януари 29, 2008, 18:20:54 pm »
ей Аидке сега е мой ред да ти вдъхвам кураж ;)
е защо така се отчая? аз тъкмо от теб се заразих с един ентусиазъм а ти сега и мен ме скапа...
аз също ги четох темичките за инсетата, но има и доста успели, все пак е по-добре от това да не правим никакви опити и да си седим със скръстени ръце.
Това е стъпка напред, така че мисли позитивно и ще се случи, ще видиш.....
Както винаги казвам "Всичко е възможно"!
съгласна съм с mpia :D!!AIDA , мила недей така...нищо не пречи да опитате,пък всички ние ще стискаме мнооого палци :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!това,че не си видяла други двойки с такива показатели и успешно инсе-нищо неозначава!има много хора,които не пишат по форумите,знаеш ли колко от тях са постигнали успех? :wink:
не се отчайвай :bighug:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Rib4o

• 211
Катя, благодаря ти много за подкрепата. Аида, горе главата! Никога нищо не се знае. След като лекарят е направил инсе, значи знае, че шансове има. Стискам палци за положителен тест!
*

Rib4o

• 211
Момичета, знае ли някой след колко време организмът се изчиства от Прегнил-а? Сложиха ми 10 000 единици в петък /25.01/. Предварително благодаря.
*
Ей, AIDA, забранявам мрачни мисли. Не са супер големи шансовете, ама ги има. За мен е важно да имам план Б и тогава ми е много добре. Важното е животът да продължава.  :hug2:
Минесота, не унивай! Ще видиш, че всичко ще е наред.  :goodluck:
Dragica, само напред и нагоре! Харесва ми твоят оптимизъм. :wink: 

"Мацка и аз съм като теб, направо вече ми писна от това чакане..., нито М, нито бременност, нищо...ама много голямо нищо... даже и аз се питах дали да не си самоназнача дуфастон, ама се отказах. И без това така съм си ошашкала организма с тия лекарства нон стоп...опитвам се да бъда търпелива...само дето като гледам как се развиват нещата при мен...май ще остарее темата и ще подхванем следваща докато дойде моя ред.... :(
[/quote]

Елма и аз мила реших да не бързам с дуфастона пък ще видим до кога ще издържа.Дано скоро и ние с теб започнем с процедурата.Погледнах ти графиката. Аз също имам зацапване по средата на цикъла но незнам на какво се дължи това .Сигурна съм че не е от овуто.Случва ми се няколко цикъла подред около 15-16 ден от М. а гледам че и ти го имаш .От какво може да е?
Аида,Минесота, Геа, Драгица ,Успех на всички и скоро да се похвалите  :bfp1:
« Последна редакция: Януари 29, 2008, 21:26:07 pm от nelinka »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
5000 единици Прегнил се изчистват от организма за около седмица.
*

Rib4o

• 211
Благодаря ти, Ади. Значи 10 000 единици за около две седмици. Нали така? Ама сега като се замисля, миналия месец си направих тест 9 дни след инсето, т.е. 10 след прегнила. Тестът беше отрицателен. Ох, много ми тежи това чакане.