0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Колко опасен е диферелина при бременност
« -: Декември 12, 2005, 12:01:37 pm »
Ся, знам, че откачам ама аз искам да поразпитам, че нещо съвсем ще се побъркам до 19 декември - тогава трябва да ми слагат диферелина.
А, този уикенд ми се появи много леко зацапване при избърсване - а това не ми се е случвало досега дори и когато съм забременявала (то пък и не си и спомням, де!). И естествено взех да полудявам, че може и да съм забременяла и това да е зацапването, което се получава при имлантацията, и чета на указанията на диферелина да не се употребява при бременност -. е как да разбере човек дали има бременност като диферелина се поставя 5-6 дни преди менструацията - общо взето съм се уплела като кокошка в кълчища и търся малко мнения по въпроса и ох, извинявайте, ама лудостта не пита  :(
« Отговор #1 -: Декември 12, 2005, 14:22:53 pm »
Не може ли да си нпаправиш кръвен тест в деня, преди да ти сложат диферелина? Щом пише да не се употребява значи е достатъчно опасен, за да не се слага. Пък и кажи на лекаря си задължително, би трябвало като те преглежда да разбере, ако си бременна!
*
« Отговор #2 -: Декември 12, 2005, 16:23:11 pm »
Пупсик, мерси за включването, ама ми се струва, че 5-6 дни преди М не може да се разбере по никакъв начин за бременност - просто е твърде рано!
Абе, ще се опитам да не психясвам, ама то понякога като чете човек повече и си представя, че му се случват всички неща (или почти всички), за които чете  :oops:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #3 -: Декември 12, 2005, 16:23:42 pm »
Bora82, ти не пиеш ли антибебе?! Аз пиех, явно за да е сигурно, че няма да има бременност, задържан фоликул и т.н. Има и други неща, които трябва да се следят. Успокой се.

*
« Отговор #4 -: Декември 12, 2005, 16:33:58 pm »
Ами, той доктора ми каза, че няма нужда за пия някакви противозачатъчни - е, то при картинка като моята  :(  с една и то запушена тръба  :cry: - ама нали няма за какво друго да се кося сега и на ти булка спасов ден
« Отговор #5 -: Декември 12, 2005, 16:42:46 pm »
а на кой ден от цикъла го видя това зацапване?

Сега гледам календара-нали на 19-ти щяха да ти го слагат диферелина, една седмица преди цикъл? зацапването може да е от овулацията, ако смятам вярно.
*
« Отговор #6 -: Декември 12, 2005, 18:23:10 pm »
мисля, че зацапването беше 2-3 дни след ову-то - и на мен по принцип не ми зацапва, ама знае ли човек - иначе диферелина ще е 5-6 дни преди М
Мерси за подкрепата - аз се опитвам да не се шашкам - просто исках да чуя мненията ви, защото е по-леко да се поговори с някой  :love:
*
« Отговор #7 -: Декември 12, 2005, 18:47:53 pm »
2-3 дни след ову няма зацапване от имплантация. Но ако се притесняваш много можеш да си пуснеш един кръвен тест преди да ти сложат инжекцията. Ако има нещо бъди сигурна, че ще отчете.
Желаяти много успех и дано всичко да е наред  :goodluck:
*
« Отговор #8 -: Декември 13, 2005, 12:10:22 pm »
Missy, мерси за подкрепата - то и аз си търся под вол теле, ама ще се опитам да не прекалявам  :wink:
А, междудругото кръвен тест 5 дни преди датата за М ще покаже ли нещо? - все ми се струва, че е рано - абе каквото сабя покаже!
благодаря ви за търпението  :oops:
*
« Отговор #9 -: Декември 13, 2005, 13:40:15 pm »
Да мила, ако има бременност то съответно ще има и покачване на хормона, така че ще го хване. Стига си го мислила - всичко ще е наред. Все пак Коледа идва  :D  само положителни мисли ей