Ne znam po kakva sluchainost dnes za pyrvi pyt popadnah na saita:-)Ot 7 sytrinta sum zalepnala cheteiki i popivaiki informaciq i syveti,koito namerih tuk.Vednaga se registrirah i reshih che moje bi tochno tuk shte uspeq da namerq reshenie na problemite si;da namerq pravilniq pyt i dobro razvitie.
Na kratko shte spodelq problema si-na 31 godini sum,teja 85kg,pushach:-)Ot 8 meseca poluchavam techenie 7 dni predi menstruaciq.Poiskah sreshta s ginekolog i se okaza che trqbva da chakam okolo 2 meseca za vizita.Sled sreshtata-posledva kryven test,sled tova (kakto mi be obqsneno) "lazerno otlepvane na chastichki ot vlagalishteto za izsledvaniq".Kakyv be rezultata-sled vzetata proba-izkarah cql mesec s kryvotoechenie.Posledva normalen mesechen cikyl,i sled tova-pak predmenstrualno techenie...izgubih se nqkyde po pytq ot smqna na prevryzki.Pri poslednata mi vizita pri ginekolkojkata mi be kazano slednoto.Vsichko e dobre,probite sa dobri-shte vi izvikam na pregled prez mesec mai.Do togava-ako e vyzmojno izbqgvaite opiti za zbremenqvane...A kakvo da pravq s nepromenenoto si techenie predi cikyl? I zashto prosto vmykna che ne e pritesnena z techenieto a che se pritesnqva poveche za shiikata.Vyobshte-izgubena sum.
Zabravih da spomena che jiveq v Espana.Nadqvah se che pone tuk pri vyzniknal problem shte se obyrne poveche vnimanie.No v kraina smetka-sum s 4 viziti-bez nikakva informaciq i promqna v systoqnieto.E,shte chakam do mesec mai:-(
Prosto ne znam kakvo shte predpriema sega.
Nadqvam se tuk,s Vasha pomosht-da namerq reshenie.
Predvaritelno blagodarq!
p.s.Prodyljavam da cheta forumite:-)Okazva se che sum napylno dezinformirana:-)