Lan мила, не съм имала възможност да прочета здравната тема, та не знам за какъв неврологичен проблем става дума, но понеже ние доста си имахме вземане-даване с невролози заради Дани, чувала съм от много места, че добрите детски невролози в София са д-р Литвиненко от Педиатрията на ВМА и д-р Христова в Токуда (тя преди е била също в Педиатрията). При Литвиненко сме ходили в МЦ Детско здраве на Ами Буе 27-29, тел 952 42 97, 0888 223062, струваше 20 лв през май. Приема и в Педиатрията, ама е страшно чакане. Хареса ми. При Христова не сме ходили, наши приятели я похвалиха, може да звъннеш за час в Токуда 403 4000. Не знам дали да и хирурзи, но поне ще могат да те насочат. Успех и стискам палци!
Violet, Димана спинка в порт бебе пелена на Bebetto, имам 2 и ги пера през 1-2 дни. Като станат малки, скоро ще минем на чувалче.
Силви, много ми стана мъчно за теб... Тя Габито вече е забравила, ама представям си на тебе какво ти е било. Ако имаш възможност, вземи й платнена кошара за игра. Освен, че си имате пътническо легло, тя е идеална да оставиш детето на безопасно място за 10 мин, докато си довършваш манджата, пускаш пералня или идеш до тоалетна. Дани като беше на 4 месеца, майка ми се позабля и той беше паднал от количката. Веднага го замъкнах в Пирогов, направо си носех душата в зъбите, а то милото ми се усмихва, сякаш да ми каже, че само с уплаха сме се разминали. Ама на мен още ми държи и не давам да се чуе дори за секунда без колани в количка, столче за хранене или за кола, за един миг стават белите.