за ревовете тук не оставят бебето да пла4е и да се травматизира ,едно пелена4е не пла4е за6тото е капризно или безпри4инно,а за6тото има не6то ,я се е наакало ,я да се уригне(при нас е 4есто явление) ,може да е гладно ,памперса да стяга не подходя6та дреха ,която го дразни и тн или просто иска да спи и иска да е в преградките на мама така се 4увства за6титено и е спокоино
за мамите с близнаци малко е невъзможно ,но ако има кои да помага
ние по цял ден се разнасяме на раце ,така заспиваме ,но 6том така е спокоина ,така 6те да е
,а 6те се възпитаваме като му доиде времето
все пак да остави6 бебето да пла4е е много по изнервя6то(имам предвид самият пла4 ,ние като имаме колики се е стигало до няколко 4аса нон стоп
,хем е на ръце) отколкото да го вземе6 и така и аз и тя е доволна
Даже като ходиме на гости при свекитата и те се у4удват ,за6то ревялаа
,отгледала е 6 деца и се 4уди и мае за6то ЕДНО бебе може да реве ,а те като си говорят помеждуси се надвикват ,4ак ме заболява главата е как бебето няма да се изнерви и после целият ден ни е крив
.И все да го вземела ,а на6ето бебе не оби4а да се носи от непознати лица ,които вижда един пат на 30 дена.
Та като и забраних да го взема тя се обиди ,но пък като не помага поне да не ми вреди и тя за да си отмъсти
запо4на да ми разправя как бебетото на неината племени4ка 4ак говорело ве4е пък на6то само ревяло и не било нормално това
и аз нали не си оставям магарето в калта и казах ,4е на6ето не бърбори(тоест издават звуци сега кво говорене
) пред 4ужди хора .Ло6о сме я у4ели на ръце (бабини девитини),кара ме да паля некви храсталаци в къ6тата ,когато бебето ревяло
,а да и като съм я хва6тала през ръцете ,6тели да се изкарат
.Имате ли такива акълни свекърви като моята ?Нямате нали
незнам дали видяхте за тия биберони Авент(няколко пъти пи6ат ве4е ,4е били опасни) ,направо настръхнах и сега се 4удя да ги сменям ли
и какви да взема ,които наподобяват Авент
за памперсите са няколко модела ние сме с 2ката на babydry,но за по активни деца е Active fit(те по4ват от 3 ка),но на нас са ни големи о6те ,но за по нататак мисля от тях да взема таи като е доста активна и едвам я удържам
аиде 4естити месе4инки на вси4ки бебенца и на именниците приятно празнуване