Теди, здравей!
И при мен ову-тестовете дават положителен резултат в 3-4 поредни дни, въпреки че овулация така и не настъпва. Хормоналната картинка си е добре (Джам ти я е скицирала), но при ЛУФ синдром, какъвто ми е диагностициран, наистина е възможно. Няма двуфазност на графиката, цикълът се удължава (доста
последният ми бе6е 36 дена! Толкова не бях стигала
даже започнах да се надявам и си направих тест за бременност. В него момент видях, че ми идва
)
Ако при теб това е първи подобен цикъл с такива данни, не е повод за притеснение, случва се; ако 2-3 поредни цикъла ти извъртят такива номера (УЗИ, фоликуметрия) с лекаря ти ще прецените как точно да действате. Дано не е СПКЯ, защото и това е вероятна диагноза при мен.
Може би все още ефектът от Золадекса си казва своето. Дай си време.
За термометъра - предполагам мериш орално или просто стойностите ти не са от високите. Индивидуално е. Първото мерене и при мен с диг. термом. винаги е с 1 до 3 десети С разлика. Затова меря 3 пъти поред и отчитам резултатът, който се повтаря 2 пъти
Обяснявам си го с вкарването на термометъра в режим на работа, така де - и той да позагрее малко