0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

irka_london

нямам признаци на бременност вече?
« -: Декември 21, 2005, 16:46:57 pm »
Момичета, кажете ми или някой с подобен опит, ако има да ми каже какво означава, ако си в 8 седмица и изведъж спрат да ме болят гърдите, не ми е лошо, не се уморявам. До преди 2 дни усещах всичките си признаци още, но днес е особено различно - нормално ли е да спрат парвоначалните признаци изведнъж? имах силни болки ниско долу в корема, уморявах се много и дори къщната работа едва правех... гърдите ми ме боляха много, а днес са само леко чувствителни, нито помен от главоболието, постоянната умора и глад за сън, напротив, от 3 дни дори не мога да спя ни денем ни нощем и не съм уморена....
« Отговор #1 -: Декември 21, 2005, 16:51:54 pm »
При първа възможност - лекар. Това с признаците е относително за отделния организъм. Не отлагай!
Пожелавам ти само добри новини! Успех!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Декември 21, 2005, 17:00:18 pm »
Често срещана е тази промяна. Не се притеснявай излишно, но непременно го сподели с лекаря си максимално бързо.
*

irka_london

« Отговор #3 -: Декември 22, 2005, 14:22:07 pm »
Благодаря, мимичета, днес съм "по-добре", т.е. имам си признаците обратно:) пак ме болят гърдите, уморена съм, коремче ме наболява, главоболие и гадене:) всичко си е по старому:) по-спокойна съм явно като не съм добре:) благоадаря ви отново:)
*
« Отговор #4 -: Декември 22, 2005, 14:49:08 pm »
Ирка, съветвам те все пак да отидеш на лекар да види бебето!
По - добре едно ненужно посещение в кабинета и спокойствие за теб.
*

irka_london

« Отговор #5 -: Декември 22, 2005, 15:22:59 pm »
o, da, shte ida, imam chas veche, no i se uspokoih malko. blagodaria