Еми то май само Надинчито е на тая диета, ние още не сме сколасали, но Ултра нали е свалила 10 кг. с Дюкан. Тя може да ти обясни най-добре, аз още не съм се добрала до книгата и още ми е тъмна Индия.
Жеки, предпочитам домашно мляко, защото първо - знам на кравата какво й е давано и какво не, като храна. Когато се налага някакво лечение с лекарства, хората ни предупреждават предварително и тогава не взимаме, докато не й мине. Второ, консервантите и нишестетата в кис. мляко са твърде много, за да имат голям срок на годност. Еми за едната масленост ли е проблема, хич не се затормозявам като си обезмаслявам и кваса сама млякото. Просто от домашното по-истинско няма.
Counterfeit, наострила съм и очи и уши да не изпусна, значи от 01:34 ч. нощес съм на вода. Аз май наистина ще имам нужда. Може и да си внушавам, може и да е истина, но след вливането се чувствам подута, ходя до тоалетна много често, като си изпускам бая ми ти течност, а реално не пия толкова вода, колкото изхвърлям. Даже и на кантара почти не съм мръднала.