0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Божествени тела
« Отговор #300 -: Февруари 12, 2008, 12:33:00 pm »
Ау ма как така само месо? Ама ич ли никво зеленчуче не може първите дни? Само протеини, така ли? И зехтин явно не може да се ползва? Предполагам за сол и дума не може да става. :( Дайте някакви примерни менюта - какво ядете в ударния режим и какво ядете след това. Щот и аз имам да свалям бая - ще ми трябва така аккто чета 4 дена ударен режим.
*
« Отговор #301 -: Февруари 12, 2008, 15:18:33 pm »
Да аз затова исках Надинчи да даде нейното меню, та докато си купя или ми доставят книгата, аз вече да съм почнала.
Аз определено съм за 5 дневния режим, имам доста над 20 да свалям.
*
« Отговор #302 -: Февруари 12, 2008, 15:56:54 pm »
Ок тука съм. Значи на
закуска:
Обикновено кис мляко обезмаслено / има на Верея / или обезмаслена извара или обезмаслено сирене. Кафета, чайове колкото си искаш само че с обезмаслено пр. мляко. Аз ползвам 1% друго не намерих. Пия после и едно безкофеиново витаголд което ме засища до към 12ч.
обяд: месо на скара, варено или на фурна - пил филета, шишчета, риба, кебабчета и кюфтета може, но без хляб в тях. Мн важно е да не солите или ако хептен не можете съвсем малко. Иначе подправки са разрешени и оцет. Може да си правите сос от обез. кис мляко и горчица, става супер.
вечеря: Пак месо :lol:но може да си избирате: ролца от раци, калмари, постна шунка, суб продукти. Пиле на грил е върха но без кожата! През ударния период не може свинско обаче. Яйца са разрешени до две на ден но сварени или на тефлоновия без мазнина.
Може да гарнирате с лук, чесън, чер пипер, корнишони също!

Ами тва е за ударния горе долу. Най-важното са да ядете постни меса: бялото месо, говеждото, рибното. Аз да си призная :oops: обаче си позволих и пушена шунка не знам дали е постна ама беше супер.

*
« Отговор #303 -: Февруари 12, 2008, 15:59:23 pm »
Забравих може да използвате подсладители ако ви липсва сладкото. Напр. аз си правя плодови млека от степчета без захар. 1ч.лъжичка в една 250 чаша и бъркаш става ммммм.
Важно: мин 1.5л течности на ден обезателно!!!
*
« Отговор #304 -: Февруари 12, 2008, 16:36:17 pm »
Искам да попитам, как да си обезмасля, сирене и кашкавал. Сиренето предполагам, че като покисне във вода се обезмаслява, но кашкавала как?
Аз с киселото и прясното мляко действам по следния начин. Купувам си от едни комшии, които гледат крава прясно мляко. Много е маслено и аз след като го сваря, го оставям на студено за една нощ, за да хване хубав каймак, обикновено е около един пръст, понякога и повече. Обирам го и тогава консумирам млякото, без значение дали като прясно или го кваса на кисело.
та след дългото ми обяснение, питанката ми е това брои ли се за обезмасляване?
*
« Отговор #305 -: Февруари 12, 2008, 20:53:52 pm »
 Мари,продават в магазините обезмаслени млека и сирена,що се мъчиш?Пък и изкисването не прави сиренето нискомаслено.Просто се обезсолява.
*
« Отговор #306 -: Февруари 12, 2008, 21:20:28 pm »
За желаещите да лунуват(Mary,слушаш ли внимателно,че нема да повтарям :lol:..)

Новолуние – 07. 02. 2008 г. – 01:45 ч.
Първа четвърт – 14. 02. 2008 г. – 01:34 ч.
Пълнолуние – 21. 02. 2008 г. – 01:31 ч.
Последна четвърт – 29. 02. 2008 г. – 12:19 ч.

Аз тоя път ше прескоча - ми кат се пада 14-ти февруари точно егати!..Плюс това миналия четвъртък лунувах,така че тая седмица няма да се занимавам :lol:
« Последна редакция: Февруари 12, 2008, 21:26:13 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #307 -: Февруари 12, 2008, 23:04:16 pm »
Ох чета ви и немога да се побера в кожата си, че нямам такава воля като вас.
Абе такива диети дюкански или зелеви, боже не съм правила, направо ми изглежда супер ужасяващо и изтощително. Да ви кажа и ме е страх, все пак дребосъчко няма кой да го гледа и ако ми прилошее, кво правя. Ще споделите ли, как се чувствате през ударния период, след ударния някакво примерно меню, пак ако може да даде nadin4i. Трябва да събера смелост и да започна, но не и без ваша помощ.
Благодаря, че ме изчетохте.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #308 -: Февруари 13, 2008, 00:04:08 am »
Еми то май само Надинчито е на тая диета, ние още не сме сколасали, но Ултра нали е свалила 10 кг. с Дюкан. Тя може да ти обясни най-добре, аз още не съм се добрала до книгата и още ми е тъмна Индия.
Жеки, предпочитам домашно мляко, защото  първо - знам на кравата какво й е давано и какво не, като храна. Когато се налага някакво лечение с лекарства, хората ни предупреждават предварително и тогава не взимаме, докато не й мине. Второ, консервантите и нишестетата в кис. мляко са твърде много, за да имат голям срок на годност. Еми за едната масленост ли е проблема, хич не се затормозявам  като си обезмаслявам и кваса сама млякото. Просто от домашното по-истинско няма.
Counterfeit, наострила съм и очи и уши да не изпусна, значи от  01:34 ч. нощес съм на вода. Аз май наистина ще имам нужда. Може и да си внушавам, може и да е истина, но след вливането се чувствам подута, ходя до тоалетна много често, като си изпускам бая ми ти течност, а реално не пия толкова вода, колкото изхвърлям. Даже и на кантара почти не съм мръднала.
*
« Отговор #309 -: Февруари 13, 2008, 08:22:26 am »
Mary,днеска е 13-ти,демек лунната фаза почва от 01.34 след полунощ тази вечер :wink:.Така че хапвай си днеска,пък ако случайно ти се правят 2-3 дена - някои момичета правят освен лунния ден на течности,по един преди и след него - само че на плодове и т.н. - уж за по-голям ефект,ма аз никога не съм имала нерви да направя 2-3 дни така че мога да кажа със сигурност ефекта какъв е. :lol:
Иначе лунната диета е наистина много добра за изхвърляне на натрупани течности и ще ти помогне със сигурност - то е ясно,че за 24 часа кой знае какво невиждано отслабване няма да се постигне,но със сигурност ще се прочистиш и освободиш от задържани течности и токсини - аз най-вече с тази цел "лунувам" по принцип.Ето още малко инфо за стимул(макар че ако наистина имаш задържани течности едва ли ти е необходим по-голям стимул от това да се освободиш от тях,нали :wink:)
http://health.actualno.com/news_45425.html

Аре аз отивам на работа,довечера ще се видим пак :D
« Последна редакция: Февруари 13, 2008, 08:28:38 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #310 -: Февруари 13, 2008, 08:47:35 am »
аз мога ли да направя един разтоварващ лунен ден по време на стимулация? Мисля си, че не е проблем,но какво ще кажете вие?
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #311 -: Февруари 13, 2008, 09:16:09 am »
Айде баш по време на стимулация недей!
« Отговор #312 -: Февруари 13, 2008, 10:35:26 am »
Може да прозвучи малко тъпо , но искам да попитам л-карнитина може ли да се пие по време на опитите за забременяване? :oops:
 Отслабнала съм 4 кг за една седмица  :lol: и вече съм 56 кг , но имам намерение отново да започна да спортувам.
Вече разбрах , че не може да се пие по време на опитите за забременяване. Ами когата не се правят опити , в каква дозировка трябва да се приема?
*
« Отговор #313 -: Февруари 13, 2008, 10:39:08 am »
Може да прозвучи малко тъпо , но искам да попитам л-карнитина може ли да се пие по време на опитите за забременяване? :oops:
 Отслабнала съм 4 кг за една седмица  :lol: и вече съм 56 кг , но имам намерение отново да започна да спортувам.
Вече разбрах , че не може да се пие по време на опитите за забременяване. Ами когата не се правят опити , в каква дозировка трябва да се приема?
Вечер,преди лягане-1 капсула от 500мг.Ако спортуваш - добавяш и 1 капсула преди тренировка.
*
« Отговор #314 -: Февруари 13, 2008, 11:11:49 am »
Меню за след ударния период:
1. Пак за закуска млекце/Мари мила, много е важно млякото да няма мазнини, иначе няма никакъв ефект, като махаш каймака не го обезмасляваш, обезмасляването става по специална технология, но ти си знаеш най добре/. А иначе течностите си вървят, може и яйчица, извара.
2. Тук вече е разкош: може всякакви зелечуци без бобови, царевица, ядки. Никакво олио обаче или зехтин, само оцет. Може подправки и задължително пак месо. Ядете на корем но не се тъпчете само със салатка.
3. Същото като обедното - но може да разнообразите с запечен лук, малко горчица, салата от ролца от раци и кис краставички. Салатка от зелен лук и яйце и разбира се пак месо.

Това е меню за деня в който ядете на смесен режим, а на другия ден за мен са пак протеините - само месо. И така редувам всеки ден. Ако желаете да свалите повече режима е 5 на 5. 5 дни смесен режим/месо и зеленчуци/ и 5 дни отново само протенини.

Успех момичета. Най-важната рецепта за всяка диета е волята!!
*
« Отговор #315 -: Февруари 13, 2008, 13:56:04 pm »
аз мога ли да направя един разтоварващ лунен ден по време на стимулация? Мисля си, че не е проблем,но какво ще кажете вие?
И аз това се притесних, щото в момента съм  във стимулация, но просто нямам избор, с лекарствата които ми предстоят и които вече започнах.
« Отговор #316 -: Февруари 13, 2008, 14:26:59 pm »
момичета,ако ми дойде лелята тоя месец най-тържествено се присъединявам към групичката на отслабващите!
гледам че съм качила някой друг килограм и то щото като стане време да ми идва от нерви дали няма да ме пропусне случайно се тъпча като ламята спаска :eating:
и на всичкото отгоре без никакви угризения( сакън нещо ако е станало...)
да ама не,то всеки месец по килце отгоре.... не става така!
така че и тука се записвам и обещавам пред всички( пу дано не се налага де ) почвам с тормоза от понеделник! дотогава ще знам!
*
« Отговор #317 -: Февруари 13, 2008, 18:00:12 pm »
Ултра беше пуснала ей тоя линк за Дюкан - вижте, интересно и в помощ!
http://dukanskirecepti.wordpress.com/

Май и аз започнах с тая диетка, ама не съм се мерила - нямам си кантар - направо го мразя това чудо - видя ли такова - все се покатервам и после увесвам нос - та ще видим...  :)
*
« Отговор #318 -: Февруари 13, 2008, 19:20:40 pm »
Да ви питам и аз за L-карнитина :oops:
Взех си течен с гуарана(от този дето кит-кат го препоръча).И сега незнам дали може да се взима вечер.Все пак има доста кофеин,а и на него нищо не пише за вечер.
Вие как мислите :ask:
*
« Отговор #319 -: Февруари 13, 2008, 19:35:42 pm »
Доколкото знам/пък и съм пила по такава схема/,течния л-карнитин не се пие вечер,а сутрин,преди тренировка и на обяд.

Надявам се и Кит Кат да се включи.