0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Това за имунитета отнася ли се и за Хламидиите?Чух подобен отговор от лекар??? Единия може да има хламидии а другият не?
мисля че намерих мястото и за моя въпрос за мъжлето ми ми тои има едни малки бели като пъпчици ама бели нещица по периферията на главичката скоро ще ходим на чичо доктор но исках и да питам дали някои не се е сблъсквал с тези неща. аз скоро си правих микробиология и нищо нямам
Цитат на: nahaмисля че намерих мястото и за моя въпрос за мъжлето ми ми тои има едни малки бели като пъпчици ама бели нещица по периферията на главичката скоро ще ходим на чичо доктор но исках и да питам дали някои не се е сблъсквал с тези неща. аз скоро си правих микробиология и нищо нямам"Canesten" е спасението
Цитат на: stayЦитат на: nahaмисля че намерих мястото и за моя въпрос за мъжлето ми ми тои има едни малки бели като пъпчици ама бели нещица по периферията на главичката скоро ще ходим на чичо доктор но исках и да питам дали някои не се е сблъсквал с тези неща. аз скоро си правих микробиология и нищо нямам"Canesten" е спасениетоАз не бих препоръчала самолечение. Най-добре възможно по-скоро посетете лекар.
Имах същия проблем и ми предписаха този мехлем,за 3 дена се оправи,,,ама никакъв секс