0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Донорска яйцеклетка
« -: Януари 19, 2008, 22:18:29 pm »
Привет на всички
Аз съм на 36г и ми поставиха диагноза преждевременна яйчникова изтощеност. Единствената ми надежда да имам бебче е, чрез донорска яйцеклетка!

Моля подскажете ми към кого да се обърна и как да намеря, след като в препродуктивните клиники в София и Варна ми казват намерете си донорка и елате при нас?
Нямам сестра или такава добра приятелка за да ми помогне.
С надежда за някакъв добър съвет и помощ отставам.
*
Re: Донорска яйцеклетка
« Отговор #1 -: Януари 20, 2008, 07:54:09 am »
В майчин дом във Варна пробва ли? Учудвам се,че са ти отговорили така защото май тука навсякъде с обсъжда,че донора обикновенно  е анонимен. Ами какво ще правят такива дето нямат сестри за донори?
*
« Отговор #2 -: Януари 20, 2008, 09:08:05 am »
Rosa, не съм специалист, но това, което си написала поражда много въпроси:
1. Тази диагноза сигурна ли е? - потърси второ мнение - д-р Владимиров, д-р Стаменов или клиника Щерев.
2. Това да си търсиш сама донора ми се вижда меко казано странно, не всяка жена е подходяща - първо, второ - донорът е анонимен, поне в България и трето има донорски програми във всяка сериозна клиника по стерилитет. Аз бих те посъветвала да се обърнеш към някой от горепосочените лекари - в София или във Варна, както ти е писала Pukanka.

Успех и не се предавай!
*
« Отговор #3 -: Януари 20, 2008, 09:18:29 am »
Мила, момичетата вече са ти отговорили. Във подфорума, където си пуснала темата си, има още две, в които се обсъжда донорството на яйцеклетки. Прочети ги - ще ти бъдат полезни! Най-искрено ти желая да намериш пътя към твоята мечта и да я осъществиш по един или друг начин!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Януари 20, 2008, 09:19:03 am »
И на мен ми звучи странно, това, че трябва сама да си намериш донор. Сега се сещам, че една приятелка/пише тук, но рядко/, искаше да даде яйцеклетки на жената Х, която пък да плати нейната процедура. Въпросната приятелка обаче не успя да направи повече яйцеклетки и не станаха нещата по този начин. Просто си плати процедурата и сега си има момченце. Става въпрос за пациент на д-р Стаменов. Ти навсякъде ли попита? Всички варианти ли са изчерпани :(?
Дано да намериш човек, който да ти помогне. Желая ти късмет и кураж!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #5 -: Януари 21, 2008, 07:19:47 am »
tochka rosa - в клиниката, в която аз ходя, факта, че мога да доведа жена, която да стане донор единствено ще доближи моя опит, нищо друго... Странно ми се вижда това, което са ти предложили, или пък може би не са се изказали както трябва?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!