0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тъжна годишнина
« -: Януари 20, 2008, 14:45:12 pm »
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но то и няма за какво... за съжаление. Чета ви редовно и съпреживявам вашите истории. Къде хубави, къде тъжни и болезнени. Този януари стават 5 години, откакто се борим за бебе. 5 ГОДИНИ и 6 бременности. Много тъжна годишнина. Налегнали са ме едни ужасни мисли и просто исках да споделя с някой. А вие сте единствените, които могат да разберат какво ми е на душата. Не се предавам и продължавам с борбата, и не се съмнявам, че един ден ще имаме бебе! Просто 5 години са много... Пожелавам на всички успех в борбата и страшно ВИ благодаря, че изчетохте това. Честно казано олекна ми като го написах.
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Тъжна годишнина
« Отговор #1 -: Януари 20, 2008, 14:56:15 pm »
Мила Венера!Другия месец и ние правиме 'годишнина'-навършваме 7 години борба за бебче и започваме 8ма.Знам как се чувстваш!Желая ти да не стигате до 6та годишнина!
Успех от мен!
« Последна редакция: Януари 20, 2008, 16:23:41 pm от Мимка »
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #2 -: Януари 20, 2008, 15:23:35 pm »
Най-искрено и сърдечно ти пожелавам догодина да не празнувате 6-та тъжна годишнина, а 1 щастлива, малка и усмихната годинка...
*
« Отговор #3 -: Януари 20, 2008, 16:00:45 pm »
Знаеш ли, последно време си мисля, ами ако беше така, че имахме дете, но двамата не се разбирахме, караме се или някой от нас е болен, но гадно болен, или всеки си правеше каквото си иска и не се зачитаме като семейство и ей такива дребни нещица. По-добре ли щеше да бъде ако имаше идно или две деца, не мисля. Може би така е трябвало да бъде, за да разбере колко се обичаме и държим един на друг, колко много значи семейството за нас, и какво ни трябва и ще го оценим с истинската си стойност.
Ние се борим 9.5 год. почти двойно повече от вас, имали сме и сривове, имали сме и силни моменти, аз знам, че един ден ще имаме дете, ядосвам се само на това, че не знам кога, но когато това стане, се надявам да оценим това което имаме и това което сме преживяли.
Да, знам че ти е тъжно, много тъжно и аз често съм тъжна, а преди почти никога, но трябва да се радваме на живота защото има за какво, огледай се и виж какво имаш. Сигурна съм, че много семейства с деца го нямат.
*
« Отговор #4 -: Януари 20, 2008, 16:11:42 pm »
Мила Venera26, няма да ти казвам от колко години се борим ние със съпруга ми за бебче...Ще ти кажа само, че напълно подкрепям Mary и вярвам, че е по-добре да сме си двамата, но да сме здрави и любовта ни да е все така прекрасна, от колкото да сме с 1-2-3 деца, но болни или нещастни. Разбира се, не спираме да се молим, да вярваме и да се надяваме, че чудото ще се случи един ден и на нас! ... Най-искрено ти желая вяра, надежда, любов, късмет и успех! Дано това е последната ви тъжна годишнина!  :bighug: :goodluck:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #5 -: Януари 20, 2008, 20:40:38 pm »
     Venera26 и ние този месец навършихме 7 години семеен живот.Повярвай ми,не сме усетили как са отлетели,защото наистина много се обичаме.Говорили сме много по въпроса за децата и дори Господ,ако не ни дари със наше биологично дете,сме решени след време да си осиновим.Имаме си безрезервно доверие и фактът,че сме още бездетни ни прави от ден на ден по-сплотени.И двамата вярваме,че ще бъдем родители,но не сме позволили тази ни мечта  да се превърне във фикс-идея.Вярно,имали сме много-трудни и тежки моменти,но още веднъж ти казвам,че единствено взаимната ни любов ни дава много сили да продължим напред!5 години не са много...Горе главата,желая ви първо много здраве и от там насетне да сте много-щастливи,да сте винаги заедно и много да се обичате!Бебчето знае кога да дойде,ще бъдете прекрасни родители!Успех! :bighug:
« Отговор #6 -: Януари 20, 2008, 23:51:16 pm »
Здравей Вени, радвам се да те видя тук, но не се радвам за темата, която си пуснала. Въпреки това ще ти кажа, че ние също 5,5 години се борихме и накрая успяхме.
ОБАЧЕ успяхме защото бяхме заедно, борихме се заедно, споделяхме, говорихме и не спирахме да се обичаме и да се убеждаваме, че ще се случи! Е, случи се! Ще се случи на всяка една от този форум, защото всички сме силни, добри и ще се борим до край.
Пожелавам ти това да е последната тъжна годишнина.
Прегръщам те силно!
« Отговор #7 -: Януари 21, 2008, 00:24:45 am »
И аз трудно преживях празниците ! всички се събриат със семействата си , радват се на елхата купуват лампиони.... Чак вечерта на 31.12.07 украсих елхата , кой да се радва на неа аз и спругат ми  :( ???
 При нас във Македония вместо баница със късмети имаме баница или питка със монета. Баницата се сече на толкова парчета колкото има човека във семейството ?
Ами направих баницата обаче много беше мъчно като я разрязах на 2 части .  :balk_146: При мен се падна монетата обаче как да се радвам, няма каде да ходи или на мен или на него.
  Но нали сме силни и тук сме всички заедно поне знаеме че и някой друг е като нас и преживява същото
  :bighug:
« Отговор #8 -: Януари 23, 2008, 15:08:38 pm »
Благодаря ви момичета! Пожелавам си наистина това да е последната тъжна годишнина. Пожелавам същото и на вас! Дано тази година е изпълнена с усмивки и ако има сълзи, нека те да са от радост! Прегръщам ви силно!

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #9 -: Март 12, 2008, 19:07:33 pm »
Венера, слънце.Не се отчайвай.Давам ти пример.Чакахме бебе 8 години.Направих какво ли не, т.е. няма нещо което да не съм направила, и знаеш ли какво стана? На 9тата година, сега след Н.Г. просто не ми дойде лелката.И сега в мен расте едно мъничко човече, без дори да съм се надявала.Станало съвсем по нормален начин.Цяло чудо.А преди това не бяха инсе-та, не беше ин-витро и какво ли още не.Чудото се случва.Просто вярвай. :bighug:

*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
« Отговор #10 -: Март 21, 2008, 14:21:01 pm »
всеки от нас който е чакъл момента на зачеването е изкал ужасно дълги и тъжни години.за щастие при мен беше само една изпълнена с много надежди сълзи и молитви.искам само да ви пожелая да не спирате да се надявате и да знаете че това което ви предстои ще ви дава сили.не спирайте да се молите и вярвайте че всяка от вас ще бъде прекрасна майка.нека всички опитате от това щастие искрено ви го желая.целувки
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
« Отговор #11 -: Март 21, 2008, 22:00:21 pm »
Venera26, нека е поледната лоша година.
всеки от нас който е чакъл момента на зачеването е изкал ужасно дълги и тъжни години.за щастие при мен беше само една изпълнена с много надежди сълзи и молитви.искам само да ви пожелая да не спирате да се надявате и да знаете че това което ви предстои ще ви дава сили.не спирайте да се молите и вярвайте че всяка от вас ще бъде прекрасна майка.нека всички опитате от това щастие искрено ви го желая.целувки
Мерси,дано и ние изпитаме това щастие скоро.
http:
*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
« Отговор #12 -: Март 22, 2008, 15:37:05 pm »
вярвам че всяка от вас го заслужава и наистина ще го има.борете се и не позволявайте на отчаянието да ви сломи.целувки.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]