....или защо вече не вярвам в дядо Коледа
Как успявате момичета...аз ли съм много слаба или вие много силни?
Закъсняваше ми два дена...малко преди Коледа направих тест...положителен...не повярвах. Вечерта направих втори..пак положителен. На сутринта пак направих / не вярвах просто/ пак положителен...симптоми на нула. Следва среща с Луната и СТефито...казах им и те милите ме успокояват..дори бой щях да ям. Прибрах се у нас...пак тест..пак положителен. Пет теста на няколко дена все положителни. Във вторник бях на лекар...видя малко сакче на 4мм и ми каза на 03.01.06 да отида пак. Вчера 27.12.05 се роди племеницата ми...радост голяма...аз със свито сърце. Беше ме е страх да се усмихна дори. Мъжът ми милия мина през ада с мен. Отидохме да се черпим на заведение за племеницата и след поредното ходене в тоалетната видях гадната кръв...изпаднах в шок /не мога да се позная..разревах се/ Отидох при докторката, която също беше на празненството...тя ми каза нищо няма да првим утре ела в кабинета.
Прибирам се като пребито куче...рева..мъж ми и той с мене...беше повярвал че ще имаме бебе..точно за Коледа. И двамата вярвахме в Коледа...докато не станах днес сутринта и със сила ми течеше вече.
Как да стана след падане...незнам...
Имам чувстовото, че бях дала цялата си сила на това да вярвам в положителните тестове....Защо боже става така...????
Сигурно ви развалям празничните дни но просто трябваше да го излея някъде.
Нито ми се празнува...нито ми се весели....просто се сринах за части от секундата
Знам, че има момичета, които много повече от нас се борят със стерилитета и може би ви изглеждам смешна...но наистина боли...
Понякога се питам какво толкова сме направили с мъжа ми, че не ни се усмихва щестието???
Как ставате момичета....
П.П календара вече е готов...искам просто още малко да го огледам но сега просто не ми се мисли за нищо...мисля след нова година...
Весели празници момичета от мен...и дано новата година е по-добра от тази.