0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: дебелина на маточната лигавица?
« Отговор #20 -: Януари 28, 2008, 21:49:47 pm »
Моята днес (17-ти ден) е 8,5мм. На мен ми се стори тънка, но док. каза, че не е обезпокоителна.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #21 -: Януари 28, 2008, 23:52:58 pm »
Моята днес (17-ти ден) е 8,5мм. На мен ми се стори тънка, но док. каза, че не е обезпокоителна.
Като ще се стимулирате следващият път - ще е по-добра! Сигурна съм! :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #22 -: Януари 28, 2008, 23:53:25 pm »
А добре ли на 13 ден лигавица 17.3 мм и фоликул 20.3 мм?
Струва ми се малко голямшка. Преди и аз се движех около тези параметри, мисля че заключението беше "хиперплазио ендуметрио". Нещата се нормализираха от само себе си. Сега пък съм с по-тънка.
Момичета, искам да ви питам, добре ли е да започна стимулацията и вливанията на 8мм. Чудя се дали да не пропусна един месец, като пия дуфастон за уголемяване на лигавицата.
« Отговор #23 -: Януари 29, 2008, 10:28:25 am »
Mary, според мен 8мм е добра лигавица. Все пак се очаква, че от повишаващите се естрогени при стимулацията ще нарастне още.
*
« Отговор #24 -: Януари 29, 2008, 21:21:07 pm »
Дано.
« Отговор #25 -: Февруари 19, 2008, 18:58:15 pm »
Аз също съм с тънка лигавица /и на всичкото отгоре и с двурога матка  :? / на 14 ден е едва 6мм. От 5 месеца пия лекарства, но резултата е една никакъв  :(.Вчера бях на преглед и за пореден път отложихме ИКСИ-то.Док ми увеличи естроферма на 3х1 и към средата на март пак на преглед.Вече невярвам, че ще започна процедура
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #26 -: Февруари 19, 2008, 20:14:47 pm »
flower76, а пробвала ли си с виагра? Док казва, че дава много добри резултати, а и ако се разровиш тук ще прочетеш подобни мнения на момичетата.

« Отговор #27 -: Февруари 19, 2008, 21:10:56 pm »
Златулка, днес изчетох всичко за виаграта и съм решила при следващото си посещение при док да го питам. Това чакане и постоянно отлагане на процедурата направо ме побърква  :x
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #28 -: Февруари 19, 2008, 21:19:47 pm »
Ако не е тайна сподели при кого ходиш? Възможно ли е да не знае за това лечение с виагра?

« Отговор #29 -: Февруари 19, 2008, 21:24:32 pm »
аз съм при Стаменов, а ти?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #30 -: Февруари 19, 2008, 21:31:46 pm »
Ами и аз. Та той ми предложи ако с епритеснявам за лигавицата да направим един курс с виагра като започне стимулацията. Каза, че дава добри резултати.

« Отговор #31 -: Февруари 19, 2008, 21:40:32 pm »
ще настоявам за лечение с виагра и дано има положителен резултат. А курса е само по време на стимулация или може да се приложи и без да се прави арт
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2008, 15:31:23 pm »
По принцип би могъл да се приложи и извън стимулацията, но не знам доколко ефекта ще е дълготраен. Затова се прави по време на стимулацията та да има ефект поне тогава. На мен док ми каза, че е за около 10-ина дни от началото на стимулацията и излиза към 300 лв така че и този въпрос не ебез значение на целия фон с финансово натоварване от медикаментите и самата процедура..

« Отговор #33 -: Февруари 20, 2008, 15:54:54 pm »
От известно време доста често попадам на материали из чуждите сайтове, дето казват, че упражненията Кегел помагат за подобряване на кръвообращението в малкия таз и увеличаване на лигавицата както и глобули Виагра.
Като всяко нещо и това обаче иска постоянство. Дано не съм дала напразни надежди и дано това инфо Ви свърши работа. Успех!
« Отговор #34 -: Февруари 20, 2008, 19:39:49 pm »
Златулка, благодаря ти за информацията  :bighug:
atanasovaira, би ли ми казала какви са тези упражнения на Кегел
*
« Отговор #35 -: Февруари 20, 2008, 19:49:05 pm »
И аз искам да знам какви са тези упражнения?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #36 -: Февруари 20, 2008, 22:28:05 pm »
Ами то и аз бих ги пробвала.
Ира, да разбирам ли, че се препоръчва продължителен курс на лечение с виагра за постигане на добър резултат?

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #37 -: Февруари 20, 2008, 22:33:53 pm »
Ира, да разбирам ли, че се препоръчва продължителен курс на лечение с виагра за постигане на добър резултат?

Злате, това се прави в месеца на процедурата, иначе не е рентабилно просто да се тъпчеш с виагра, ей така за разкож!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #38 -: Февруари 21, 2008, 08:31:53 am »
При мен д-р Персенска приложи  виагра по време на стимулация,резултата беше повече от добър.Лигавицата 12 мм.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #39 -: Февруари 21, 2008, 09:14:48 am »

Злате, това се прави в месеца на процедурата, иначе не е рентабилно просто да се тъпчеш с виагра, ей така за разкож!
Абе и аз с такова впечатление бях останала, но заради постинга на Ира реших да попитам. Все пак момичета пише, че е чело по разни "чужди сайтове". Иначе и на мен така ми препоръча Стаменов- само за самата стимулация.
При мен д-р Персенска приложи  виагра по време на стимулация,резултата беше повече от добър.Лигавицата 12 мм.
Ади, и аз се надявам на подобен резултат :D Май ще взема да я пробвам тази виагра.. :?