Здравейте момичета,имам нужда от вашата помощ.Доста често чета вашите статии,но не съм се включвала с мнение.Май наистина докато не ти доиде на главата не се замисляш за тези неща.
И така...В продължение на 2 години всеки месец очаквам да видя 2-те чертички,но уви...вместо тях виждам издайническите червени точици.Следват рев,кисело настроение,разочарование и пак надежди.Затова взехме в крайна сметка решение и трагнахме по трудния път.Октомври се консултирахме с лекар в София,нали уж всички светила са събрани там.Направихме изследвания и се оказа,че мъжа ми е с много лоша спермограма.Веднага ни препоръчаха ин витро чрез ИКСИ.Следваше стимулация с Пурегон сутрин 100IU вечер 50.Така в продължение на 5 дни.След преглед се установи,че имам нужда от още Пурегон ,но само от 100IU сутрин и вечер и така още 3 дни.Едновременно с това ми слагаха и Оргалутран.Изпитвам ужас от инжекции и тези 9 дни ми се сториха месеци.Както и да е претръпнах.На 11 ден от стимулацията направихме пункцията и 2 дни по-късно трансфера.Оказа се ,че прекалено бурно съм реагирала на стимулацията и започнах леко да се подувам.Това беше и причината да не ми слагат Прегнил първите дни след трансфера.Пиех Duphaston 2 по 1 и Utrogestan 2 по 3 вагинално.Чак на 9 ден ми сложиха първия Прегнил.Последваха още 2 през 3 дни.На 25.12 беше последния,а на 29.12 кръвния тест.През целия този период имах леки болки в областа на яйчниците и 2 пъти много остра болка ниско долу.Казаха ми,че било нормално.
Забравих да спомена,че от всичкити яйцеклетки,които ми извадиха върнаха 3 а 7 замразиха.
При ниво на ЧХГ 12.08(19 ден от трансфера) мога ли да се надявам на евентуално добър изход?
Продължавам да пия Дуфастон и да слагам Утрогестан.Те влияят ли на идването на цикъла?Датата на последния беше 23.11.И до момента гърдите ми са много чувствителни та чак болезнени.
Утре смятам да направя и уринарен тест,но честно ...страх ме е от резултата.
Та така,седя си и си се надявям.