0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kareliya

Да се надявам ли?
« -: Декември 30, 2005, 09:15:39 am »
Здравейте момичета,имам нужда от вашата помощ.Доста често чета вашите статии,но не съм се включвала с мнение.Май наистина докато не ти доиде на главата не се замисляш за тези неща.
 И така...В продължение на 2 години всеки месец очаквам да видя 2-те чертички,но уви...вместо тях виждам издайническите червени точици.Следват рев,кисело настроение,разочарование и пак надежди.Затова взехме в крайна сметка решение и трагнахме по трудния път.Октомври се консултирахме с лекар в София,нали уж всички светила са събрани там.Направихме изследвания и се оказа,че мъжа ми е с много лоша спермограма.Веднага ни препоръчаха ин витро чрез ИКСИ.Следваше стимулация с Пурегон сутрин 100IU вечер 50.Така в продължение на 5 дни.След преглед се установи,че имам нужда от още Пурегон ,но само от 100IU сутрин и вечер и така още 3 дни.Едновременно с това ми слагаха и Оргалутран.Изпитвам ужас от инжекции и тези 9 дни ми се сториха месеци.Както и да е претръпнах.На 11 ден от стимулацията направихме пункцията и 2 дни по-късно трансфера.Оказа се ,че прекалено бурно съм реагирала на стимулацията и започнах леко да се подувам.Това беше и причината да не ми слагат Прегнил първите дни след трансфера.Пиех Duphaston 2 по 1 и Utrogestan 2 по 3 вагинално.Чак на 9 ден ми сложиха първия Прегнил.Последваха още 2 през 3 дни.На 25.12 беше последния,а на 29.12 кръвния тест.През целия този период имах леки болки в областа на яйчниците и 2 пъти много остра болка ниско долу.Казаха ми,че било нормално.
  Забравих да спомена,че от всичкити яйцеклетки,които ми извадиха върнаха 3 а 7 замразиха.
   При ниво на ЧХГ 12.08(19 ден от трансфера) мога ли да се надявам на евентуално добър изход?
  Продължавам да пия Дуфастон и да слагам Утрогестан.Те влияят ли на идването на цикъла?Датата на последния беше 23.11.И до момента гърдите ми са много чувствителни та чак болезнени.
  Утре смятам да направя и уринарен тест,но честно ...страх ме е от резултата.
  Та така,седя си и си се надявям.
Да се надявам ли?
« Отговор #1 -: Декември 30, 2005, 09:34:49 am »
Недей уринарен, направи още един кръвен.

Стискам палци!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Да се надявам ли?
« Отговор #2 -: Декември 30, 2005, 09:36:30 am »
ЧХГ 12 на 19-ти ден от трансфера е много, много ниско, съжалявам...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Да се надявам ли?
« Отговор #3 -: Декември 30, 2005, 09:37:34 am »
Здравей,
не искам да те разочаровам или отчайвам, но 12 е много ниско за 19 ден от трансфера :(  При мен беше 15 ЧХГ-то на 13-ти ден, и на 15-ти ден от трансфера вече беше баднало на 6 :cry:
*
Да се надявам ли?
« Отговор #4 -: Декември 30, 2005, 10:22:06 am »
Както са ти казали момичетата, това е много ниско ЧХГ за 19-ти ден. Многооооооо съжалявам  :bighug:
Просто се учудвам, защо вземаш още Утрогестан и Дуфастон? Защо не са ти го спрели при такива ниски стойности? Ти в коя клиника прави опита си? Би ли споделила с нас
Пожелавам ти да си силна сега и бързо да се изправиш и да продължиш напред.
Успех и Весело посрещане на Новата Година - Нов късмет  :D