0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тъжен ден......
« -: Януари 23, 2008, 15:33:14 pm »
 Седя и пиша и сълзите ми се стичат... Осъзнавам толкова много неща, ставам вече с 1 година по стара, а 4 са годините, в които правим опити за бебе, 4 дълги години, без нито един път да видя двете чертички. Плача и ми е толкова тежко...А именно днес разбрах за една моя позната, че е бременна, и тя беше от борещите се, но ето успя. Зарадвах се искренно, но вече вкъщи ме налегнаха мисли по неизживените такива мигове, и как защо винаги при нас не става. Съсипах се от мъка, вече няма смисъл, момичета аз напускам борбата...
Re: Тъжен ден......
« Отговор #1 -: Януари 23, 2008, 15:57:23 pm »
Ей, Рени, много тъжно звучиш наистина, мила! Но не мисля, че трябва да се отказваш от борбата! Абсолютно си представям как се чувстваш, за съжаление голяма част от нас са изпадали в такива дупки. И знам, че в такъв момент на безнадеждност, едва ли може някой да те утеши! Аз те прегръщам силно и ти пожелавам да се наревеш едно хубаво, ако трябва и да приключва по-бързо този тъжен ден! А утре да си по-усмихната! Знаеш, че не си сама!    :bighug:
*
« Отговор #2 -: Януари 23, 2008, 16:06:45 pm »
Поплачи си, ще ти олекне. Няма как, просто трябва да изживеем болката си. Само мисли като напускане на борбата и отказване не трябва да ти минават. Сега те боли прекалено много, за да мислиш трезво, но утрото е по мъдро от вечерта. Позволено ти е да плачеш, да крещиш, да починеш за малко, но пак да продължиш. Надявам се да  излезеш от дупката по-скоро.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #3 -: Януари 23, 2008, 16:08:58 pm »
Съсипах се от мъка, вече няма смисъл, момичета аз напускам борбата...

Няма такова нещо!Няма отказване!Падаш ставаш и пак!
yahoo_17Рени щом си го изрекла, щом си го написала на нас значи вече продължаваш напред!
Ще се случи мила, щом се бориш и желаеш това с цялото си сърце!
Точно тези новини за успелите момичета тук ми даваха най-много вяра!
Плаках с неуспеха на момичетата и се молех след него да дойде добрия ден!
Получавах надежда от всяко родено дете!

КЪСМЕТ и СИЛА!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #4 -: Януари 23, 2008, 16:38:25 pm »
Рени, не се отказвай, и твоят ден ще дойде и ти ще станеш мама, само не се отказвай! 
 :bighug:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #5 -: Януари 23, 2008, 17:13:24 pm »
Рени, не това начина. Знаеш ли колко момичета чакат за своето щастие години повеч от теб.....но продължават да се борят и вече част от тях са осъществили мечтите си, другите са на път. Всички ще успеем, въпрос на време е. Утрото е по-мъдро от вечерта, затова сега си поплачи, а утре с нови сили напред. Кураж и вярвай!
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #6 -: Януари 23, 2008, 17:24:33 pm »
Само след миг ще осъзнаеш, че отказване няма. Има разни пътища към Мечтата и всички са възможни. Само избери един от тях.
Болката понякога идва като мълния, пронизва, убива частица от теб и си отива.
Тогава изгрява слънце. Силно, топло и събуждащо. И Мечтата е само на крачка пред теб. Ще я докоснеш. Трябва да го пожелаеш...
Не брой годините, не помага. Намери лъч светлина в тунела и го преследвай.
Ние сме тук и ще помагаме, но Мечтата е твоя и само ти можеш да я направиш Реалност.
Аз ще вярвам вместо теб, докато намериш отново сили.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #7 -: Януари 23, 2008, 18:06:31 pm »
Мило момиче,всяка една от нас е имала такъв тъжен ден,но за отказване и дума не може да става!За почивка-да.Но за отказване-не.Ставаш поотупваш се от прахта и продължаваш борбата.Това е положението!А ние ще сме с теб и ще те подкрепяме!Горе главата!След нощта идва ден,слънчев ден!Той ще бъде твой!
« Отговор #8 -: Януари 23, 2008, 18:21:27 pm »
рени,миличка,да знаеш колко добре те разбирам.плакала съм с дни и нощи...не можеш да се откажеш,просто това е моментно състояние.поплачи си и вярвай,че един ден ще бъдеш мама.
« Отговор #9 -: Януари 23, 2008, 18:24:57 pm »
 Днес и за мен е много тъжен ден - казаха ми кухо яйце в 7 г.с. Нямам сили повече.Дори не се разплаках...Някакси си казах , че е прекалено хубаво , за да е истина и да се случи точно на нас!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #10 -: Януари 23, 2008, 18:53:50 pm »
Получавах надежда от всяко родено дете!

И аз така събирах сили и кураж. От всяка новина за бременно момиче, от всяка нова Мама.
Аз пет години не видях двете чертички, имах много подкрепа, не се отказах и успях. Почини си сега хубаво, Мечтата ти ще те зареди с нови сили, за да успееш! 
*
« Отговор #11 -: Януари 23, 2008, 22:06:02 pm »
Рени, не трябва да се предаваш мила! Най - добре е да излееш мъката си - поплачи си, ако имаш нужда усамоти се за известно време, но след това се изправи и с пълна сила продължавай да се бориш, ще видиш, че ще успееш. Все пак тук всички момичета имат проблеми, но огледай се и виж колко много от тях вече са мами, така че няма невъзможни неща, просто трябва да бъдем силни и ще успеем.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #12 -: Януари 23, 2008, 23:48:18 pm »
Мила Рени! Излей тъгата си и отново продължи!Може би ще се повторя,но преди време моят съпруг ми беше казал:"Когато сълзите пресъхнат, живота трябва да продължи!Загубих бебето си след 12 годишен стерилитет преди 5 месеца,но правя всичко възможно да отворя нова страница,и то щастлива!За всички тук досега бях ddn007,но след като гледах "Тайната" разбрах,че това което исках досега, искам по-силно от всякога,и че трябва да променя напълно себе си за да продължа.Дори си промених профила.Защото вярата ми е по-голяма от всякога. Ако трябва да съм силна -ще бъда силна,ако трябва да съм уверена-ще бъда такава,ако трябва да се усмихвам отново-отново ще го правя и ще направя всичко което е по силите ми за да не се страхувам.
Ние,жените, сме така устроени,че преследваме мечтите си докрай,и аз съм напълно убедена ,че ще съумееш да преживееш днешния ден и с усмивка и нова,по-силна надежда да погледнеш утрото!Прегръщам те силно!
« Последна редакция: Януари 23, 2008, 23:52:51 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #13 -: Януари 24, 2008, 07:11:14 am »
Да бе, верно.Рени, я намери този филм и го изгледай.Мене ме промени много, очевидно и everything_possible .Има и други момичета.Мисля че сега е момента да го гледаш.
« Отговор #14 -: Януари 24, 2008, 10:09:14 am »
Какво ще промениш с отказването?Какво ще ти даде отказването?Какво ще спечелиш с отказването?Мисли!Не плаках след поредния провал...а камък ми беше заседнал в гърлото...плаках след няколко дена...от радост че съм проглътнала камъка и че не се отказах,плаках от радост че ще имам възможност пак да мечтая и да се надявам,горчива радост,но и сладка.Мисли!
<a
*
« Отговор #15 -: Януари 24, 2008, 10:35:14 am »
Мили, скъпи приятелки искренно ви благодаря за прекрасните окуражаващи думи, но пранотата я има и тази сутрин и немога да повярвам отново. Може би ми трябва време. А този филм какъв е, откъде да го намеря?
*
« Отговор #16 -: Януари 24, 2008, 11:12:23 am »
Рени, мила, незнам какъв точно е проблема при теб, но моля те , не се отчайвай;-)). Вдигни очи и се усмихни, ако искаш малко си почини от всичко, зареди батериите и тогава пак ще поговорм. Около нас е пълно с бременни жени, ние , които не сме успяли - да понякога се отчайваме, че това щастие няма да ни сполети, но не можем да се отчайваме, не и сега, не и ние;-))))))
Хайде, скъпа, усмихни се, защото все пак ...и УТРЕ е ден;-)))
Целувам те :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #17 -: Януари 24, 2008, 14:30:36 pm »
Рени, "The secret" можеш да го изтеглиш от торент-сайтовете, от Замунда например. Гледай го внимателно, ще започнеш да мислиш по друг начин, това там не е приказка, а научно доказани факти за силата на мисълта, по точно на позитивната мисъл.
Всички сме имали подобни тъжни дни, но място за отказване няма. Единственият начин да постигнем мечтите си е да продължим нашата битка, рано или късно ще спечелим войната.
« Отговор #18 -: Януари 24, 2008, 16:28:14 pm »
Рени, момичета са казали всичко, което искам и аз да кажа, затова  - поплачи си ден, два и се изправи. Борбата продължава, докато се случи най-красивото нещо - да имаме дете. А няма как да не стане, ако вярваш и се бориш. Ние сме тук, за да си помагаме и подкрепяме! Няма предаване! Борба до края!  :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Януари 24, 2008, 21:41:11 pm »
    Мило момиче,отказване няма!Знам колко ти е тежко и много-добре ми е ясно въздействието на опустошаващата празнота,която те е притиснала.Така или иначе да се залъгваш,че като се събудиш на сутринта животът ще е по-хубав и че ще си изведнъж щастлива...е няма да стане,няма да стане като се самосъжаляваш!Та,ето ти един съвет,простичък,но ефикасен!Запълни всяко свое свободно време със доставящи ти удоволствия занимания.Разбира се и наред с това не спирай борбата за бебче.Ходи си на работа,после по лекари,по магазини,на фризьор,козметик,излизайте с приятели,гледай филми,отглеждай цветя,ходи на курсове...абе стягай се!Пусни се по вълната!Показвай непрекъснато любовта към половинката си!Емииии...със сигурност ще имаш по-малко тъжни дни!Знам,че нищо ново не ти казах,но понякога отговорът е под носа ни.Ще бъдеш майка,не спирай да вярваш!Успех в борбата! :goodluck: stork-boy stork-girl yahoo_17 :balk_602: