0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Извинявам се ако е обсъждано вече, но искам да Ви помоля за мнение.
Правих инвитро миналия месец.
Направих тест на 31.12.2005 (според указанията на лекарите) - ОТРИЦАТЕЛЕН. Не можах да се свържа с лекуващата лекарка и дежурната акушерка ми каза да продължа утрогестана вагинално.
Днес на 03.01.2006 пак си правих тест - ОТРИЦАТЕЛЕН.
Говорих с лекар от клиниката и той ми каза да продължа утрогестана и, че ако не съм бременна така или иначе ще ми дойде М.
Въпросът ми е: до кога да чакам да ми дойде и ако не ми дойде още 2-3 дни(тогава вече с 5-6 дневно закъснение) какво да правя?
Моля помагайте?
*
Здравей Лили,
Мисля че е нормално да ти закъснее малко, на мен ми дойде на 17 ден след трансфера или 19 от пункцията. На теб кой ден ти е?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Направи кръвен тест. Той ще ти даде най-точно инфо.
*
Миличка и аз мисля като Лали, ако можеш си направи кръвен тест.
Днес ми е 16-ти ден от трансфера.
Чудя се днес ли да го направя или утре.
Благодаря за бързите отговори.
Олекна ми малко като споделих с Вас.
*
Ако имаш възможност направи го още днес, резултатът излиза за няколко часа. Ако пък можеш да чакаш нищо не пречи и утре. Много е важно само да не си слагала Прегнил.
Желая ти много, много късмет и успех
Все пак мисля да изчакам с теста до утре.
Прегнил не са ми слагали от преди пункцията т.е. от преди 20 дена така, че мисля няма да се отрази.
*

Fussii

За съжаление аз съм с подобен проблем и вече взех да се притеснявам. ИКСИ-то ми беше в началото на ноември, а цикълът след него беше на 17 ноември. Оттогава - нищо. Чат пат ме наболява корема, но нищо особено.
Вече почнах да се притеснявам - макар че предполагам е нормално да се наруши ритъма.....
Де да знам, ще съм много благодарна, ако някой е имал подобен опит да сподели....
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
На мен Менструацията ми дойде чак след като спрях Утрогестана...точно 2 дни след последния прием...но преди това бях направила 2 кръвни теста...

Съжалявам за отрицателния резултат... :(
Но не се предавай,колкото и да ти е трудно....

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Fussii, ти не прави ли кръвен тест?
*

Fussii

Ами не, според мен няма смисъл.
Нещата стоят така:

02.11 - трансфер
17.11 - отрицателен кръвен тест
18.11 - дойде ми м.

и оттогава нищо, според мен просто се е нарушил хормоналният ми баланс и затова е това голямо закъснение. Просто няма как да съм бременна (спермограмата едва ли се е променила за този 1 месец).
 Ако още 10-тина дни не дойде, май ще трябва да отида на доктор, колкото и да не искам
*
Цитат на: Fussii
Ами не, според мен няма смисъл.
Нещата стоят така:

02.11 - трансфер
17.11 - отрицателен кръвен тест
18.11 - дойде ми м.

и оттогава нищо, според мен просто се е нарушил хормоналният ми баланс и затова е това голямо закъснение. Просто няма как да съм бременна (спермограмата едва ли се е променила за този 1 месец).
 Ако още 10-тина дни не дойде, май ще трябва да отида на доктор, колкото и да не искам

Здравей!
Аз правих ИКСИ също и писах тук преди. Трансфера ми беше на 20-ти октомври, на 27-ми ми дойде и следващият път когато ми дойде беше след 49 дена на 15 декември.
Явно така се получава заради стимулацията! :cry:
Аз понеже почти не я усетих самата стимулация съвсем не очаквах толкова дълго закъснение при моя къс цикъл, но така се случи.

Лилия_н_с искрено се надявам теста да е положителен стискам палци!
 :)
Само се чудя защо моя доктор ме викаше да правим кръвен тест на другия ден след като ми каза да си бия прегнил /не че помогна де пак си ми дойде/!? Дали влияе той при кръвен тест или само при уринарен!?
*
Цитат на: Grazia
Дали влияе той при кръвен тест или само при уринарен!?

Влие и при кръвен и при уринен тест. В темата "Прегнил и маточна лигавица"- Джами много добре го е описала влиянието
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2448
Според мен Прегнила влияе и на двата вида теста. След Прегнил теста може да е фалшиво положителен.
*
[Влие и при кръвен и при уринен тест. В темата "Прегнил и маточна лигавица"- Джами много добре го е описала влиянието
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2448[/quote]
Е тогава остава въпросът -защо ме викаше на кръвен тест след като много добре е зцнаел че резултатът ще баде повлиян?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Цитат на: Grazia
Е тогава остава въпросът -защо ме викаше на кръвен тест след като много добре е зцнаел че резултатът ще баде повлиян?

Граци, според нашия доктор, Прегнилът не влияе на кръвния тест! затова те е викал... така са обяснили от лабораторията...
при нас тук се вихрят разни становища, но ние не сме специалисти все пак и само можем да гадаем кое е вярното.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Граци, според нашия доктор, Прегнилът не влияе на кръвния тест! затова те е викал... така са обяснили от лабораторията...
при нас тук се вихрят разни становища, но ние не сме специалисти все пак и само можем да гадаем кое е вярното.[/quote]
Да, очевидно е така Джами! :)
То ни да знаеш, ни да не знаеш! :D
Ох не знам вече какво да правя. Мъжът ми пък вика да изчакаме до четвъртък.
Аз си мисля пък, че ако теста е отрицателен поне мога да спра лекарствата.
 :(
*
Лили какво стана, направи ли теста? Дано новините са добри и това мълчание означава положителен резултат.
Стискам палци  :goodluck:
Здравейте момичета!
Не знам какво да кажа и да мисля.
След 2 отрицателни уринарни теста кръвния показа положителен резултат.
Само дето мерните единици тук са по-различни, но според техните референтни стойности теста си е положителен.
В понеделник пак ще правя кръвен тест за да видим дали се покачват нивата, а вечерта ще ме гледат на вагинален ехограф за да се уверим, че всичко си е на мястото.
Още не мога да повярвам и да се зарадвам като хората.
Моля се всичко да е наред!  
Благодаря Ви за подкрепата!
Много Ви обичам!