0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в Пловдив!
« -: Януари 03, 2006, 14:53:53 pm »
Моля дайте препоръки.
Като гледам колко момичета не са се лекували правилно и са стигнали до смяна на гинеколога а дори до посещение при двама едновременно се питам дали съм попаднала на професионалист  :roll: .
Моля да ме извините, но не намерих в архив такава информация.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Януари 03, 2006, 14:54:57 pm »
Д-р Даскалов - Торакс.
« Отговор #2 -: Януари 03, 2006, 15:02:47 pm »
Благодаря Лали,
Ще прочета туй-онуй за него.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
« Отговор #3 -: Януари 03, 2006, 15:24:52 pm »
Ами д-р Даскалов и аз да кажа, доста момичета сме негови пациенти и всички сме много доволни.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #4 -: Януари 03, 2006, 15:27:25 pm »
С две ръце съм "за" д-р Даскалов. :D В сайта им можеш да видиш повече подробности.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Януари 03, 2006, 17:33:32 pm »
при д-р Даскалов няма да сбъркаш.
била съм му пациентка.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Януари 04, 2006, 18:47:14 pm »
Здравей, аз лично ти препоръчвам д-р Видев, той лично не е специалист за зачеване и пр., но е много добър диагностицик.И предлага бързо и ефикасно лечение, поне познавам доста хора възползвали се от услугите му и останали много доволни.Аз лично го посетих във връзка с друг проблем, но се оказа че не само кисти на яйцниците имам, но и задебеление на обвивката им, което също е причина да неможе една жена да не забременее.
Преди е работил в Онкото на ВМИ, сега е в Кожният диспансер в Кичука.Така че успех ти желая, и дано попаднеш на най-добрия специалист за теб!!!