Здравей бубичка
Доколкото ме информираха няколкото лекари при които ходих всяка втора жена в България имала по един аборт .Незнам при теб какви са причините и дали си лежала в болницата за задържане,но при нас кошмара беше пълен-приеха ме по спешност в болницата за задържане на обяд,защото бях прокървяла,към 15-17 часа казаха че всичко било наред обаче към 18 почнаха ужасни болки ехографа изписа мисед към 22 ми изтекаха водите и с голямо разкритие според акушерката едвам ме вкараха в операционната и мъника се появи,но това поне което аз видях беше мъничко розаво момченце,но нищо друго не помня.
На следващия ден кошмара продължи -почнаха кръв и урина по 2 пъти на ден и нищо,Разпитах всички на етажа и казаха че просто се случвало понякога,причини нямяло,изследванията били нормални.
Нямало нужда от нищо просто да сме изчакали 3-4 месеца и да пробваме пак.Казаха щом е станало веднъж ще стане пак.
На 7 етаж в АГ-Варна ме посъветваха да си направя изс.за щитовидната жлеза,токсопразмоза и листероза,и антитела,но това по принцип се прилагало след като имаш проблем със забременяването или от втори триместър нататък ако е миседа.
Извинявай,че бях толкова обстоятелствена,но се опитах да ти обесня накратко за моя случай и да ти спестя многото чакане пред различни кабинети и най-вече време.
За жалост само половината хормони са по здравната каса ,а за другите изследвания си приготви около 80 лв.
Приятна вечер и успех ти желая!