0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Менструация след Missed
« -: Януари 04, 2006, 14:42:07 pm »
Здравейте!

Може би вече Ви дойде до гуша от подобни теми, но при мен се случи нещо странно и не знам какво да си мисля. След миссед ми дойде на 5-тия ден след спиране на лекарствата. Изчистих се без кюртаж (потвърдено от два прегледа). Следващата менструация започна на 40 ден и беше съвсем нормална. На 12-ти ден, обаче започна ново кървене, което продължава вече 5-ти ден. Не е много обилно, но падат парченца и не намалява. За първи път ми се случва нещо подобно, а на Вас? Дали е свързано със стимулацията?  Пишете, ако ви звучи познато :?
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Менструация след Missed
« Отговор #1 -: Януари 04, 2006, 14:44:21 pm »
Не е лошо да отидеш на лекар.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Менструация след Missed
« Отговор #2 -: Януари 04, 2006, 15:12:47 pm »
Цитат на: setakap
След миссед ми дойде на 5-тия ден след спиране на лекарствата. Изчистих се без кюртаж (потвърдено от два прегледа).

аз това не мога да го разбера.
по принцип, мисед аборт (задържан аборт) се нарича такъв случай, при който зародишът умира, но не се изхвърля от организма чрез кървене, а си стои в матката и се налага кюртаж.
ти как така хем си имала мисед, хем си се изчистила без кюртаж?

а за извънредното кървене трябва да се посети лекар, няма как.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Менструация след Missed
« Отговор #3 -: Януари 04, 2006, 15:24:59 pm »
Според мен трябва незабавно да се консултираш с лекар.
Не отлагай!
Менструация след Missed
« Отговор #4 -: Януари 04, 2006, 17:17:20 pm »
Здравейте отново!
Ходих на лекар и се оказа, че има натрупване на лигавицата. Утре ще ходя пак и евентуално ще ми правят кюретаж. Можело да се оправи и с лекарства. Не знам кой вариант е по-добър...
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Менструация след Missed
« Отговор #5 -: Януари 05, 2006, 12:50:03 pm »
За мен по-добрият е кюретаж,миличка!Ще бъде с пълна упойка/искай си я сама,че аз без упойка много се мъчих/и ще свърши бързо.Иначе ще се занимаваш повече време и само ще се мъчиш.По-добре не отлагай!С теб сме!Горе главата и мисли за следващото бебче,което те чака там някъде!Успех!
Менструация след Missed
« Отговор #6 -: Януари 05, 2006, 14:03:50 pm »
Оказа се, че засега няма нужда от кюретаж. Ще си пия лекарствата 5 дни и в Понеделник съм на контролен преглед.
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Менструация след Missed
« Отговор #7 -: Януари 05, 2006, 14:13:15 pm »
Хубаво,дано всичко свърши скоро и се успокоиш!Успех,стискам ти палци!
Менструация след Missed
« Отговор #8 -: Януари 05, 2006, 14:18:17 pm »
Благодаря за вниманието и съветите!