0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, тази вечер стартирам втория опит - довечера ще ми е първата порцийка диферилин. Оф, нямам търпение.... Целувам ви всички и желая на всички ни хубави и здрави бебочета!
Цитат на: borovinkaАз чакам цикъл средата на януари, след което смятам да проверя първо миомите какво правят. Ако няма пречки ще почна поредното инвитро.Почнах. До тук - добре, миомните възли не растат, хормоните са в норма
Аз чакам цикъл средата на януари, след което смятам да проверя първо миомите какво правят. Ако няма пречки ще почна поредното инвитро.
Боровинче, тва може да е на голям късмет, недей да се тревожиш Кога те викат пак?
Есента всички ще сте в агитката на дебелите
Какво да ви кажа , отложиха ме за март. Поради голяма заетост на персонала. Напразно пих туй гадно Диане. Е поне така ще имам пълно право да отворя нова тема - за АРТ през Пролетта...
Цитат на: cygnusЕсента всички ще сте в агитката на дебелите То аз вече съм там, добре че от противозачатъчните ми се повдига и зверски боли глава, та ми се поуби апетита.
Засега за март е стимулацията, но вие ми запазете едно място и в есенната агитка, ей така, за всеки случай, щото лятото почиват
Какво да ви кажа , отложиха ме за март. Поради голяма заетост на персонала.
И аз да се отчета-днес стартирах със сондажа и мога да ви кажа че няма нищо страшно.Аз си излязох много лесно от упойка-нямаше бели сънища, тунели, студ и др. таква гадории(за което съм много доволна).Няма болки, въобще нищо тревожно.
днес стартирах със сондажа и мога да ви кажа че няма нищо страшно.Аз си излязох много лесно от упойка-нямаше бели сънища, тунели, студ и др. таква гадории(за което съм много доволна).Няма болки, въобще нищо тревожно.
Би ли написала каква упойка ти поставиха, че и при мен това е голям проблем?!
Цитат на: didiAБи ли написала каква упойка ти поставиха, че и при мен това е голям проблем?!честно да ти кажа не знам