0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Хайде да се отчета-днес ми боднаха с Декапептил депо и сега ще си пия хапченцата и ще чакам да ми дойде и към 06-07.02 живот и здраве продължавам напред
Цитат на: gesigesПета,успех и от мен стискам палци всичко да мине добре,не се притеснявай много и гледай позитивно!Миличка, благодаря ти.А ти как си? Къде се изгуби?
Пета,успех и от мен стискам палци всичко да мине добре,не се притеснявай много и гледай позитивно!
Охо! Кого са боцнали за добро утро!! Привет, Peta! Как се чувстваш? Как ти понасят лекарствата?
Цитат на: pandaОхо! Кого са боцнали за добро утро!! Привет, Peta! Как се чувстваш? Как ти понасят лекарствата?Лекарствата ми понасят чудесно gesiges,миличка бъди силна
Лали, ти в групата със скорошните/предстоящите инсеминации ли си?
Цитат на: petaЦитат на: gesigesПета,успех и от мен стискам палци всичко да мине добре,не се притеснявай много и гледай позитивно!Миличка, благодаря ти.А ти как си? Къде се изгуби? Аз съм добре след последния опит.При мен нещата не вървят, ембрионите спряха да се развиват на 5 ден и нямаше трансфер,така че продължавам напред.