Десита, съжалявам миличка
И при мен явно няма да го бъде, днес направих тест - отрицателен. Но ще се разпиша официално "за статистиката" като ми дойде М.
Жалко, Фрешче... Днес явно не е хубав ден.... Аз също ще изчакам М, за да обявя официално неуспех на опит1. А дали да не направим по още един тест утре Ама че работа-май не ми се ще да повярвам... Сигурно утре ще ни е по-добре, но днес...
Деси, ми аз нещо се смахнах защо не ще да става толкова време и някак не боледувам много неуспеха, (но все пак това е само инсеминация при мен). Направо не вярвам кога ще видя как изглеждат тия две чертички и без много емоции посрещнах поредния отрицателен тест. Все пак, имах някакви нови надежди след махане на ендометриален полип преди 3 месеца, но явно пак няма да е лесно. Чудим се как да продължим.
Иначе и аз си мислех още вчера да си купя направо два теста, че утре трябва да се дрънкам по командировки, та да си го спестя пътуването, ако има защо. Ама като го видях колко супер отрицателен е и след 5 часа първия, нещо се отказах да купувам втори