0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
АРТ - какви ще ги вършим през Зимата
« Отговор #420 -: Февруари 23, 2006, 10:17:59 am »
Хеи Розке,специално за теб :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:  :bighug: Благодаря за хубавия избор!
« Отговор #421 -: Февруари 23, 2006, 10:49:40 am »
всичко правим по желание на клиента  :wink: за теб винаги :Pоще повече че утре трябва да ме правиш красива :roll:  :wink:  
« Отговор #422 -: Февруари 23, 2006, 11:18:01 am »
Интеса, добре дошла :D  Желая ти бърз успех :D
За съжаление, инсеминацията не се поема от касата, както ти е обяснила Лали.

Към някои от останалите: големи сте сладури бе момичета, разведрявате чудесно обстановката :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #423 -: Февруари 23, 2006, 11:36:43 am »
Цитат на: FreshBreeze

Към някои от останалите: големи сте сладури бе момичета, разведрявате чудесно обстановката :D

Стараем се мила, дано да успяваме :roll:  :P И сега пресни, пресни новини....или по точно пресни яйца :P  :wink:  Има новини от Петя....има 20 Прекрасни яйцеклетки .....

Тя се представи Отлично  .....хайде следващите които са подред.........
*
« Отговор #424 -: Февруари 23, 2006, 11:45:03 am »
момичета,не ме стърпява,имам новини от петя/нека не се сърди/минала е пункцията -познаите колко са -20бр за героя :D  :D  :balk_602: А на останалите от групичката желая много,много :balk_44: ..на другата среща  всички да сте с  :bfp: .я кажете кой спечели залога ? :balk_48:
« Отговор #425 -: Февруари 23, 2006, 11:47:52 am »
Браво на Петя за многото яйца!

Правя залог за завишена успеваемост на зимните АРТ-процедури, предизвикана от забележително доброто настроение през времето на подготовка - така старателно поддържано от групата :cheerleader:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #426 -: Февруари 23, 2006, 11:53:47 am »
Ей,  трябваше да се включа в залагането, сега сигурно никой няма да ми повярва, ама точно цифрата 20 си мислех, че ще е, щото предположих, че за тези няколко дни ще изкочат и някои по-малки тогава фоликули, както често се получава. Браво, Пета !!!!!!!!
Много се радвам, че всичко започва много добре! :) :balk_21:
Продължавай така до края на процедурата и всеки ден все по-хубава новина чакам от теб !!!  :D Сега спокойствие и хубави мисли!
 :cheerleader:  :cheerleader:  :cheerleader:
*
« Отговор #427 -: Февруари 23, 2006, 12:13:41 pm »
Браво peta:)
Това е страхотна новина, която искренно се надявам да доведе до супер положителен резултат:)
Целувки
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #428 -: Февруари 23, 2006, 12:14:35 pm »
Браво, Пета. :lol:
Vmetka
« Отговор #429 -: Февруари 23, 2006, 12:34:31 pm »
Простете глупавия въпрос ...  :oops:

Ако се развият повечко ембриончета какво ще ги правят, ще ги замразяват ли?
*
« Отговор #430 -: Февруари 23, 2006, 13:20:46 pm »
Браво,Пета.Стискам палци за 1 -2 бебета от тези яйца.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #431 -: Февруари 23, 2006, 13:26:17 pm »
Пета, ти си герой  :bighug: .
Направо ни зареждаш всички с положителни емоции и сили в борбата :balk_46: .
Сега чакаме отлични резултати и в другата бройка  mf_bounce8 .
Намерихме нашето синче.
*
Re: Vmetka
« Отговор #432 -: Февруари 23, 2006, 13:28:05 pm »
Цитат на: ironic_

Да, замразяват ги:)
*
Re: Vmetka
« Отговор #433 -: Февруари 23, 2006, 13:28:59 pm »
Цитат на: ironic_

Няма глупави въпроси - замразяват ги за следващи опити :-)
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #434 -: Февруари 23, 2006, 14:06:06 pm »
Цитат на: cygnus
Ей,  трябваше да се включа в залагането, сега сигурно никой няма да ми повярва, ама точно цифрата 20 си мислех, че ще е, щото предположих, че за тези няколко дни ще изкочат и някои по-малки тогава фоликули, както често се получава.

Ама ти сякаш ми подслушваш в главата :kiss:

Браво на Пета, и за многото яйчица, и за това, че е все усмихната и не се притеснява излишно (като мен например) :)
« Отговор #435 -: Февруари 23, 2006, 14:54:19 pm »
Цитат на: Divna
Цитат на: borovinka
Мррр мяууу, леле мале как ти ходи тая маца! Не е истина просто!  :lol:  :lol:   :lol:

Хехехе :lol: Розата ми я подари ,обзаведе ме с чисто нов имидж!Толкоз ще я свърши тя:balk_47: много правилно е преценила какво има насреща си!

Как ти отива само... :) !
Hehe
« Отговор #436 -: Февруари 23, 2006, 16:04:09 pm »
И аз това щях да й пиша на Дивна ...
Приличат си едно към едно  :lol:
*
« Отговор #437 -: Февруари 23, 2006, 20:27:56 pm »
Пета е наща гордост :youwoman: ! Видях я само час след пункцията,ами тя беше пушка бре момичета! Както винаги усмихната и лъчезарна и готова за нови бойни подвизи!Трябва да ни служи за пример  с позитивното мислене и добро настроение!Мислех си да я поканя на една бира ,ама хаиде да не развалям пак дисциплината   :balk_600:  :balk_71:
*
« Отговор #438 -: Февруари 23, 2006, 21:19:28 pm »
Браво Пета -
хайде сега да се отгледат прекрасни ембриончета
И мили момиченца-кокинченца така като гледам никой не спечели от залаганията, така че всичко остава за събирача(т.е. за мен :lol: ) и Пета
Обаче за да не ни се сърдите ще ви почерпим по една близалка  :wink:
*
« Отговор #439 -: Февруари 24, 2006, 08:18:15 am »
Благодаря на всички, момичета.ОБИЧАМ ВИ! Изказвам специални благодарности на Divna, puhco, panda i black rose за моралната и физическа подкрепа :balk_21:  :wink: .
 Екипът е страхотен, особено д-р Александров-това е лекарят и човекът.Дано в България има повечко такива лекари.Може и да ви звучи като реклама, но не мога да се въздържа да не го напиша.Хората трябва да знаят че има и добри лекари.
 На обяд трябва да отида да проверя как се развиват душичките и ще ви пиша пак.Наистина много ви обичам момичета и ви пращам от моята положителна енергия, повярвайте ми когато човек е положително настроен всичко е някак си по-лесно.