0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lia_28

Мили момичета, вчера за малко да направя пожар.  :(

Пластмасова купа се бе разтопила в микровълновата печка и докато успея да отворя прозорците се надишах на отровната миризма от стопена пластмаса. Стаята беше потънала в гъста мъгла от пушек и дим, поради което нямах възможност да реагирам бързо, така че поне 2-3 минути се забавих, докато изляза оттам.Не ми стана лошо, но почувствах дискомфорт в гърлото и дихателните пътища. Изпих веднага чаша мляко. Притеснява ме това, че има вероятност да съм бременна (4-5 г.с). Все още не съм сигурна, но два теста ми показаха бледи сенки на втора черта, единият от които беше шуър чек. Не искам да се настройвам все още, но ако наистина съм бременна има ли вероятност тези токсични газове да се отразят неблагоприятно на бременността?  :(

*
Re: Вдишване на отровни газове при бременност?
« Отговор #1 -: Януари 26, 2008, 12:05:06 pm »
По-скоро не.
При толкова ранна бременност и голяма опасност ембрионът най-вероятно ще загине.
Пожелавам ти скоро две тлъсти чертички на тестовете и след 9 месеца едно здро.аво и щастливо бебе.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Януари 26, 2008, 12:20:59 pm »
Благодаря ти. Дано всичко бъде наред.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Януари 26, 2008, 13:57:23 pm »
И да искаш няма как да отровиш плода, не се притеснявай. Все още нямаш плацента и нищо от теб не минава към него. За сега ембрионът се храни само от това, което си набавя от яйцеклетката и сперматозоида. Не смятам, че може да загине - дори и на теория.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.