Доктор Павлова
Работи в първи Диагностично-Консултативен Център (ДКЦ)в Сливен,стая 35.Без записване,всеки си чака реда
Занимава се със стерилитет вече 20 години
Към нея ме насочи братовчедка ми,която беше със СПКЯ и хламидия в последствие с полуизрязана дясна тръба,2/3 от десен яйчник и 1/3 от ляв яйчник.Посещавала я е два месеца поред,на третият забременя със яйцеклетка от1/3 ляв яйчник
и сега има 11 годишен прекрасен син.
Докторката според мен е много добра-изслушва,преглежда мануално и на вагинален узи,дава снимка от УЗИ-то и обръща внимание на пациента -като отделя около 30 минути време на пациентка.Носете си всички изследвания,тя ще ви каже мнението си по въпроса.Таксата й е 30 лева- общо за 2та прегледа.Отделно тя правила и цветни снимки.
Когато излязох от кабинета й ,навън чакаха 16 момичета 13 от тях видимо бременни.Седнах и ги заразпитвах-голяма част от тях са се борили със стерилитета с години-3-7 години и почти всички от 5 месеца до 1 година след прегледи и лекарства предписани от нея са забременели.А диагнозите им бяха най-разнообразни-СПКЯ,ЛУФ,кратка ЛФ,лош мъжки фактор.
Знам ,че от този регион има доста жени ,които се борят отчаяно със стерилитета.За това ви давам тази докторка с надеждата,че може да помогне на всички ВАС.Успех момичета