Лан, прекрасна новина! Ужасно се радвам за щастливия развой!
Джам, желая ти много, ама много късмет утре! И на всички други, които ще се пекат на този огън. В нашия квартал за септември нямаме шанс в единствената свястна ясла, в Гео Милев има цели свободни 5 места за набор 2006 г, в относително близката част на Слатина още 7
В частната ясла също бая уклончиво ми приеха документите, без да ми обещават нищо.
Стефунче, много ме развълнува с това стихотворение! И на мен все не ми стига времето за нищо, ама тегля една пловдивска дума и гледам да си поиграя с децата. Няма да се върне никога днешния ден. С Дани имахме толкова проблеми със здравето, че пропуснах чистата радост от първите месеци на родителството. Димана наистина ми е дар от Бога, не само защото се появи толкова щастливо и неочаквано, ами и ми позволи да остана у дома и да играя и общувам с Дани. Та така, разприказвах се, но ти пък за награда получаваш инфото, че тези красиви дървени играчки, Сева ли бяха, ги има и в Редута, до голямото колело на парка, в детски център Пумпелина.
Nadyn, във всеки случай звънни на тел на НОИ за София, те дълго не вдигат, ама и не прекъсва линията, аз чаках 20 мин, като ми бавеха майчинството, но накрая вдигнаха и ми отговориха съвсем адекватно хората. А после може да си следите кога какво е изплатено на този адрес
https://benefits.nssi.bg/EGN. За целта трябва ПИК, който се издава в стая 106 на НОИ на Стамболийски, няма опашка и го генерират за секунди.