0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dessyta

на "стартовата права"
« -: Януари 08, 2006, 18:45:08 pm »
Здравейте, момичета! Първо - lilia_n_s, много съжалявам за теб! Явно нищо не става по лесния начин, но пък ние ще се борим , нали? Горе главата-след лошото идва хубаво, нали така?! Дано!!
А тази тема започвам, за да може всички , които сме на "стартовата права" /т.е. подготовка за стимулация или самата тя! :) / да споделяме, да обменяме инфо или пък просто да се поразтоварим малко! На мен днес ми сложиха 3-та инцекция диферелин, продължавам регулон до 10-ти и на 13 по план трябва да видим естрадиола. Всичко ми е за първи път, чакам да започне още от м. май, а сега като стартира майче съм като в "небрано лозе". Всичко ми излезе от главата и като че ли нищо не знам за сжеми, манипулации и т.н. Каша...Това е при мен към този момент.
А вие до къде сте?! :wink:  :wink:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
на "стартовата права"
« Отговор #1 -: Януари 08, 2006, 18:51:01 pm »
ТОВА е темата за всички, които са в процес на стимулация или предстояща процедура.
Ще заключа тази тема, за да не се дублират.
*
на "стартовата права"
« Отговор #2 -: Януари 08, 2006, 18:57:15 pm »
Цитат на: Lali
ТОВА е темата за всички, които са в процес на стимулация или предстояща процедура.
Ще заключа тази тема, за да не се дублират.

Ама тук май не става ясно дали става дума за стимулация или за лечение с ГнРХ агонист. Нека момичето уточни какво й предстои и какво прави.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
на "стартовата права"
« Отговор #3 -: Януари 08, 2006, 18:59:58 pm »
Ауууу, отключ :oops:
Ама защото има  с "подготовка за стимулация и т.н....."
*

dessyta

на "стартовата права"
« Отговор #4 -: Януари 09, 2006, 11:41:15 am »
Извинете, момичета! Явно в еуфорията /или пък в паниката си../ не съм съобразила, че мога да се включа в другата тема :oops: Нямам представа какво е ГнРХ агонист.. :oops:, но всъщност съм в подготовка за стимулация за ин витро/или по-скоро икси/, тъй че може би трябва да заключите темата, да ме преместите или аз трябва да го направя-както кажете...
*
на "стартовата права"
« Отговор #5 -: Януари 09, 2006, 13:08:32 pm »
Цитат на: dessyta
Нямам представа какво е ГнРХ агонист.. :oops:

Диферелина е такъв :)