Благодаря на всички, които отговориха на вапроса ми. Да поясня - да, за Д-р Георги Коларова става дума. И аз си бях записала час миналата седмица, но след като аз и още 7-8 жени чакахме упорито, се оказа, че няма да дойде. Е, хубаво, на всеки се налага понякога, човешко е. Но да се беше обадил поне. Все пак и нашето време е ценно, и ние ходим на работа и имаме и други ангажименти. Жена му се обади, че ще поеме пациентките. Тръгнах си, все пак ми бяха препоръчали него, не жена му. А мисля, че от гинеколог до гинеколог има огромна разлика.
А относно обменянето на впечатления за лекарите, смятам, че от това ние, пациентите, можем само да спечелим. Аз лично загубих много време в лутане от един на друг "специалист". А мисля, че като си даваме парите имаме право да искаме качествено обслужване, внимание и човешко отношение. С две ръце съм "за" добрите лекари да получават добро заплащане, все пак не се става лесно добър специалист. А и те само ще спечелят от споделените добри впечатления. Съгласна съм щом трябва да плащам и по 40 лв. за преглед, макар че съм осигурена, но да има нещо насреща, а не да ме мотаят месеци, та даже години, за да оставя повече пари в кабинета. Грехота е!!!
В тази връзка, ако имате добри впечатления от някой друг гинеколог, занимаващ се с хормонални проблеми, мисля че за много от нас ще е полезно, ако ги споделите.