0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Меги
« Отговор #20 -: Април 10, 2008, 18:44:21 pm »
щом така седят нещата при теб,няма смисъл да гледаме графиката...ти сама си установила,че не е показателна..
стискаме палци инсето да е с "+++" резултат  :)

Абе то тъй, ама взех нещо да се шашкам и затова реших да питам, може пък този път да вземе да е вярна.

*
« Отговор #21 -: Април 10, 2008, 18:46:17 pm »
Meggy колко време трябва да го пиеш утрогестана?

По принцип док каза 2х2 до втори ден закъснение, ако не ми дойде, да правя тест и ако е - да го спирам, ако е + ще го увеличи. Така че по график трябва да ми дойде на 13-14.04. така че поне дотогава.

*
« Отговор #22 -: Май 09, 2008, 10:58:09 am »
Вижте я пак графиката ми, пак странна, знам, че ще кажете, че сигурно съм нямала този месец ову, но все пак.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Май 09, 2008, 15:09:38 pm »
Графиката ти не показва да е имало О. /до тук/ - но тя може да е днес, утре или в други ден  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #24 -: Май 09, 2008, 21:24:15 pm »
Съмнявам се, защото цикъла ми е 27-28 дена, а овуто досега е било на 13-14 ден, засичано с фоликуметрия.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Май 10, 2008, 07:52:25 am »
Провери за всеки случай терм-ра, да не се  е повредил

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #26 -: Май 10, 2008, 20:41:17 pm »
ОК, мерси, Денис, винаги си толкова отзивчива  :D

*

lawyer

« Отговор #27 -: Май 14, 2008, 11:08:59 am »
Meggi, нямам думи за хармонията с която се движим тоя месец, трябва да се запишем в един отбор по синхронно плуване :D и ще сме златни медалистки - и ти имаш малко понижение на на 24-ти ден 
Пожелавам ти от все сърце да не дочакаш МЦ :balk_103: ... а пък и аз да не дочакам, че да спазиме синхрона.
*
« Отговор #28 -: Май 15, 2008, 21:09:50 pm »
Съвсем вярно, като сиамски близначки сме. Дано наистина да не дочакаме, че иначе пак ме чака инсе :-)

*

lawyer

« Отговор #29 -: Май 16, 2008, 15:09:05 pm »
С мойто прокапване развалих синхрона. Дано да не ме последваш... :bighug:
*
« Отговор #30 -: Май 16, 2008, 18:44:15 pm »
Еееее, що така, бе мила, тъкмо се зарадвах. Сега и аз очаквам включване до няколко дни, пък дано да не стане :-). Успех следващия месец.

*

lawyer

« Отговор #31 -: Май 21, 2008, 10:32:02 am »
Сега и аз очаквам включване до няколко дни..........

Eй, Meggy, от 16-ти до сега не минаха ли "няколко дни", не ти ли е време за тестче.. ох, нямам търпение да постнеш някоя усмивка.
*
« Отговор #32 -: Май 21, 2008, 11:36:19 am »
Минаха, но Не знааааааааааааааммммммммммм. Вече си имам два дни закъснение, но не смея да се надявам. С тази температура.

*

lawyer

« Отговор #33 -: Май 22, 2008, 18:02:38 pm »
ООО, нееее!!! не, не, не!!!
така се надявах за теб... нищо, миличка, тоя месец трябва да е нашият. Знам какво ти е, аз бях така преди седмица. Три дни изобщо не можеше да се говори с мен, беше ми страшно тъжно и обезверено, ревях и ходех като призрак. Заявих на половинката, че нищо не става, че няма смисъл от никакви усилия и той вика: "И какво сега, искаш да ми кажеш, че се отказваме, че няма да ходим на никакви процедури и лекари повече... пу, да му се невиди, точно се научих да уцелвам чашката за сперма и ти реши-КРАЙ и да не ме оставиш да си осъвършенствам новия талант..." А за сега сме установили, че причината е в лошата спермограма, представям си какво му е на него като ме гледа такава и като все не става и не става, ама е силен и не губи вяра, даже приема поредния ми цикъл като ново предизвикателство и някак си се вкопчва в мисълта, че ТОООЗИИИ ПЪЪЪТ.... и ме зарази с неговия оптимизъм.
И е прав, човек като има желание за нещо рано или късно винаги успява да го постигне. А нашето желание е голяяямо, значи трябва да е скоро... Като видях, че си отбелязала първи ден и че не пишеш и думичка, ми се прииска да ти предам от нашия оптимизъм и някак си да те убедя, че съвсем скоро ще дойде нашия миг. Някой от близките месеци ще е наши, а защо не и този и ние ще публикуваме по една "бременна графика" (затова си я води редовно). Прегръщам те и те чакам тук за да видим в този епизод какво ще стане!
*
« Отговор #34 -: Май 23, 2008, 11:47:57 am »
И тук да ти кажа. Първо успех с инсето и после с моето. Отдавна спрях да рева,  че гадната лелка ме е навестила. Просто няма смисъл, просто я отминавам като малка гара, както се казва, и продължавам напред. Само дето ми е много зле като ми дойде. А и освен това днес най-вероятно съм на док да видим дали не съм направила някоя киста (досега не съм имала, но все пак трябва да проверим) и до две седмици да сме направили инсето. Честно казано вече нямам търпение. И ние сме като вас с лоша спермограма, за сега при мен не е открит проблем, така че продължаваме напред, евентуално още едно - две инсета и после инвитро. Никакво отказване и остави човека да се доусъвършенства :-). Водя си я редовно графиката :-), че да имаме за другата темата  :wink:

*

lawyer

« Отговор #35 -: Май 23, 2008, 12:03:56 pm »
Ей, много ти се радвам, ще видиш колко бързо ще минат дните. Аз като се успокоих и някак си осем дена не ги усетих. И аз няма да те изпускам от поглед. Айде успех и на двете, макар и без тотален синхрон, пак сме близо.
По принцип кога очакваш ову-то и къде мериш БТ?(твойте стойности изглеждат съвсем нормални за разлика от моите. Аз разказах на доки, че при мен държи високи стойности, но понеже си има двуфазност и поради факта, че овуто ми минава нормално, не го отчете като проблем.
« Последна редакция: Май 23, 2008, 12:10:12 pm от lawyer »
*
« Отговор #36 -: Май 23, 2008, 12:29:46 pm »
Овуто очаквам около 2 юни. КАто съм питала Денис, по графиката само нямам овулация, ходила съм и на доктори с моите графики и според тях също няма ову. Даже един без преглед, без нищо ми беше казал, че нямам ову, трябва да ми направи лапаро и след два месеца щяла съм да забременея. Това ми го каза след 3-4 мин разговор. Сама се сещаш, че повече не отидох при него. Най-накрая отидох при друг, който ми каза, че  не гледа температура, само фоликуметрия, няколко месеца ме следеше и се оказа, че ову си имам, всиките ми изследвания са наред, хормони, цветна снимка, лигавица и т.н. Оттогава не вярвам на температурата много много. Даже преди да ми дойде изобщо не пада. Първото инсе като го правихме ходих на фол-я в четвъртък и той ми вика искаш ли в събота инсе. Малко се шокирах, но казах да и така го и направихме, за два дни. На следващия ми би прегнила и на другия беше и инсето. Така че сега ще отида на преглед за всеки случай и така. То че няма да усетя времето, няма, особено ако имам доста работа, така че не се притеснявам. Единственото, което ми е, каква ще е СГ. Последната за инсето беше много добра, но резултата не. Така че каквото стане, стане. Няма място за отчаяние :-).

*

lawyer

« Отговор #37 -: Май 24, 2008, 12:20:16 pm »
И моя доки не вярва на БТ, можело да бъде ориентировъчна, но не и непременно показателна за наличие или липса на ову. Поровик тук-там из нета и в babyplan.ru, където също има графики и може да се разглеждат по зададени показатели, има много момичета с ановулаторни графики по БТ, завършили с положителни тестове...а има играфики с отчетлива двуфазност, но само с отрицателни ову-тестове. Истината е саво м УЗИ-тата, око да види, както се казва :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #38 -: Май 26, 2008, 07:44:55 am »
И моя доки не вярва на БТ, можело да бъде ориентировъчна, но не и непременно показателна за наличие или липса на ову. Поровик тук-там из нета и в babyplan.ru, където също има графики и може да се разглеждат по зададени показатели, има много момичета с ановулаторни графики по БТ, завършили с положителни тестове...а има играфики с отчетлива двуфазност, но само с отрицателни ову-тестове. Истината е саво м УЗИ-тата, око да види, както се казва :)
ДА вярно е това
Никой не може да е 100% сигурен в термометъра си или че тази седмица например повишената Т. не се дължи на някакво възпаление, което няма външни изяви и по Т съвпада с ЛФ.
Аз дори бих казала че и УЗ не ти дава 100% гаранция / например, при ЛУФ-а на УЗ може да се вижда, че фоликула се е пукнал, но в действителност яйцеклетката да си е останала вътре./
 :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #39 -: Май 26, 2008, 08:26:28 am »
Аз дори бих казала че и УЗ не ти дава 100% гаранция / например, при ЛУФ-а на УЗ може да се вижда, че фоликула се е пукнал, но в действителност яйцеклетката да си е останала вътре./
 :D
Недей така, Дениз, поне на УЗ се надявах да разчитам, а ти сега така  :lol: (в кръга на шегата, разбира се).