0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Овулацията в средата на цикъла ли е?
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2008, 14:21:27 pm »
Здравейте,
най-накрая видях положителен ову тест и предполагам тази нощ или утре ще ми е овуто.Нали трябва тази вечер да действаме?
« Отговор #41 -: Февруари 21, 2008, 15:36:16 pm »
Здравейте,
най-накрая видях положителен ову тест и предполагам тази нощ или утре ще ми е овуто.Нали трябва тази вечер да действаме?
ДА,днес,утре,а може и вдругиден!
п.п. направи и утре още един тест,за да е сигурно,че е "-" и да е ясно кога точно е бил пика на ЛХ,ок?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #42 -: Февруари 22, 2008, 08:20:37 am »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #43 -: Февруари 22, 2008, 10:49:19 am »
Ако предположим, че този месец овулацията ми е била на 15-ти ден на цикъла, това означава ли, че трябва продължителността да е 29 дни?
« Отговор #44 -: Февруари 22, 2008, 16:15:41 pm »
Ако предположим, че този месец овулацията ми е била на 15-ти ден на цикъла, това означава ли, че трябва продължителността да е 29 дни?
може и 28 да е МЦ,14 дни +/- 2 дни е нормално да е ЛФ!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #45 -: Февруари 22, 2008, 19:27:59 pm »
Денис,
би ли погледнала графиката, ако утре се повиши температурата-според теб в колко часа(приблизително) е била овулацията(като жадиш изводи от тестовете и температурата)?
« Отговор #46 -: Февруари 23, 2008, 14:52:52 pm »
 Не съм сигурна дали тази е най - подходящата тема за моя въпрос, но все пак е свързана с ову и реших да попитам.
 На 28.01 ми правиха кюретаж , поради миссед в 9г.с. Док. ми каза , че цикъла трябва да дойде след около 30(40 в редки случаи)дни.При мен и без това средната продължителност на МЦ е 30-31 дена.Аз ще очаквам да дойде към края на идната седмица. Този месец не съм мерила БТ , не съм търсила ову, защото четох , че е редно първите МЦ да са ановулаторни.Но след М , нали ще започне 2 цикъл. Има ли смисъл да меря БТ , да търся ову кога е , просто за да следя как се движат нещата при мен като имате предвид , че 3 месеца по препоръка на док. не трябва да правим опити?
*
« Отговор #47 -: Февруари 23, 2008, 22:33:12 pm »
.. Има ли смисъл да меря БТ , да търся ову кога е , просто за да следя как се движат нещата при мен като имате предвид , че 3 месеца по препоръка на док. не трябва да правим опити?
Здравей отново!! разбира се, ако желаеш можеш да мериш Бт, да правиш тестове, но...всичко това според мен само ще те натовари допълнително. при мен забраната беше 6 месеца, аз още на 2 месец след това започнах да се "мъча" с всички тези неща които се правят, когато правиш опити(ако искаш може да погледнеш предишните ми графики). казвам 'мъча", защото например когато видех + тест за ову си мислех, как ако не беше станало това, сега можеше да опитваме..съжалявам че си го причиних това,като погледна нещата, не мисля, че е тряббало да го правя. но, всеки решава за себе си, така че бих те посъветвала да направиш както смяташ, че ще бъде добре за теб!! и ако мога поне малко да те утеша - 3 месеца минават много по-бързо от 6 :) ще видиш!! пожелавам ти след три месеца всичко да е наред и да си  preggo
 :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2008, 12:27:54 pm »
Денис,
би ли погледнала графиката, ако утре се повиши температурата-според теб в колко часа(приблизително) е била овулацията(като жадиш изводи от тестовете и температурата)?

Според мен О е била на 21 ден от МЦ  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум