0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sisilia мила,моите графики по-принцип са си с такава БТ във ЛФ,даже имаше месеци с 37.2,тъй че това определено не ми е критерийю!БТ не е много надежден метод...е освен ако нямам ЛФ 16-17 дни с висока БТ,тогава вече ще се замисля и аз :wink:,но за момента..си е просто нормална БТ за ЛФ..le
eagle,мила знаеш мнението ми -на инсето ще стане бебока,вече няма как!!!аз вярвам ужасно много в инсеминациите(незнам защо),затова и ми се иска толкова много да направим и ние скоро(но при нас док иска да види и други изследвания)!не искам да се притесняваш,а да си спокойна и много уверена,че ще стане :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Ето ме отново и мен!Добро ви утро!Вие толкова сте изписали,ама аз ви чета и не смея още да цитирам имена,че да не се объркам!Но ви желая успех на всички и за всичко!
Аз сега да отговоря на въпростчетата ви-ами НЕтрябва да ми дойде на 10-11,но аз от една седмица,че и повече започнах да се чувствам странно и то като се има предвид,че аз по принцип нямам ПМС,а сега...Но ме е страх да не би просто прекалено да се вглеждам в себе си,та затова не бързам с теста и смятам да го направя на 11-ти...А и БТ се повиши и дано не спада!Този месец е даже трифазна графиката ми,а миналия си беше двуфазна и ми е много странно ан какво се дължи,но важното е,че в момента темпертаурата е над 37С.
Успешен ден ан всички!!!
ама Кате аз ти гледах и старите графикииииии
видях го това,ама цикъла ти е бил на 26-27 дни последните месеци,а сега ти е 29-ти. :wink:
аз за тва  :balk_133:
 няма ли да правиш тест вечеее :jump12: кво се ослушваш а? :hug2:
« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 11:36:11 am от sisilia »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
И аз гласувах за сладурите в снега! Милички, с милото отиваме  на СПА уикенд и няма да мога два дена да ви чета! Пожелавам през почивните дни да изскочат още +++ тестове! Кате, ха дано единият да е от теб! Пу-пу-пу! Прегръщам ви и дано да имам в понеделник много материал за четене!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
ох сладурката ми тя :balk_21: , sisilia чакай сега да ти обясня-значи месеците,където ми е бил 26-27 дни цикъла О. е била по-рано(единия месец беше на 14 ден,за другия не помня  :oops:),освен това ми е малко по-къса ЛФ(10-11),затова са се оказали по-къси МЦ!!!
в момента съм едва 11 ден след О. и е твърде рано за тест,ако по изключение се задържи ЛФ поне 13-14 дни,задължително ще направя тест :D!но си имам доста ПМС..а и зацапването пак започна..при мен е доста сложна работата и аз още не съм се ориентирала съвсем,но със сигурност БТ и дължината на МЦ не са от решаващо значение!!
много силно те гушкам sisilia   :bighug:
мерси baby_s !весело изкаравене на вас..ох как си мечтая за един цял масаж(класически,а може и на гръб с мед)..размечтах се :lol:!!baby_s да релаксирате и за нас :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Привет, мацки  :)
Да ви се " похваля". Снощи, цели два дни по- рано, разцъфнах с цялата си прелест  :evil: Даже и не ми остана малко време да си помечтая, че може и да видя две чертички  :balk_144:  Здраве да е, продължаваме с опитите и надеждите  :balk_103: :bed:

baby_s, приятен СПА уикенд! Да си починете хубаво и да поработите повечко за  :bfp1:   :balk_602:

Приятен ден на всички   :balk_63:
Ехооо, аз малко не съм писала но редовно Ви чета.
Fatalwoman, съжалявам, че е трябвало да преживееш това. Помня как се радвах и се вълнувах докато чакаше да видиш по-ясни  :bfp:.
Гандалф, Кали, честито милички.  :goodluck:
Sisilia, не съм те забравила. Дано да си ти този месец. Аз не се надявам, защото нито съм правила тестове, нито секс по график, даже имаме много пропуснати дни. И смятам така да го карам няколко месеца, защото малко се поизнервихме и след последното скарване на тема кога ще стане, разбрах, че пропускам да се радвам на живота. Само мисли кога кога, сега, давай, пропускаме и т.н. Така, че мен вече не ме бройте, ако стане, стане ще Ви кажа.
Много силно Ви  :bighug: и  :crossfingers:
Това е Вашата година, момичета.
]
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
 :bighug: Момичета благодаря за подкрепата от името на "тримата на снежна разходка"!Те наистина са сладури.Аз още си пия Примолут утре последно и после трябва лелката да почука на вратата!Да си минавам реда с нея този месец ,че после мисля да не я виждам 9 месеца :)
: eagle,всичко ще е наред,стискаме палци за инсето.
katia13,lubaboiko,aksinia,anet, :crossfingers: :bfp:момичета ,дано това е вашият месец.
Pepka :bighug:
baby_s,весел уикенд ,и да не забравите кекса :lol:
aaaaaaaaa  rouzi-anna ,много лесно искаш да се отървеш :lol:,няма ли да дадеш "отчет"?аз питах вече,какво става с всички дето гониха яйцата тия дни...поработихте ли достатъчно?ама никой не отговаря,нещо избягвате темата,аааа? :D
Andreaivano ,защо не пишеш често?това,че не следиш БТ и не правиш тестове и сте решили да не се напрягате излишно е чудесно да ти кажа(и ние сме така през около година :oops:- ту следя,ту си почиваме :wink:),но това не пречи да пишеш :D!
Pepka,съжалявам миличка.. :bighug:
« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 16:12:02 pm от katia13 »
Ех Кате :bighug:ами поработихме ,но резултата накрая ще покаже.А м/у другото теста ми показа 2 дни +++,така и шанса ми се увеличава,нали така :D
Роузи..много,много късмет и скоро да ни зарадваш
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Rally_pat, благодаря! Предлагам ти сутрин като влезеш в сайта първо да се разписваш тук пък после си вършиш другите неща  :wink: .

Ей, Катенце, исках да ти прошепна,че аз още се услушвам ,кога ще се похвалиш  :balk_602:

А бе, Роузи,бях забравила за ОВУто и като видях +++направо скочих от стола. Реших,че това е първото попадение за деня. Е нищо де! До две седмици пак  :balk_22: /изпращам ти една бебешка стреличка/

Eagle, не само 14 ами целият февруари е романтичен и вълшебен, така че датата няма значение, а от мен имаш силно стиснати  :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 16:15:00 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
 :thankyousign:   rouzi-anna    :balk_21:
Ех Кате :bighug:ами поработихме ,но резултата накрая ще покаже.А м/у другото теста ми показа 2 дни +++,така и шанса ми се увеличава,нали така :D
незнааам,вероятно :D

everything_possible ,ми то май двете с теб заедно НЕ чакаме :lol:(горе-долу)!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

everything_possible

• 957
everything_possible ,ми то май двете с теб заедно НЕ чакаме :lol:(горе-долу)!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Май, май . Е ха дано! Че неща я! Докато си чакаме ти за икси, аз за ин витро, к'во ни пречи да си се изненадаме с +++++++ !То се е видяло, че няма да се откажем , тъй че лелчето да не идва щото все някога ще загуби. СпокУ Шъ пУбидим!

Май, май . Е ха дано! Че неща я! Докато си чакаме ти за икси, аз за ин витро, к'во ни пречи да си се изненадаме с +++++++ !То се е видяло, че няма да се откажем , тъй че лелчето да не идва щото все някога ще загуби. СпокУ Шъ пУбидим!
една поправка :wink:,аз още незнам за какво чакам(инсе,икси или инвитро :lol:),след като направим имунологичните и генетичните изследвания ще разберем на какво можем да се надяваме :wink:!дано може да пробваме първо с инсеминация,че...по-лека процедура е:D!пък най-добре да не се налага никакъв АТР, а да се изненадаме скоро с  preggo  :wink: :crossfingers:
абсолютно си права ще ПОБЕДИМ,тъй че Лелката може да печили тука разни битки,ама войнатаааа -НЕ ,последната дума ще е наша :D!
момичета нали била плодотворна годината де..няма да се излагаме,я.. :lol:
*

everything_possible

• 957
една поправка :wink: ,аз още незнам за какво чакам(инсе,икси или инвитро :lol:),след като направим имунологичните и генетичните изследвания ще разберем на какво можем да се надяваме :wink:!

Виж кво ша ти кажа  :wink: То аз пИрфектно си те разбрах ,ама няма да стигнеш до там, та затова процедурата няма никакво значение. Ох, Катенце, Катенце как силно искам да си те гушна!  :bighug: :balk_21:
И аз да се вклю4а с не4акащите everything_possible ,katia13

Правихме каквото правихме и сега голямото 4акане.Още от сега имам напрежение и болки в

корема -дано е за добро :balk_81: :ask:

everything_possible ,katia13,lubaboiko ,anet  дано  :bfp: :bfp:

П.П съжалявам ако съм изпуснала някой :oops:

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Благодаря Ви за подкрепата момичета, много сте мили.  :bighug: