0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кой ден от инсето ти е ?
Кръвен няма ли да пускаш?
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
15-ти ден ми е? Мисля да изчакам поне още 1 ден, защото си имам всички ПМС
ама щом днес ти е 15 ден,кога си правила теста? 8Oне е ли било рано?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
 :crossfingers: М да ти дойде към края на годината!
*

eagle

• 515
ама щом днес ти е 15 ден,кога си правила теста? 8Oне е ли било рано?
Вчера вечерта :oops:Бързата работа нали знаеш....
*

eagle

• 515
:crossfingers: М да ти дойде към края на годината!
Благодаря ти mpia, но шестото чувство ми подсказва, че ще е днес или утре, ама нищо приех нещата. Важното е, че опитахме.
Петина
Росица
Павлина
Мимчето
Таня
Станислава
Веселина
Елфина
София
Неши
Люба
Радослава
Веселина
Красимира
Вили
Десислава
Теодора
Аксиния
Даниела
Магдалена
Бисера
Симона
Десислава
Ганка
Галина
Катя

Добро утро, девойки  :D! Издърпах списъчето и си поправих името, за да е цялото и добавих и Катето и Галичка. Надявам се да не съм пропуснала някого. Титали, как се казваш? Напиши се. Малко остана, до момента, когато мисълта ни ще се слее... Успех на всички!!!
« Последна редакция: Март 04, 2008, 11:43:42 am от vessska »
Don't worry, be hippy
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, аз принципно не съм от ревливите, но вярвайте ми, без малко да ми се насълзят очите... преглъщам на сухо като гледам списъчето! Не мога да повярвам колко сме сплотени и единни! Симони, страхотна си! Дано Господ да чуе тази молитва!
eagle:bighug: с теб съм, мила! Трябва да вярваш, че чудото ще се случи! Нали си чувала онова, че ПМС и симптомите при евентуална бременност много си приличат! 

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
да не говориме,че нивата на ЧХГ са по-високи сутрин и като си го правила вечерта теста,може да не е реален резултата.. :wink: аз не съм пряла да стискам палци!
п.п. eagle добре си решила да звъннеш на твоят док и да питаш какво да правиш-да спираш ли утрогестана или още не.. :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
eagle, искрено се надявам да грешиш и това което чувстваш да не е ПМС а ПСБ /първи симптоми на бременност/  :wink:  :wink:  :wink:  :bighug:
simoni, мислено съм с теб в 12:45  :hug2:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Аз май съм най-разсеяна, не погледнах че трябва да си напиша кръщелното име. :(
Ще мисля за всички нас в 12:45.
Аз май съм най-разсеяна, не погледнах че трябва да си напиша кръщелното име. :(
Ще мисля за всички нас в 12:45.
НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ,нали Господ знае всяка от нас коя е :wink:,а и скоро ще иде някоя от нас пак до там и ще занесем друг списък! :balk_21:
simoni с теб сме мила 12:45ч

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
Дааа, и аз пропуснах да се впиша, но обещавам следващия път аз да отида, понеже съм от София и работя почти до Руската църква. А в този момент съм мисленно с вас!!! прегръщам ви!!! :bighug:
Как съжалявам само,че не съм вклюена в списъка  :oops:
Няма значение ,въпреки това аз съм мислено със Симони,нали все пак се отнася за всички в Зачатие. :balk_81:
Как съжалявам само,че не съм вклюена в списъка  :oops:
Няма значение ,въпреки това аз съм мислено със Симони,нали все пак се отнася за всички в Зачатие. :balk_81:
правилно :wink: ,а и скоро пак ще се ходи до там ще се разберем..ще се редуваме тези,които сме от софия..може нещо като традиция да стане :D !
simoni,върна ли се мила?
Дааа, и аз пропуснах да се впиша, но обещавам следващия път аз да отида, понеже съм от София и работя почти до Руската църква. А в този момент съм мисленно с вас!!! прегръщам ви!!! :bighug:
Добра идея.
Симони,върна ли се мила.Аз бях с теб да знаеш ,и мисля ,че силата на мисълта ни ,и нашата сплотеност ще спомогнат за сбъдването на общата ни мечта.
eagle, :crossfingers: :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
А бе верно съм патка заспала! Сигурно над 100 пъти прочетох часа и защо реших,че е 11:45 незнам. Може би от голем мерак. Карай да върви другия път...Тъкмо ще се съберем повече и .....

Eagle, прочети това и не бързай да спираш каквото и да е! Имай търпение и просто си изчакай М, а още по добре  :bfp: Силно ти стискам палци !
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=4007.msg76050#msg76050

Ей, Симони, да ти кажа честно ти си била по-нетърпелива и от мен бе! Чекай, бе жена! Седи и чекай!

Кате, звучиш доста свежо и мноооого се радвам за това!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Аз толкова съм се разбутала днеска ,че съвсем забравих за часа...Голема съм овца....
..Кате, звучиш доста свежо и мноооого се радвам за това![/color]..
ДА,дани аз ти казах още миналата седмица-като ми свършиха сълзите..се изправих да продължа..до следващият път,когато мъката ще ме стисне пак за гушата :lol:,пък може и да няма следващ път.. :wink:,може да забременем бързо-бързо!
освен това,факта че напускам работа и остават само две седмици,ми действа много стимулиращо.. :D
liubaboiko предполагам,че и други момичета са забравили..нали ще се ходи пак.. :hug2:
« Последна редакция: Март 04, 2008, 14:23:29 pm от любопитка »