Сия, а на семпер треската? Обаче е на парчета, пак да пасираш трябва, Криси я харесваше. Сега правя в йенска тенджерка филе бяла риба, задушена с морковче, картофче, лук, малко копър, масълце, капка зехтин, зрънца сол и водичка после махам фолиото и съвсеееееем леко се запича отгоре, но си остава сос, може да се пасира. Аз немога да готвя манджи и супи, ама това мога /то не е готвене де/ и Криси го яде и аз съм много доволна.
Каси, по принцип си права, това, че ти не ядеш някои неща, не означава, че децата няма да ги харесват. И аз съм така с агнешкото - не ям. Ама и Джам е права, кога толкова у нас се яде агнешко. В Рамстор сигурно има - те са май турска верига
но може и да бъркам.
Хип знам, че със сигурност едно поне с агнешко имат, то достатъчно, колкото да захрани човек ако иска.