0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

an_slavova

защо все още не става
« -: Януари 11, 2006, 11:21:45 am »
здравейте на всички,

от повече от година и половина правим опити за бебе с мъжа ми. Основния проблем е че за момента работим в различни градове и се виждаме само почивните дни. Със сигурност обаче по време на няколко овулации бяхме заедно. Водя си календар.

Имам до сега едно забременяване и аборт от предна връзка.
Всички резултати от моите прегледи са добри - яйчници, хормони, овулация.

Мислите ли, че не се получава за това че не правим редовно секс, или заради аборта ми преди или мъжа ми евентуално има някакви проблеми- той не се е изследвал още.

Благодаря ви предварително за споделените мнения.
приятен ден
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: защо все още не става
« Отговор #1 -: Януари 11, 2006, 11:29:16 am »
Честно казано е трудно да се каже със сигурност каква ви е причината. Ти самата осъзнаваш че за това време само няколко овулации си минала с него. А по-въпроса за прегледите. Защо да не си направи той такива то не боли като при нас. Успех все пак. Но има и други неща които можете да продължите да изследвате.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
защо все още не става
« Отговор #2 -: Януари 11, 2006, 11:32:10 am »
Нищо не спомена за спермограма. Пропусна я или не сте правили такава?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
защо все още не става
« Отговор #3 -: Януари 11, 2006, 11:32:31 am »
Година и половина е достатъчен период и според мен е време да се изследва съпругът ти. От къде сте? Не навсякъде правят надеждни спермограми.  С това изследване обиновено се започват изследванията - най-лесно е и безболезнено, най-евтино е, най-бързо излиза резултата и може да спести доста други ако проблемът се окаже именно там.
Късмет!
защо все още не става
« Отговор #4 -: Януари 11, 2006, 11:38:47 am »
Цитат на: cygnus
Година и половина е достатъчен период и според мен е време да се изследва съпругът ти. От къде сте? Не навсякъде правят надеждни спермограми.  С това изследване обиновено се започват изследванията - най-лесно е и безболезнено, най-евтино е, най-бързо излиза резултата и може да спести доста други ако проблемът се окаже именно там.
Късмет!

И аз съм си мислила много да накарам съпруга ми да си направи спермограма, защото при мен на пръв поглед всичко е наред, а пробваме вече почти година....

Може ли да ми дадете полезен съвет в София към кого да се обърна? Доктор, клиника....

И ако може ориентировъчно колко струва...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
защо все още не става
« Отговор #5 -: Януари 11, 2006, 11:42:39 am »
Rally, във всеки център по репродукция се правят надеждни спермограми и то не от лаборанти, а от специализирали за целта лица - ембриолози, биолози. Забелязвам, че момичетата от София тук имат предпочитания към 2 центъра по отношение на спермограмите:
http://www.ivf.bg
http://www.ivf-bg.com
Късмет!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
защо все още не става
« Отговор #6 -: Януари 11, 2006, 11:46:12 am »
www.ivf.bg
www.ivf-bg.com
http://www.invitro-bg.com

цена на обикновена спермограма - 15-20 лева
става готова след няколко часа.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

защо все още не става
« Отговор #7 -: Януари 11, 2006, 11:48:01 am »
Супер, благодаря ви за бързия отговор.... Сега ще го притисна моя хубавец ....  :D

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
защо все още не става
« Отговор #8 -: Януари 11, 2006, 23:55:11 pm »
Аз те съветвам да си направи мъжа ти спермограма.Успех мила
*
защо все още не става
« Отговор #9 -: Януари 12, 2006, 11:07:18 am »
моя съвет е същия като на другите момичета.При мен се оказа втори случай на мъжки фактор т.е. за втори път попадам на мъж с проблем.Това е показател,че нещата не са едностранни.
Така че , направете спермограма задължително.