0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: След трансфер?
« Отговор #620 -: Декември 03, 2008, 09:13:40 am »
Адашке  :lol:пусниси кръвен на мен на 10 ти ден ми показа че съм бременна той е най сигурния успех ти желая  :crossfingers: :bighug:
*

Aubergine

« Отговор #621 -: Декември 03, 2008, 11:51:54 am »
lora20, аз пуснах на 11-ти ден, с кървене и менструални болки и беше положителен.
Но никое момиче не бива да ти бъде критерий, защото при всички е различно.
*
« Отговор #622 -: Декември 03, 2008, 12:05:43 pm »
а във всяка клиника ли правят подобен тест аз съм от враца и незная къде мога да пусна изследването,ох момичета имам и леко притеснение,всичките ми симптоми отминаха сега абсолютно нищо не чувствам,даже и гърдите спират да ме болят :(
« Отговор #623 -: Декември 03, 2008, 12:55:55 pm »
Лора, кръвните тестове се правят дори във всяка поликлиника,едно време като не еимало уринни тестове се правеха само кръвни, но ако са ти били прегнил трябва изришно да поискаш да е "бета"ЧХГ, ане само ЧХГ за да ти отчете вярно. Иначе с уринен не е сигурно какво ще ти отчете и колко ще е вярно.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #624 -: Декември 03, 2008, 13:09:13 pm »
За първи път чувам, че кръвните тестове за бременност биват два вида - бета ЧХГ и ЧХГ?
Мисля си все пак, че става въпрос за един и същи тест.
*
« Отговор #625 -: Декември 03, 2008, 13:11:02 pm »
мерси,да били са ми прегнил и още утре ще отида да видя резултата,мерси много
*
« Отговор #626 -: Декември 03, 2008, 13:14:44 pm »
Лора,той прегнила след толкова време няма да повлияе на теста.
Стискам палци,успех!
*
« Отговор #627 -: Декември 03, 2008, 13:34:46 pm »

На 11ти ден след ЕТ теста беше положителен, ЧХГ 5.5. На 15ти ден ЧХГ 39. До тук добре, но на 17ти ден се появи леко кафеникаво зацапване. Обадих се на доктора и той включи към лекарствата, които вземам но шпа 3х2 и каза да си взема почивка и в петък да отида отвново на кръвен тест. Обаче кафеникавото си стана червеникаво и по-обилно. Направо си ми прилича на менструация. Ама до петък съм бременна до доказване на противното.

Някой с подобни преживявания ако иска да сподели опит?
Благодаря на всички.

ПП естесвено съм в паника и ужас
*

Aubergine

« Отговор #628 -: Декември 03, 2008, 14:55:07 pm »
Luiza , aз вече съм досадна с моите кръвоизливи , но да споделя - от деня, в който видях положителен тест, та до днес съм си все с кървене. Понякога по-силно, понякога само зацапване, имах и червени кръвоизливи /отлепяне на плоден сак/, вчера пак - на датата на цикъла..
И пак повтарям, че не бива да се сравняваме една с друга и всичко е строго индивидуално.
Слушай си доктора.
Желая ти късмет и стискам палци всичко да е наред. :crossfingers:
« Отговор #629 -: Декември 03, 2008, 15:07:12 pm »
Луиза, и аз бях така /като Aubergine/, но никакво отказване. Мен ме прибраха в болницата и ми биеха инжекции но-шпа и не мърдах от леглото 10 дни, само до 00 и да хапна ставах. После кръвотечението спря. Десет дни след това отново прокървих /яко/, имах частично отлепване на ембриона, пак ме вкараха в болница и повторихме лечението. В крайна сметка до 4-ти месец си бях само в леглото, и до края на бременността ще съм си в къщи, с повече почивка.
Aubergine е права, при всеки е различно.
Вземи си не почивка, ами не мърдай от леглото, също ако има кой - по-добре но-шпа да е на инжекции /на мен ми ги биеше мъжа ми в къщи по 3 пъти на ден, както в болницата/. И се успокой /ако можеш/ :bighug:
Стискам палци да "избутате" с бебчето до 9-тия месец!!!
*
« Отговор #630 -: Декември 03, 2008, 18:25:56 pm »
Благодаря ви много, момичета. Просто нямам сили за поредното разочарование затова съм притеснена.
« Отговор #631 -: Декември 04, 2008, 09:58:04 am »
За първи път чувам, че кръвните тестове за бременност биват два вида - бета ЧХГ и ЧХГ?
Мисля си все пак, че става въпрос за един и същи тест.

Явно не си се информирала по въпроса. Два вида са: качествен ЧХГ тест, който само регистрира наличие на ЧХГ в кръвта и количествен ЧХГ тест, именно бета ЧХГ, който измерва действителното количество на ЧХГ в кръвта.

« Отговор #632 -: Декември 04, 2008, 19:24:47 pm »
Дойде и моето време да се запиша и аз в тази тема,за втори ама дано да е последен път.Днес ми е 2ри ден от трансфер на бластоцити.Само,че се притеснявам,че днес му дръпнах една дълга разходка.Дано нищо да не се е объркало,защото и коремчето ме заболя.Сега се натискам в леглото,тъй като пък утре ще се прибираме от Варна(400км).
*

Aubergine

« Отговор #633 -: Декември 04, 2008, 21:46:15 pm »
tzveta80  :crossfingers:
Пожелавам ти от сърце :bfp:
Не допускай да те боли корема, пий но шпа ако трябва.
« Отговор #634 -: Декември 05, 2008, 10:18:29 am »
Определено съм съгласна не прекалявай с разходките и наблягай на спокойствието. :D

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #635 -: Декември 05, 2008, 10:20:21 am »
хайде и тук да се разпиша :lol:,вчера си правих тест и има втора бледа чертичка-бременна съм,след 1 опит икси при Стаменов,и със замразен матерял,дано нещата продалжат да се развиват по този начин.
Желая късмет и успех на всички :wink:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #636 -: Декември 05, 2008, 10:26:41 am »
Хайде пък аз да не остана назад и тук да ти честитя,Лорка,всичко най-добро ти желая,много се радвам за теб.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #637 -: Декември 05, 2008, 10:46:35 am »
Хаиде Лоре сега ще чакаме да се похвалиш след прегледа  :P.А до тогава се отдай на почивка,спокойствие и приятни занимания!
« Отговор #638 -: Декември 05, 2008, 21:50:00 pm »
Лоре тихичко честито и от мен.
« Отговор #639 -: Декември 06, 2008, 09:43:20 am »
Тихичко честито и от мен Лорче почивай добре и безпроблемни  :cloud9: