И аз препоръчвам крос тренажора на момичетата,които искат да се разделят с някое и друго кило
,разбира се в съчетание с диета,но в никакъв случай глад! За мен добрата диета е хем да се чувстващ сит и доволен ,хем да топиш килограми.Когато човек изпитва остро чувство на глад,дори може да постигне обратния ефект - да погрознее,да се разболее и дори в крайна сметка да надебелее.За това ,казвам твърдо "не" на глада !
/ Да ме прощава доктор Емилова../Да не говорим пък какъв гаден вкус придобиваш в устата след дълго гладуване
Аз лично предпочитам разделното хране..месо + зеленчуци донасита или само банани цял ден или черен хляб с масло или голяма салата зеле със зехтин или сирене със зеленчуци и разбира се много вода.Целта е да се напълни стомаха и да не "напомня за себе си" :)Но водата не трябва да се пие по време на ядене за да не раздежда стомашния сок.Колкото до спорта - аз лично го използвам напоследък ,като "психо терапия" .Отивам в залата и пренасочвам цялата си отрицателана енергия там.Така хем не ми остава сила да се карам с мъжа ми ,хем като стане време за бански ще съм във форма.Хитро а ?
Инъче винаги все нещо съм спортувала,забавно е и ми се отразява много добре на самочувствието.