Момичета здравейте,
Аз също определено не вярвам в разни глупави суеверия - кой какво ритнал или кой кого срещнал на сватбата си..., някакси не смятам, че това може да даде отражение.
Но също така вярвам в съдбата, като под това имам пред вид, че големите значителни неща в живота на човек някакси са преопределени - имам пред вид - кога ще се родиш, родители, мъж, деца....
Не мога да се съглася, че проблема стерилитет е само здравословен, мисля, че той дава дълбоко отражение във всички аспекти на чов. живот, за да бъде само здравословен.
Затова смятам, че той ни е даден с някаква цел, трябва да има някакъв смисъл от тази дълбока лична драма, която всяко едно от момичетата тук изживява...
Но в крайна сметка за едно тука момичетата са прави - май наистина няма смисъл от този въпрос, едва ли ще разберем отговора, а само да хабим напразно енергия в излишни терзания, може би не е много умно.
В крайна сметка единственното което можем да направим е да продължим да се борим и да направим всичко по силите си за един успешен финал...
А пък на въпроса " защо " , може би някога, някъде ще получим отговор, но едва ли ще е тук и сега;-)))
На всички ви пожелавам КЪСМЕТ и УСПЕХ!