0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
разстройство, но не душевно
« -: Февруари 13, 2008, 17:40:31 pm »
 :oops: :oops: малко ми е неудобно да питам, пък и май четох някъде,че повечето момичета страдат точно от обратното...и все пак има ли място за притеснение,ако имам разтройство след трансфера  :oops: :oops:

Исвинявам се за НЕапетитното въпросче

и много газове
пия Дуфастон,аспирин,фолиева,но-шпа и слагал утрогестан
« Последна редакция: Февруари 13, 2008, 17:53:45 pm от didon »
*
Re: разстройство, но не душевно
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2008, 18:12:53 pm »
Дидонче, аз четох че на момичетата с положителен тест им се случва. :lol: Кой ден от трансфера ти е днес?
*
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2008, 18:32:01 pm »
само втори,Пуки
от Твоята уста в божиите уши!
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2008, 20:16:09 pm »
Дидон, предполагам че честото напъване няма да е полезно.
В първия триместър имах много продължително разстройство и тогава ми даваха да пия само Ентерол 3*1 и прахчета Смекта до 3*1 на ден. Няма да попречат на евентуална бременност, а ще помогнат да не се обезводниш и да се овладее положението.
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2008, 10:06:31 am »
Още вечерта след трансфера почнаха едни колики,газове и разстройство и така до края когато направих теста.Беше отрицателен,но докато не спрях утрогестана и дуфастона не мина. Лекарката ми каза,че е от прогестерона и като го спра ще мине и така стана. Стискам палци да видиш две чертички  :bighug:
*
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2008, 10:33:38 am »
На мене пък ми казаха че от Утрогестана е запека.Иди че разбери.
*
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2008, 13:56:00 pm »
оффф,предполагам,че тези неща са от хаповете,които пием с шепи.Ето ,че днес започна и да ми се гади ,щом за малко оставя стомахчето празно...а какво главоболие...малееее... аза принципно пия хапчета само в краен случай,сигурно ми идват в повече
*
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2008, 14:39:34 pm »
Дидонче, ще ти кажа една бабешка рецепта. С нея се оправих след 10 дена яко преустройство  :?. В една чашка смесваш 1 лъжичка смляно кафе и 1 лъжичка оцет - бъркаш да стане на кашичка. Изяждаш го, малко е гадно, но запича. Предполагам че няма да навреди на евентуална бременност, което ти желая най-искренно :bighug:
*
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2008, 14:50:00 pm »
Кафе не се пие след трансфер, не знаехте ли?
*
« Отговор #9 -: Февруари 14, 2008, 14:50:41 pm »
благодарско,ако до довечера не се оправя ще го забъркам :wink:
*
« Отговор #10 -: Февруари 14, 2008, 14:51:29 pm »
малееее,наистина ли.На мен док нищо не мие казал и си пийвам.УЖАС
*
« Отговор #11 -: Февруари 14, 2008, 14:53:06 pm »
Пуканка, това не се пие, това се яде както е смляно, без да е варено. Не съм наясно с трансфера, затова, Дидон, можеш да се консултираш. А защо не трябва да се пие кафе?
*
« Отговор #12 -: Февруари 14, 2008, 15:02:17 pm »
аз знам по време на бременност,че кофеина се ограничава,но не чак забранява.Може би да не го пием,та условията да са максимално добри
« Отговор #13 -: Февруари 14, 2008, 15:02:55 pm »
кафето свива кръвоносните съдове.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #14 -: Февруари 14, 2008, 15:04:14 pm »
обаче,момичета, главоболието взима превес,От нищо не минава т.е. аз само аспирин съм взела,обаче вчера както си легнах с главоболие,така и си станах...гадост

Пуки,какво става с теб.Четох преди малко в др .тема...
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #15 -: Февруари 14, 2008, 15:15:12 pm »
И аз имах страшно главоболие ,което трая 3-4 дни и не се повлия нито от аспирин нито от парацетамол,изобщо имах същите симптоми.
*
« Отговор #16 -: Февруари 14, 2008, 15:23:19 pm »
Пуканка, това не се пие, това се яде както е смляно, без да е варено. Не съм наясно с трансфера, затова, Дидон, можеш да се консултираш. А защо не трябва да се пие кафе?

Мими,и да не го вариш пак има кофеин който е врага на ембрионите.
Дидон, Парацетамола е разрешен мисля, но питай лекаря си. Премери си и кръвното.Аз например забелязах ,че от лекарствата ми е по-височко,а по принцип съм с ниско.За разстройството се разтърси по комшии или вие ако имате за компот или сладко от дренки.Аз сега пия безкофеиново кафе.Кисело ми е и гадно ама кво да се прави.Между другото в някоя стара тема тук имаше забранени и разрешени храни и напитки.Нещо не мога да я намеря а е добре да си ги припомним сега тези неща.Помагайте да намерим темата.
« Отговор #17 -: Февруари 14, 2008, 15:25:03 pm »
Дидонче, ще ти кажа една бабешка рецепта. С нея се оправих след 10 дена яко преустройство  :?. В една чашка смесваш 1 лъжичка смляно кафе и 1 лъжичка оцет - бъркаш да стане на кашичка. Изяждаш го, малко е гадно, но запича. Предполагам че няма да навреди на евентуална бременност, което ти желая най-искренно :bighug:

Аз го знам това /и е пробвано/, само че не се слага кафе, а брашно и оцет с малко водичка. Ужасно е на вкус, обаче стяга много бързо.
*

shoshkata

• **
  • 50
  • Пусть всегда будет солнце!
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2008, 19:41:06 pm »
Нарът много помага при разстройство. Хем приятно, хем полезно.
*
« Отговор #19 -: Февруари 14, 2008, 20:22:43 pm »
Благодаря ви ,момичета.
Пуки,премерих кръвното 110/75, а пулса е 85
По принцип съм с ниско - 90/60, а да не говорим,че преди пункцията,аха,аха да я отложат заради ниско крувно.

Пуки,и тук искам да ти пожелая така жадувания УСПЕХ