Искам да се извиня на всички, че взех участие в тази пародийна и безсмислена "дискусия"! Съжалявам до дъното на душата си! И този път няма да се опитвам да звуча възпитано, нещо, което си позволявам за първи път в този форум и за което се извинявам на всички предварително! Знаех си аз, че по форумите има повече емоции и твърде малко мисли, но...Чувствам се като глупачка, която си е позволила да бъде въвлечена в един фарс! Какво излезе сега? Авторката отиде и се оплака по всички форуми как не са я разбрали и колко несправедливо са се отнесли с нея. Абсолютна гнусотия и недостойно поведение! Вместо да се извини, че нарани един куп хора, тя се изкара като жертва и неразбрана. Интересно какво има да се разбира в този анонс?! Направо съм бясна, а си го позволявам много рядко. Момиче, вземи и порасни, защото поведението ти е безкрайно незряло и обидно за останалите. Очевидно за теб е най-важното да подхраниш егото си, като слушаш как един куп хора с домакинско мислене и трайно изграден вкус към булевардното четиво ти ръкопляска и крещи в захлас фрази от типа на: принцеса, благодетелка, дарителка, спасителка, смела жена (интересно за какво), повдига важни и смели въпроси и други глупости от този род. Интересно как е живяло човечеството без тази смела жена до днес. Дължиш безкрайно голямо извинение на хората за безсмисления си и обиден анонс. Рекламата си е реклама, но внушението си е внушение. И още по-жалко за авторката, че така и не успя да схване за какво става въпрос. Всъщност тя схвана. Излезе така, че текстът не става за тази публика, щото тук жените са със слаби нерви и разклатена психика, а не защото текстът като цяло е тъп. Колко удобно, нали? Егото е спасено, а изнервените женоря ще се уморят да пищят и ще млъкнат. Има и други форуми, където некоординирана мисъл, колкото искаш, все ще се намерят и хора, които ще ръкопляскат на благодетелката, още повече като ти е дала и пари. Срам ме е от себе си, че си позволих да се забъркам в подобен тъп разговор тук. Познавам един куп хора, които издават книги на различна тематика и общото между тях е, че са безкрайно скромни хора по отношение на постиженията си. И никой от тях не смее даже и да постави пред името си титлата "писател", макар че пишат доста по-полезни и сериозни четива от романчета. Въпрос на разбиране и задълбоченост, разбира се и на отношение към нещата. Голямо его и самочувствие. И никаква търпимост към нещо подобно на различно мнение. Може би била сбъркала. Но не в отправеното внушение, а в това, че някои били заявили интерес, пък после като едни лоши и непослушни не харесали написаното. Като че ли не е най-нормалното нещо на света едни да харесат, а други - не. Обаче, не! От всички трябва да се получи одобрение. Людмила, не знам как не ти стана малко поне неудобно, преди да се оплачеш по другите форуми от това как не са те разбрали. Защо си въобразяваш, че светът се върти около теб и всички умират от нетърпение да чуят как им редиш мъдри думи?! Не знам в какъв свят живееш и колко изолиран е той от света на реалните хора, но вземи и се събуди! Не, най-напред се извини на всички тук! Вместо да си благодарна, че хората се силят да разсъждават по твой тескт, ти се оплакваш от тях. Колко достойно и зряло! Но всичко това засилва още повече първоначалното ми мнение за твоите романи. Бъди спокойна, ще имаш читатели! Защото някои хора просто не подбират! Това е наистина последно от мен. Повече няма да се хабя! Сега може да се включи хорът от възмутените граждани и да потрети колко сме злобни и тесногръди. Явно, е по-изгодно да се мисли това, все пак и на авторката най-много и хареса мнението на Хироши (дали това не е тя под прикритие?!), чието мнение обиди всички останали, но оневини само нея; това само по себе си е достатъчно, за да си направим изводите. Това не е "просто анонс", защото това е текст, който изпраща погрешно послание. И един маркетингов специалист трябва да е абсолютно наясно с това. Хор "Бодра смяна" може да сe включва вече!