0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Може ли коментар и на моята графика
« -: Февруари 17, 2008, 10:18:10 am »
Здравейте момичета. Това ми е първата графика. Бихте ли я коментирали. Благодаря предварително! :bighug:

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Може ли коментар и на моята графика
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2008, 11:03:35 am »
Според мен не е имало О. /според графиката/.Съжалявам
Надявам се, че мериш правилно БТ?
С какъв терм-р и колко го държиш?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2008, 11:07:27 am »
Благодаря ти за бързия отговор. Меря за първи месец с живачен термометър. Сутрин между 7 -7.30. Държа по 5 мин. И аз останах с впечатление , че този месец е нямало Ову като гледам графиките на други момичета.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2008, 09:15:19 am »
Живачният терм-р се държи 10 мин  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2008, 10:09:32 am »
Живачният терм-р се държи 10 мин  :D
Денис много , много ти благодаря за информацията. Не знаеш колко ми помогна. Утре трябва да ми дойде лелката и започвам с новото мерене. Дано има резултат. Златна си миличка! :D

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2008, 08:42:10 am »
 :D за нищо

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #6 -: Февруари 27, 2008, 19:23:07 pm »
Момичета и най - вече Денис отново имам нужда от помощ. Последните два месеца взимам Дуфастон от 16 ден и цикъла ми е точно 30 дни. Купих си тестове за ОВУ и незнам кога да ги започна. На обложката е написано, но незнам Дуфастона може ли да окаже влияние. Да премести ОВУ/ако въобще има/ напред или назад. Ако можете да ми дадете съвет ще съм ви благодарна. Тестовете ми са Clear BLU /днес тсе ужасих като отидох да ги купя. Това са най евтините тук и страват 40 евро - 5 тестчета/.
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 19:27:33 pm от radost_I »

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #7 -: Февруари 27, 2008, 22:51:47 pm »
Момичета и най - вече Денис отново имам нужда от помощ. Последните два месеца взимам Дуфастон от 16 ден и цикъла ми е точно 30 дни. Купих си тестове за ОВУ и незнам кога да ги започна. На обложката е написано, но незнам Дуфастона може ли да окаже влияние. Да премести ОВУ/ако въобще има/ напред или назад. Ако можете да ми дадете съвет ще съм ви благодарна. Тестовете ми са Clear BLU /днес тсе ужасих като отидох да ги купя. Това са най евтините тук и страват 40 евро - 5 тестчета/.

Здрасти слънце :) На мен доктор ми каза че не влияе дуфастона на О. (а и на опаковката го пише) но..повечето момичета тук ще ти кажат че влияе ..не знам защо е това разминаване ..дано стане скоро при теб чудото за 9 месеца :):)

PP: Денис ще ти каже най добре за дуфастона :)
*
« Отговор #8 -: Февруари 28, 2008, 00:39:14 am »
Като прочетох какъв тест си си купила,ми стана ясно,че не живееш в БГ.Относно Дуфастона и аз съм объркана като теб,защто и аз трябваше да пия 3 месеца,пила съм го 2 месеца и при мен няма никаква промяна при теста за О.и двата месеца ми отчете + резултат в един и същи ден от цикала(макар,че малко се съмнявам миналия месец да съм имала О).Смо с това мога да ти помогна като личен опит,дано и други момичета изкажат мнение.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2008, 12:51:58 pm »
Момичета ...............
Ако МЦ ти е 30 дни, трябвада започтеш тестовете на 13 ден

Според мен спокойно може да си пиеш Дуфастона : 1-2-3 дни преди О. не е проблем.
Ако го вземаш от 16 ден - това е +/- 1 ден от твоята О.
Ако много се притесняваш пий го след О. - теста ще ти покаже кога е О. - вземай го 2 дни след (+) тест

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #10 -: Февруари 28, 2008, 15:31:51 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета. Оказа се че теста който съм поръчала не е Клиър Блу , а Клиър план. Все едно надявам се да има Ову и да го хванем. Днес Т ми е много странна - 36.8 , а вчера 36.4 . Не мога да разбера на какво се дължи тази разлика. Доста голяма ми се вижда и то на 7-8 ден . Имате ли идеи?

« Отговор #11 -: Февруари 28, 2008, 15:41:33 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета. Оказа се че теста който съм поръчала не е Клиър Блу , а Клиър план. Все едно надявам се да има Ову и да го хванем. Днес Т ми е много странна - 36.8 , а вчера 36.4 . Не мога да разбера на какво се дължи тази разлика. Доста голяма ми се вижда и то на 7-8 ден . Имате ли идеи?
за разликата ако е еднократна може да е инцидент и са ми казвали,че не и се обръща внимание..,повече ще ти обясни denis  :D
за тестовете-клиър план са много добра марка,тъй че си се ориентирала добре(малко по-скъпи са от другите,но казват че е заради качеството)!успех
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #12 -: Февруари 28, 2008, 16:17:50 pm »
Ох пак съм тук и още по - объркана. Не се стърпях до 13 ден на цикъла и направих днес едно тестче за ОВУ. Ей така само да пробвам да видя какво излиза. За първи път ползвам този вид тестове. И какво мислите се случва появи ми се втора черта. По бледа от контролната , но видима. Знам че това означава - резултат , но въпроса ми е ако на 9 ден имам видима втора черта дали ОВУ няма да е по рано? Моля ви за предположения. Днес като че ли ме наболява и яйчника , но незнам да не е внушение. Напоследък превъртам. Направих и снимка на теста та ето го:
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 16:47:02 pm от radost_I »

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #13 -: Февруари 28, 2008, 20:02:45 pm »
Ох пак съм тук и още по - объркана. Не се стърпях до 13 ден на цикъла и направих днес едно тестче за ОВУ. Ей така само да пробвам да видя какво излиза. За първи път ползвам този вид тестове. И какво мислите се случва появи ми се втора черта. По бледа от контролната , но видима. Знам че това означава - резултат , но въпроса ми е ако на 9 ден имам видима втора черта дали ОВУ няма да е по рано? Моля ви за предположения. Днес като че ли ме наболява и яйчника , но незнам да не е внушение. Напоследък превъртам. Направих и снимка на теста та ето го:

аз мисля че е отрицателен...другите какво мислите? и като се има предвид че моите всички бяха с такива черти а все отрицателни.. :( дано имаш късмет
« Отговор #14 -: Февруари 28, 2008, 20:17:49 pm »
Правилно ти е отговорила Сара, отрицателен е.
Но втората черта ще се насища в следващите дни все повече и повече, докато достигне цвета на контролната. Тогава резултатът се счита за "+". Тестовете се правят от "-" до "-", защото "+" може да бъдат не само за 1 ден.

В такъв случай се смята, че най-високата стойност на LH е по средата. От този пик на хормона, в следващите 24 - 48 часа, настъпва овулацията.
Желая ти успех с тестовете. :)
*
« Отговор #15 -: Февруари 28, 2008, 20:23:39 pm »
и аз мисля, че е отрицателен (сравнявам с моите). тестовата черта трябва да е мноого по-наситена от контролната :0
а за разликата в Т - това 36,4 да не е от деня, когато си държала Т по 5мин?
а може и да инцидент, както казва любопитка, ама нека изчакаме Денис да каже :)
желая ти успех още следващия месец!!!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #16 -: Февруари 28, 2008, 20:54:54 pm »
Здравейте!
Ето ме и мен с моите графики. Какво ще кажете за тях!
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68344&userLoginName=mimi.mimi
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 21:02:19 pm от mira_mimi »
« Отговор #17 -: Февруари 28, 2008, 21:05:59 pm »
Здравей:)
Аз ползвам същите тестове:) Само дето не са толкова скъпи:)
Теста ти е отрицателен, всеки ден ще става тестовата черта по-наситена. Ако успееш да хванеш наистина пика на ЛХ тя ще стане и по-наситена от контролната.
Почнала си ги малко раничко и може да ти се наложи да си купиш още една кутия.
Аз ги купувам по 7 бр. в кутия за 26 Евро. Намерих една аптека където са по-евтини:)
Ти къде си всъщност?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #18 -: Февруари 29, 2008, 08:49:36 am »
Благодаря ................
Момичетата са ти отговорили много правилно, няма какво да добавя  :D
Подкрепям казаното  :D :D :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #19 -: Февруари 29, 2008, 09:00:36 am »
Здравей:)
Аз ползвам същите тестове:) Само дето не са толкова скъпи:)
Теста ти е отрицателен, всеки ден ще става тестовата черта по-наситена. Ако успееш да хванеш наистина пика на ЛХ тя ще стане и по-наситена от контролната.
Почнала си ги малко раничко и може да ти се наложи да си купиш още една кутия.
Аз ги купувам по 7 бр. в кутия за 26 Евро. Намерих една аптека където са по-евтини:)
Ти къде си всъщност?
Аз съм в Италия. Отидох в най-близката аптека и ми препоръчаха тези тестове . Днес май ще отида да взема още едни за всеки случай да имам. Благодаря на всички за мненията и подкрепата. Желая ви ято от щъркели и дъжд от бебета да завали над Зачатие.