Ами
Кит Кат,Как съм аз ли? - Сложен въпрос ми задаваш.
Още на около 3-4 февруари бях споделила с вас, че съм с разкритие. Това се установи на 01.02., но аз съм си ходила така още от средата на януари, без да съм си давала точна сметка какво точно усещам. Изпитвах някакво напрежение, когато съм права, вътре във влагалището, но четях, че вие споделяте за разширение на таза и т.н. и си мислех, е това ще да е, сигурно. А то се оказа разкритие, на около 50% скъсяване на шийката и околоплодния ми мехур е слязал в цервикалния канал. На теория съществува опасност всеки момент да се пукне мехура и да започне раждане. А аз искам да устискам до София, че тук на нашите им нямам доверие.
От тогава насам буквално съм "закована" в леглото. Пия 3 х 2 Магнерот, 3 х 1 Гинипрал и едни инжекцийки Флостерон ми боцкат....
Свекърва ми се грижи за мен и ми носи дори и храната в леглото.
Та, понеже се мъча да пиша легнала, /и компютърът ми е тук до леглото/
затова по-рядко пиша, но ви чета.
Доволна съм, все пак, че вече 20 дни след прегледа устисках, а Мазнейкова на 01.02. ми каза: "Давам ти 2 седмици от тук нататък."
Е, да ама аз се стремя да устискам до 36та, защото се моля за здравички бебенца, да не се налага дълъг престой в кувиози.
От друга страна, момичета, не знам дали сте се сблъсквали с нерезбиране от страна на приятелки. Моя приятелка, странно, на моите години е /31/, за нея най-страшното нещо би било да е бременна. Не зная дали към 40те ще се осъзнае и ще почувства майчински инстикт или, може би, към 50те
За нея е важно не да има ревливо бебе, а да си прекарва времето в салоните и СПА центровете, на скоро пък ми разправяше за обувки на Ескада за 1100лв., а аз си мисля, как количката ни ще струва толкова и въобще с нейните обувки ме разби. А когато споделих, че сега трябва да лежа, тя възкликна: Блазе ти! Мързел! Аз как си мечтая за това!
Обидих се, че на мен да не ми е кеф така! Аз, която по принцип съм много енергична и дейна и да ме нарича мързел!
Абе, различни ценностни системи! А приятелят и иска дете, а тя ми вика, че аз да не съм му крава за разплод!!! Без коментар, а?