Изясни ми се картинката общо взето значи
Значи явно това, което ще правим в Плевен ще са имунологични и генетични, а хромозомни ще направим при Кременски.
Той и без това вече ни е приятел. Предния път такова лафче направихме почти 2 часа. Страхотен човек!
За хромозомните: Нали това са тези изследвания, които се правят в сутерена на "Майчин дом" и дето след 10 дни ти казват дали пробата е успешна (дали се делят клетките, ако не се делят наново се взима кръв и т.н) и след още 20 дни вече излиза резултата?
А токсоплазмоза правих преди 3 месеца и се оказа, че нямам никакви антитела. Остава тая глупост да е била причина и ще се гръмна. Цял живот съм спяла с котки на възглавницата си и да нямам никакво антитяло за токсоплазмоза.
Като 80% от популацията има. Ще си пусна изследвания и за това, ама нека да ми наближи отново процедурата, че да са по-актуални.
И още нещо мислиш ли , че хормоните и стреса могат да окажат влияние и да допринесат за аборт?
Иначе Конова ми каза, че само един неуспешен опит още не налагал такива пълни изследвания ама нали ме знаеш, че искам всичко да проверя и да съм сигурна. Все пак един опит за зачеване при мен е четирицифрена сума ... Не искам да мине и следващия и да установя, че съм проявила немърливост, незаинтересованост и мързел.
Кажи с теб какво става?
Как си? Някакво развитие или яснота?
Поздрави и много успех!