0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пишете ми
« -: Февруари 26, 2008, 12:02:50 pm »
здравейте момичета реших и аз да се включа.Ходя при др Владимиров който ще ми прави ИНСЕ .Правиха ми стимулация с Клостил но не се получи.Сега ми изследваха инсулина и чакам да ми изпише нещо друго за стимулиране.Между другото аз съм от Бургас и много искам да се запозная с момичета с моя проблем Пишете ми
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Пишете ми
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2008, 12:16:33 pm »
Здравей vivi77, съжалявам за първия провал но ти пожелавам, следващия опит да е успешен и стигнеш до твоята мечта.  :sunshine:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2008, 12:21:55 pm »
здравейте момичета реших и аз да се включа.Ходя при др Владимиров който ще ми прави ИНСЕ .Правиха ми стимулация с Клостил но не се получи.Сега ми изследваха инсулина и чакам да ми изпише нещо друго за стимулиране.Между другото аз съм от Бургас и много искам да се запозная с момичета с моя проблем Пишете ми

Здравей, Виви77!
Аз съм от Бургас и съм пациентка на д-р Владимиров.
Съжалявам за първия ти неуспех!
Клостила и аз не го харесвам, много ми изтъняваше лигавицата. Реагирах по-добре на стимулация с Мерионал. Нищо, че с инсетата не успяхме и минахме на тежката артилерия.
Успех при следващото инсе! :)

Ако те интересува нещо повече можеш да ми пишеш и на лични.
« Отговор #3 -: Февруари 26, 2008, 19:56:34 pm »
...Правиха ми стимулация с Клостил но не се получи.Сега ми изследваха инсулина и чакам да ми изпише нещо друго за стимулиране...

Може би малко тъп :oops: въпрос, но каква е връзката специално между Костила и инсулина, та се налага друго стимулиращо средство?
Обещах на Ganka:)
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2008, 10:05:23 am »
здравей Еlma_gb и аз като теб не разбрах в началото докато не ми се обясни.Преди няколко години от катастрофа се наложи да ме оперират и след това рязко напълнях [ 20 kl ].Др ми обясни че може яйчниците да са обвити в мазнина и фолекула не може да излезе и за това ми изследваха инсулина да няма аномалии.
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2008, 22:03:39 pm »

важно е да вярваш 4е сте стане успех
« Отговор #6 -: Април 02, 2008, 10:34:32 am »
след дълга стимулация вчера ми беше 1 инсе и сега трябва да чакам резултата.