0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честит празник и на теб, Роси! Желая ти същото, и вярвам че скоро ще се случи!  :bighug: preggo

*
Здравейте момичета,първо,честит празник на патерица,на всички ви,бъдете здрави,много обичани,и дано скоро ни споходи най-страхотното женско чувство-майчинството. stork-girl :babbycarrage:    Много ме шашкате с тези кисти.Аз не съм ходила на преглед след лечението и сега се замислям....какво ли става.Нямам симптоми,всичко е нормално и преди и след цикъл,но сега като ви чета,направо незнам.Дали да отида или да си изчакам часа за д-р Персенска в края на март.
Далиана, спокойно, няма да психясваме сега. При всеки е индивидуално, а и за 10-15 дни нищо няма да се промени.
На мен ми обясниха, че и фоликулите /като сперматозоидите/ съзряват няколко месеца и докато не станат "доминантни", си стоят във вид на "пъпчици" и поетапно узряват. Нещо не ми стана много ясно, но горе-долу ...
И аз се притеснявам малко, защото ПМС започват няколко дни след ову-то. Доки нищо не казва, даже е оптимист и смята, че ще си забременея нормално съвсем скоро.
Трябва да мислим положително - преборили сме болестта, сега напред към "заветната цел" - бебетаааа :lol:
*
момичета днес теста за ову ми показа 2 чертички!!  :D много се радвам - това е 21 ден от МЦ! стискайте ми палци!
И аз имам положителен тест за овулация днес, както и вчера. Днес бях и на преглед, и док ми каза, че още не ми е пукнат фоликула, и че тестовете за овулация са положителни 12-48 часа преди същинската овулация. В четвъртък пак ще ходя, за да видим дали се е пукнал.
Затова, Роси, в следващите три дни се постарайте! :) Успех!

*
Rossy* Krassita  :goodluck:Желая ви да се похвалите с положителни резултати!!!!!
*
И аз имам положителен тест за овулация днес, както и вчера. Днес бях и на преглед, и док ми каза, че още не ми е пукнат фоликула, и че тестовете за овулация са положителни 12-48 часа преди същинската овулация. В четвъртък пак ще ходя, за да видим дали се е пукнал.
Затова, Роси, в следващите три дни се постарайте! :) Успех!
теста го правих в 18.30 часа и беше определено положителен ( на 10.03 вечерта правих и имаше ама съвсеееееееем бледичка 2 чертичка т.е. отрицателен тест) Днес ще ходя на док , за да видим как са нещата и после ще ви пиша. ооооооо няма да пропускаме нито ден т.е вечер , защото милото е на работа! Много се радвам и за тебе Красита! има значи шансове да се преместим  :wink:
*
Бисерче,благодаря за окуражаващите думи,много ми помогна. :bighug:    Ще почакам до края на март.                                                      Роси,Красита,стискам палци за успех,и след две седмици да се похвалите с положителни резултати.Че и ние да "прехванем" от вас. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Дай Боже всички да се похвалим!
Роси, какви размери бяха твоите фоликулярни кисти? Имаш ли идея?

*
 :( не нямам ! ама доктор Попов не ми каза да предприемам каквото и да било за тях ! странно нали? Макар че явно не влияят на овулацията - щом я има !?
И на мен вчера ми откриха фоликулярна киста 32 мм, и ми предписаха дуфастон, за да се пукне. Как така обаче може да има и овулация, и неспукан фоликул, не разбирам. По моята логика е невъзможно.

*
да прочетох в другата темичка! и при мен е май нещо такова - много се обърках вече - голяяяяяяма мъгла! на мене нищо не са ми предписвали!
И на мен вчера ми откриха фоликулярна киста 32 мм, и ми предписаха дуфастон, за да се пукне. Как така обаче може да има и овулация, и неспукан фоликул, не разбирам. По моята логика е невъзможно.
Възможно е да узреят повече фоликули и така единия се пука другия не. Стискам палци всичко да е ок.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Според графиката ми евентуално съм имала овулация, или пък си мисля, че дуфастонът може да е вдигнал температурата. Защото тя се вдигна на деня след като го започнах, а предната вечер в 19 часа фоликулът си беше там. Далеч съм от мисълта, че се е пукнал късно и температурата ми се е вдигнала на сутринта по тази причина. Объркано е, и този месец явно е изгубена кауза, но да се надяваме, че следващия всичко ще е наред. Желая ти успех, Роси!
Ледена луна, дуфастонът безопасен ли е при ендометриоза и може ли да се пие всеки месец от деня на евентуалната овулация, за да пука фоликулите, или трябва да го пия само ако лекарят изришно ми го предпише за настоящия месец? Благодаря ти за подкрепата!!  :bighug:

Температурата се е вдигнала от дуфастона, една от новите терапии за ендометриоза е с прогестерон, Лили беше на такава, може да и прочетеш мненията. Не пречи да се пие, но все пак е хормон и би трябвало лекар да казва дали се налага или не се, аз лично го мразя щото дебелея от него и ако мога да си го спестя не бих го пила.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Ох, знаех си че се пълнее от този дуфастон! За последните 5 месеца станах от 50 на 59 кг, писна ми от хормони!
Сега ще поразровя за това, което Лили казва за лечение с прогестерон.

Момичета, някоя от вас опитвала ли се е да забременее след ле4ението с Диферелин и преди първия цикъл?
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev037pr___.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
*
да и преди първия и селд първи т.е. този месец ........ :( засега няма положителен резултат!
*

Vilma

• *
  • 15
  • Прави добро и ще получиш добро!
Здравейте! Не знам дали моя проблем е за тази тема, но ще се побъркам и трябва да поговоря с някого, а няма с кой! :( Аз съм с шест месечно лечение с диферелин. Чакам да ми дойде МЦ, вече 76 дни. Бях на лекар и той ми каза, че в ляво имам най-вероятно ендометриозни огнища - нови. Но още не е сигурно ще ме наблюдава. Но как така след операция и след диферелин са се появили!? Моля, кажете какво да си мисля и как е възможно това? Ми това лечение с тези вълни, защо го търпях и се мъчих, като няма резултат. Моля помогнете ми със съвет! :(