0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #500 -: Май 02, 2008, 08:42:34 am »
След О. Бт се повишава с 0,4-0,6 градуса. Ако през ФФ /фазата преди О./е била 36,3 след О. трябва да варира около 36,8.
Не е нужно да е над 37,0 - стига да прави необходимата разлика.
Това е изискването за определяне на вероятността да е имало О. според БТ.
Може да е имало О. и при разлика 0,3 - но, не е много сигурно и трябва да се провери от лекар.

Ако не се измерва Бт според правилата - по-добре да не се използва метода на БТ за определяне на О.

Ако си болна и вдигнеш Т. - Бт също се повишава.
Т. на тялото е една - взависимост от мястото където измерваме /аксиларно, орално, анално/ стойностите са различни.
Разликата в стойностите на Т. при аксиларно/под мишницата/ и анално измерване е средно 0,5 градуса.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #501 -: Май 02, 2008, 11:20:01 am »
Денис, при мен нещата засега изглеждат добре, нали?  :) Няма да задавам "отговори" този път, само се отчитам   :flower:  Знам, че ако е дал Господ да има имплантация, тя трябва да е днес или в следващите няколко дни, та се чудих дали нещо трябва да се промени в графиката ако има такава :) Благодаря, мила!  :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #502 -: Май 02, 2008, 16:41:00 pm »
Денис.................

Графиката ти е прекрасна до тук.
Надявам се и стискам палци да е станало. :D
По графика обаче няма да може да се разбере дали има имплантация
Ако не ти дойде до 16 дни след О. - може да се мисли за бременност, а след 20 дни е сигурно, че е станало, но ...кой ли ще чака толкова, ако не ти дойде до 15 ден - пускаш кръвен тест, ако не и по-рано.
Успех миличка  :D
Ако нещо те притеснява или просто искаш ей така за кураж да ме попиташ нещо - давай, без да се притесняваш и извиняваш. Зная, че е ужасно да се чака и доста изнервящо, когато няма дори какво да попиташ, а само трябва да чакаш.
Не се ядосвам, ако и всеки ден ме питаш как е графиката ти...само да си спокойна и да е по-поносимо чакането  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #503 -: Май 02, 2008, 17:15:48 pm »
Ох, благодаря ти, Денис! Явно ме разбираш много добре - всъщност всички нас. Разказвах на приятелка преди няколко дни как търпеливо отговаряш на едни и същи въпроси всеки ден, и че се старая да не прекалявам, а тя ми отвърна, че ти явно много добре знаеш какво ни е. Ето че го потвърждаваш, в което не съм се и съмнявала. Голяма опора си ми, Денис, много ти благодаря!  :thankyousign: :balk_21:
Аз не мисля, че някога съм имала ЛФ по-дълга от 14 дни, напротив. Понякога е и по-къса. Така че ако докарам до 15 дни...  :crossfingers:  ох... чакането наистина е ужасно! Приятна почивка, Денис!

« Отговор #504 -: Май 02, 2008, 17:51:43 pm »
Графиката ти до тук не е толкова зле, че да се отказваш още от О.  :D
Има време, може и да има О.

Знам мила, но лошото е, че ако не настъпи сега другата седмица и да настъпи ще е все тая, милия го няма:( А, той си планува командировките спрямо моята О и му бях казала, че следващата седмица може да пътува:) Е, карай, явно няма да е и този месец:( А накрая докторите ще поработят вместо милото:)
Благодаря ти за подкрепата:)
*
« Отговор #505 -: Май 02, 2008, 18:52:58 pm »
Денис, въпрос мила-би ли погледнала графиката ми.Моята температура благооволи да се вдигне най-после. Знам, че трябва да се задържи, но да предположим че се задържи -кога според теб тази овулация всъщност е минала.Че ние се изложихме последните два дни- гости-мости и без секс. :(
Тя на следващия ден ли се вдига температурата.Ей, ще си иизям ушите накрая.Толкова труд нахалос ли да иде..
« Последна редакция: Май 02, 2008, 18:54:43 pm от svetal4y »
*
« Отговор #506 -: Май 03, 2008, 02:03:43 am »
Гости мости ще рече че имахме такива или ходихме по такива, не че има лелка от Червен бряг....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #507 -: Май 03, 2008, 08:45:54 am »
Ох, благодаря........................

:balk_21:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #508 -: Май 03, 2008, 08:50:01 am »
Денис,..............
На 16 ден от МЦ, може и да е имало О.
До тук графиката ти е добре.
И 2 дни преди това да сте кексили - има шанс да е станало.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #509 -: Май 03, 2008, 10:07:38 am »
Денис би ли погледнала графиката ми,знам ,че може би трябва да изчакам още няколко дни но не мога да чакам.Температурата ми е висока а вчера и оняден получих слабо кафеникаво зацапване очаквах да ми дойде днес но вместо това като се събудих температурата ми беше 37 градуса.Само да кажа направих си тест за бременност -отрицателен :(
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #510 -: Май 03, 2008, 20:56:53 pm »
Denis otnosno mereneto na BT zapo4nah da q merq v edno i sa6to vreme v 4:00 prez no6ta togava deteto spi. Kupih si testove kakto mi prepora4aha pove4eto koito mi otgovoriha no az vse o6te mislq 4e OV e minala sadeiki po cervikalnata sluz, za6toto moq cikal e 28 dni priblizitelno t.e. na 14 den e OV a po tozi priznak okolo 14 den imah beltakoobrazna cer.sluz mislq 4e ne sam merila temp. pravilno. Molbata mi e da mi poglednete grafikata i ako razberete ne6to eventualno da mi pi6ete. Pi6ete mi sa6to koga spored vas e nai udobno da zapo4na da izpolzvam testovate za OV, 4e sega mai ve4e e kasno. Molq otgovorete mi.

« Отговор #511 -: Май 03, 2008, 22:24:21 pm »
Денис, много ме болят яйчниците цял ден  :balk_144: Повечето време просто тъпа и постоянна болка, на моменти рязка... май ще идва лелката  :balk_146: Знам, че е рано, а и още пия дуфастон, но на мен ми се е случвало да имам само 10 дни ЛФ. Много гадно.

*
« Отговор #512 -: Май 03, 2008, 23:32:05 pm »
Красита, дръж се!!!Докато няма лелка има шанс!Мнго се надявам за теб.Повече от колкото за себе си този месец.Стискай краката моля те.Искам да имаш най-сладките близнаци на света....
*
« Отговор #513 -: Май 03, 2008, 23:33:53 pm »
Денис, :bighug: :balk_21:
БЛАГОДАРЯ!!!По-лесно ми правиш чакането.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #514 -: Май 04, 2008, 07:47:21 am »
Денис ........
За тест /уринен/ може и да е рано още, така че това не трябва да те натъжава.
Графиката ти е много хубава.
Зацапването може да е от по-нисък прогестерон.
Днес ти е 12 ден след О./според мен/ има поне още 1-2 дни до М.
Стискам палци и много силно се надявам да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #515 -: Май 04, 2008, 07:53:30 am »
Denis ...........
Моля те пиши на кирилица

Графиката ти не показва до тук да е имало О. /но тя може и да е минала, това ще се разбере по-късно/
Ако МЦ ти е 28 дни трябва да започнеш тестовете на 10-11 демн от МЦ.
Теста/положителният/ показва, че след 12-48 часа ще има О., а не че в момента, когато теста е (+) си в О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #516 -: Май 04, 2008, 08:00:07 am »
Денис, ................
Днес ти е 9 ден след О. Графиката ти е добре до тук.
Няма значение колко е била ЛФ преди - сега приемаш Дуфастон и сме сигурни, че е имало О., така, че ЛФ може да си е 13-14 дни.
Болките ти не са симптом на нищо - има ги и при бременност и при липса на такава. Не мисли за тях и не им обръщай много внимание.
Ако се 'взираш' по-малко в себе си, няма да си откриваш тези неразположения.
Гледай да не мислиш за това, ангажирай мозъка си с нещо друго, по-приятно.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #517 -: Май 04, 2008, 08:04:39 am »
Денис благодаря все пак че ми отговаряш. Надявам се обаче тестове въобще да не ми требват :D тъй като все още си мисля че съм уцелила дните този месец, но нищо не се знае.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #518 -: Май 04, 2008, 08:16:14 am »
Денис...............
Нанесла си вече Стойността на БТ за днес. :D - изпревариш те, но сега пак подледнах графиката ти.
Според мен, ако е имало О. то тя е била 18/19 ден от МЦ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #519 -: Май 04, 2008, 08:22:44 am »
Това възможно ли е при 28 дневен цикъл.