0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #660 -: Май 17, 2008, 11:59:50 am »
Какво ще кажете за този месец.Сверих си термометъра с живачен и е верен.Явно причината си е в мен.Спазвам правилата за мерене(Сутрин преди ставане, по едно и също време,вагинално).
« Отговор #661 -: Май 17, 2008, 13:33:36 pm »
Какво ще кажете за този месец.Сверих си термометъра с живачен и е верен. Явно причината си е в мен.Спазвам правилата за мерене(Сутрин преди ставане, по едно и също време,вагинално).

мила, от графиката наистина е трудно да се каже кога е била О. защото е стъпаловидна, то и ти си го знаеш това...
а тестове за О. правиш ли? как преценяваш кога е момента ?:)

« Отговор #662 -: Май 17, 2008, 13:49:57 pm »
Не съм правила тестове за ову, но от този месец ще започна, защото май при мен явно само с мерене на т няма да се получи :?
« Отговор #663 -: Май 18, 2008, 01:02:14 am »
Ех, този ..............
Според мен графиката ти е добре - О. мисля е била на 19 ден от МЦ, май късно вечерта.
Дано да е станало.
Тест за бременност може да направиш най-рано след 31 ден /като това е 12 ден след О./, но е редно да е след  33 ден /14 ден /

DENIS, благодаря ти!!!!! Страшна си,както винаги помагаш.Колко много неща нау4их от теб!
Много позитивно от твоя страна,ама нещо не го 4увствам да е станало,поне някакви симотоми щях да имам.Както и да е ,другия месец пак ще те тормозя. :youwoman:  Целувки.
« Отговор #664 -: Май 18, 2008, 01:11:02 am »

Мила бени в началото преди две седмици ме сърбеха гърдите. Но само тава сега от време на време само но иначе нямам симптоми никакви. Обонянието ми обаче взе да се засилва, усещам всяка миризма.
Пожелавам ти да видиш :bfp: и втората черта да е много плътна.
Целувки и ще чакаме да се похвалиш.
[/quote]

veni_I_koci,мерси мила за хубавото пожелание,ама ми
се струва 4е не е станало,не е възможно пък нищо да не усещам.Засега не се плаша,защото опитите ни са от 2-3 месеца,все някой ден ще стане.Леки 9 мес.ти желая и едно сладко беб4е накрая. :P :P :P 
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #665 -: Май 18, 2008, 07:52:54 am »
Благодаря ...........
И да и не.
След като фоликула се пукне -  много малък отвор през който изтича фоликулатна течност, .........................
Течността, която изтича при пукването на фоликула се нарича Фоликуларна - допуснала съм грешка /лапсус калами/- нали сутрин още спя, докато бързам да отговарям  :D
Срам - трябва да се постарая да пиша по бавно

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #666 -: Май 18, 2008, 07:55:16 am »
Моля................
Графиката не се отваря

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #667 -: Май 18, 2008, 08:00:30 am »
Какво ..............
Може да е от вагиналното измерване.
Понякога има разлика: вагинално/анално около 0,1 градус.
Иначе правиш добра разлика в БТ /ФФ:ЛФ/, което показва, че е  имало О. - според мен на 19 ден от МЦ.
Дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #668 -: Май 18, 2008, 08:02:23 am »
Не съм правила тестове за ову, но от този месец ще започна, защото май при мен явно само с мерене на т няма да се получи :?
Тестовете ще ти помогнат да предскажеш кога ще е О., докато БТ доказва че е имало О., т.е когато тя вече е минала.
Най-добрата комбинация  е Тестове + БТ / в домашни условия/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #669 -: Май 18, 2008, 08:04:37 am »
DENIS, ...................
Няма проблем - обичам да ме 'тормозят'  :wink:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #670 -: Май 18, 2008, 08:10:46 am »
Здравейте и от мен благодаря за пожеланията Денис, аз все още не съм си направила посладния окончателен тест, според теб вече ще отчете ли със втора плътно червена черта, минаха 4 дни от последния тест. Не смея да си направя да не се окаже че ми закъснява заради пролетната умора, че ми се е случвало преди, А вече се настройх за бебче.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #671 -: Май 18, 2008, 08:40:23 am »
Здравейте ............
Тестовете няка как да лъжат - че е станало- станало е.
Не мога обаче с точност да ти кажа кога е била О. - струва ми се че е била на 19 ден.Тя е в един от дните 17-20 ден от МЦ.
Ако е била на 19 ден - както аз мисля - това означава че днес ти е 15-16 ден след О. Вярно е че имаш само 2-3 дни закъснение, но ако теста за бременност беше (-) тогава можеше да си помисли човек, че може да е просто закъснение. Но при (+) тест няка какво да се съмняваш.
Сега се надяваме  всичко да е наред
Трябва да си спокойна и да мислиш позитивно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #672 -: Май 18, 2008, 08:47:26 am »
Много ти благодаря денис за всички отговори който си ми давала до сега. Мила аз съм сигорна, че ОВ е била на 14 или 15 ден защото около 17-20 ден нямаме сърца в графиката, но ако съм права още по добре нали закъснението е по голямо. Сега пратих мъжа ми да ми купи тест и ще го направя веднага. Благодаря на всички ви момичета.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #673 -: Май 18, 2008, 08:47:58 am »
Много ти благодаря денис за всички отговори който си ми давала до сега. Мила аз съм сигорна, че ОВ е била на 14 или 15 ден защото около 17-20 ден нямаме сърца в графиката, но ако съм права още по добре нали закъснението е по голямо. Сега пратих мъжа ми да ми купи тест и ще го направя веднага. Благодаря на всички ви момичета.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #674 -: Май 18, 2008, 08:53:47 am »
Много .................
Къде е сърчицето няма никакво значение.
Плувците живеят до 3-5 дни, понякога и до 7 след пол.акт
Дори е добре при О. да са вече в тръбата и да чакат яйцеклетката.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #675 -: Май 18, 2008, 11:20:33 am »
Денис ще ми погледнешли старата графика- 27.03.2008 както и тази. БТ тръгна да пада надолу , мислех си дали няма да и се отрази нещо от стреса покрай последният ми изпит  :?
Незнам и аз , нормално ли е , или не, а и предният път нещата бяха така. След 4 дена съм на преглед ,май е рано още за сериозен коментар  :?
« Отговор #676 -: Май 18, 2008, 12:34:57 pm »
Какво ..............
Може да е от вагиналното измерване.
Понякога има разлика: вагинално/анално около 0,1 градус.
Иначе правиш добра разлика в БТ /ФФ:ЛФ/, което показва, че е  имало О. - според мен на 19 ден от МЦ.
Дано да е станало  :D
Благодаря за отговора denis и аз се надявах да е станало, но тази ниска т днес ме разочарова макар че лелката я няма вече втори ден
« Отговор #677 -: Май 18, 2008, 22:07:37 pm »
Хайде,Вени да ни зарадваш с една тлъста дебела втора 4ерта!!! :bfp: :babyflips: :cloud9:
« Отговор #678 -: Май 18, 2008, 22:18:27 pm »
   Здравейте момичета!  :P
 Този месец не си мерих БТ ,просто защото вече съм изтормозена от тези термометри,но миналия месец на 23 ден получих зацапване което продължи 4 дни и с него започна да ми спада температурата.На 5 ден имах вече не много обилна менструация,която продължи само 3 дни (ненормално за мен) и от 5 ден до към 10,11(но тези последните дни не така обилно) имах белтъкообразна слуз.Та се чудя дали да броя тези дни със зацапването за първи дни от менструацията.И сега вместо да ми е 22 ден да е 26.Моят цикъл по принцип е от 25 до 28 дни.Сега съжалявам,че не я мерих тази температура   :(  .
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #679 -: Май 18, 2008, 22:50:30 pm »
Бени тластата черта я има и то доста тлаъта сега ще влача крачета из целия форум за вас.