0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1320 -: Ноември 19, 2008, 19:02:47 pm »
Здравей ...............
Ако е имало О.- според мен е била на 15/16 ден от МЦ. Добре е графиката ти - горе-долу, защото малко ме притесняват тези повишения и спадове - може да е от неправилно измерване, но ако се повтори и другият МЦ, добре е да те види лекар /по графика не мога да ти кажа със сигурност, че всичко е наред/.
Все още няма място за притеснение

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1321 -: Ноември 19, 2008, 19:08:26 pm »
Денис,................
До тук графиката ти е добре - има време още да се повиши БТ.
Ако те гледат на УЗ и се види Жт - това означава, че е имало О.
Изследване,което доказва че е имало О. е изследване на прогестерон -  на 7 ден след Доказана О. /тогава е пика на прогестерона и от неговите нива се прави извод имало ли е О. и дали всичко е наред / Лекарят ще прецени, кое е най-удачно. Ще чакам за новини  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #1322 -: Ноември 19, 2008, 19:41:36 pm »
Здравей Денис днес бях при док каза че няма нищо обезпокоително но ми предписа бромокриптин 1/2  вечер преди да си легна !
Това е малка доза и след Нова Година пак на контролни изследвания !
Ами това е !
[/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1323 -: Ноември 19, 2008, 20:43:46 pm »
Здравей .............
Дано скоро да стане   :D    :bori_020:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Bagneto

• *
  • 12
  • крейзи вомън
« Отговор #1324 -: Ноември 19, 2008, 21:12:13 pm »
Denis, благодаря ти от сърце :)
*
« Отговор #1325 -: Ноември 19, 2008, 22:00:35 pm »
denis, моля те да погледнеш и моята графика. Всичко ми изглежда добре, но незнам дали достатъчно се е вдигнала температурата през ЛФ. Меря анално, с дигитален тернометър, но не го държа след сигнала :).
Благодаря и се радвам, че помагаш на всички :hug2:
*
« Отговор #1326 -: Ноември 20, 2008, 07:21:37 am »
Благодаря ти Денис че нипомагаш !
Дано скоро да стане бебенцето при всички двойки ,които го искат !
Благодаря ви че го има този форум !
[/url]
« Отговор #1327 -: Ноември 20, 2008, 10:19:12 am »
Здравей отново.Надявам се, че не те притеснявам.От какво би могло да са тези повишения и спадове освен неправилно измерване?Имам чувството, че напоследък изкуквам с тези изследвания, измерване.Секса се превръща едва ли не в задължение.Съжалявам, че звуча по тоя начин, ама така се чувствам в момента.
Благодаря ти.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #1328 -: Ноември 20, 2008, 10:43:57 am »
Денис,със риск да стана досадна,едно вапросче :oops:
До сега не сам споменавала,обаче от деня на ову,имам болки в областа на корема
отначало тъпа,лека болка,както при ПМС,и реших че са овулаторни болки,обаче нещо вече доста дълго продалжават и вече не е болка,а по-скоро спазми 8O,в дясно,по диагонал,пробождаия,а мисля....всъщност не знам какво да мисля,а докито не може да ме приеме по-рано,пък и аз нямам време с тая работа....
Как мислиш,ако искаш може да ми видиш графиката,всичко си описвам :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

Bagneto

• *
  • 12
  • крейзи вомън
« Отговор #1329 -: Ноември 20, 2008, 11:25:08 am »
Фибо, аз съм със същите симптоми този месец. Това за диагонала не го разбрах, но пък имам притискане в стената на матката, а преди това имах пробождания в яйчниците. Ходих при гинеколожката ми, тя ми каза, че съм имала овулация и е от това. Казах и, че не е типично за мен, но пък прегледът показа, че всичко е наред. Още съм с тъпа болка и се притеснявам малко да не е от бъбреците или пикочния мехур нещо...
*

fibo

• 2168
« Отговор #1330 -: Ноември 20, 2008, 12:05:58 pm »
Фибо, аз съм със същите симптоми този месец. Това за диагонала не го разбрах, но пък имам притискане в стената на матката, а преди това имах пробождания в яйчниците. Ходих при гинеколожката ми, тя ми каза, че съм имала овулация и е от това. Казах и, че не е типично за мен, но пък прегледът показа, че всичко е наред. Още съм с тъпа болка и се притеснявам малко да не е от бъбреците или пикочния мехур нещо...
Bagneto,за диагонала,имам в предвид - паласките в посока към долната част на корема,не знам дали правилно го описвам, :?
За мене също не е типично толкова дъло да продалжава :(
И аз си мисля за бъбреците....или апандисита,нещо???
Борко Бърборко
*
« Отговор #1331 -: Ноември 20, 2008, 13:52:56 pm »
Здравей Денис, :)
Ето че минаха няколко дена, и се събраха повече стойности на БТ.
Темата за О. изобщо не ми е в главата, просот реших са видя ти каво ще кажеш. не съм много сигурна в последните нанесени стойности, а даже мисля че може и О. да е била вчера ,но пък не вярвам на болки и ЦС. При ПК всичко може да се очаква и все пак я дай едно мнение. И никакво гадаене...  :wink:
« Отговор #1332 -: Ноември 20, 2008, 19:50:40 pm »
Здравей Денис,този месец ми се случва нещо много странно-по Т ову не е минала,а по тестовете за ову май е минала(предните два дни имах втора по бледа линия,а днес никаква).Започнах от този месц да меря Т :cul2:.Може да не я меря правилно?
« Отговор #1333 -: Ноември 20, 2008, 21:43:36 pm »
Здравей Денис!Бих искала да ми погледнеш Графиката и да я коментираш,дали има смисъл да се надявам този месец?Благодаря ти предварително,за времето,което ще отделиш за мен!
« Отговор #1334 -: Ноември 21, 2008, 07:42:54 am »
Здравей и от мен Денис. Ще хвърлиш ли едно око на графиката ми. Аз съм към края вече, но си чакам лелището. Ще се радвам все пак да чуя мнението ти.

« Отговор #1335 -: Ноември 21, 2008, 07:48:25 am »
      Здравейте момичета , моля вижте ми графиката и ми кажете дали е имало О! Моляте и ти денис дай ми мнение  :(
« Отговор #1336 -: Ноември 21, 2008, 08:06:53 am »
Здравей,Денис!Моля те, ми помогни отново.Май имам проблем!От в4ера имам леко зацапване.Само ведньж като ходих до тоалетна 2-3 капки и днес сутринта сь6тата работа,но о6те по-малко.Моля те,помогни ми!Според теб на какво се дьлжи?Според теб да продьлжавам ли с дуфастона?Силно се надявам даа е от инплантация!Благодаря ти,предварително!Прегра6там те!
« Последна редакция: Ноември 21, 2008, 08:35:54 am от galli 5 »
« Отговор #1337 -: Ноември 21, 2008, 10:37:44 am »
Здравейте, бихте ли дали мнение по моята графика, съжалявам, че не е много пълна  :oops: . Ясно, че Ову няма, но ме притесняват няколкото по-високи стойности в началото, дали не е киста?
« Отговор #1338 -: Ноември 21, 2008, 12:09:10 pm »
Denis мила,много те моля погледни графиката ми отново - понеже ми дойде с около 4 дни по-рано, с теб преди няколко дни говорихме, че ову-то е на 17-ти ден, но при новото положение,възможно ли е ако е имало ову, то да е било на 14-ти ден  :? или ЛФ ми е много скъсена :?
Благодаря ти от сърце!!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=71942&userLoginName=snuki
*

fibo

• 2168
« Отговор #1339 -: Ноември 21, 2008, 12:21:08 pm »
здравейте дами,някой има ли идея,как ще се отрази на по= ранното мерене на БТ?
аз обикновено меря всяка сутрин в 8ч,но утре ми се налага да стана по раничко
и ще трябва да меря в 6ч45,как това ще се отрази на БТ??По ниска или по висока?
Ако някой знае нещо да пише
 :D
Борко Бърборко