0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1620 -: Декември 28, 2008, 09:18:05 am »
Здравей
Според мен О. ти трябва да е била на 17 ден, дори на 17/18 (т.е. късно вечерта на 17 ден или рано на 18 ден от МЦ)
Днес ти е 11 ден от МЦ.
Кръвен тест за бременност може да се направи след 11 ден след О
Уринен след 14 ден /или най-рано след 12 ден след О./
Доста често уринния тест и след тези 14 дни може да е все още (-) /при бременност/
Не спираме да се надяваме че е станало ако БТ е висока и липсва М.
 :D

ПП. Твоята М трябва да е 32-33 ден от МЦ /за този МЦ/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1621 -: Декември 28, 2008, 09:36:55 am »
Здравейте, .
Здравей, добре дошла  :D
Пожелавам ти много скоро да се похвалиш с най-прекрасната новина

28/08/2008 - не съм сигурна дали е имало О.
Ако е имало то тя е била 16/17 ден от МЦ

27/09/2008 - не е имало О.

27/10/2008 - трябвало е да продължиш тестовете за О.
Добре е да се правят от (-) до (-)
Ако е имало О. то тя е била 15-18 ден /по-точно не мога да определя, съжалявам/
Но не съм сигурна дали е имало О.

24/11/2008 -според мен О е била на 15 ден от МЦ.

Моето мнение е, че не трябва да чакаш повече и да отидеш на лекар.
Не е сигурно дали има О. всеки МЦ, а и това зацаптане, показва че има проблем, освен това, ако има все пак О. то ЛФ е късичка и Бт не е достатъно висока /проблем с дейността на ЖТ/
Не се притеснявай не е толкова страшно. Всичко това се коригира с едно правилно лечение.
Много е важно обаче да ти се постави правилната диагноза и за това е най-добре да потърсиш помош от специалисти от клиника по стерилитет, защото там са най-добрите.
Дори и в това състояние пак имаш шанс за зачеване, защото не е изключено следващият МЦ да си е съвсем наред.
Но, моят съвет е: не чакай - може да стане и утре , но може и чак след 2-3 год.
С нетърпение ще чакам да разкажеш как е минал прегледа и какво са ти казали.
Ако решиш да правиш някакви изследвания преди посещението при лекар трябва да знаеш, че:
ЛХ, ФСХ и Е2 се правят на 3 ден от МЦ
Прогестерон на 7 ден след доказана О. /поне с тестове и БТ/

че много се ядосвам, когато някое момиче си даде парите напразно за тези изследвания. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1622 -: Декември 28, 2008, 09:38:32 am »
Денис,миличка,имам един въпрос :oops:
как се отразява парацетамола на БТ??
 :bighug:
Не се отразява.
Ако си болна обаче и имаш по-висока ТТ, това означава че и Бт ще е по-висока.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1623 -: Декември 28, 2008, 10:12:22 am »
Привет Денис  :D Имам пак нужда от помощта ти и направо не знам после как да се реванширам  :oops: Снощи получих зацапване,нещо като пред цикъл със малко съсиреци или не знам и аз как да го обясня и си казах,че е лелката  :? Да, но беше само това, защото днес сутринта нямам нищо, а само еднократно многооо слабо се забелязва кафеникаво и температурата си ми е 37.2....Не знам вече какво да си мисля,защото никога не ми се е случвало-винаги си ми идва нормално...Ако графиката ти помогне,ще съм ти много благодарна!  :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1624 -: Декември 28, 2008, 10:24:53 am »
Понякога се случава Бт да се повиши и въпреки това М да дойде.
Просто трябва да изчакаш мила, според мен си е М, съжалявам.
Горе главата - сега не е време да се отчайваш.
Бъди оптимист - ако не е станало /а то трябва да е станало преди 14 дни/ и да се ядосваш няма полза.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1625 -: Декември 28, 2008, 10:33:31 am »
Благодаря Денис  :D Не съм се отчаяла, защото знам,че имам невероятен човек до себе си!  :balk_21: Снощи бяхме на фирменото му парти, а той е собственик, и като видя, че ми стана криво,защото съм си карък и стана точно тогава,само пожела приятна вечер на всички,гушна ме и каза,че иска да се приберем да спинкаме  :hug2: Много ме трогна тази негова постъпка, а както се казва-Нова година-нов късмет  :dance2: Още веднъж благодаря за помощта! :bighug:

« Отговор #1626 -: Декември 28, 2008, 11:04:28 am »
Здравейте,
бихте ли хвърлили око на графиката ми.
Този месец следя температурата от началото на цикъла и може би може нещо да се каже.
Не успях да засека О с тестове - за пръв път ми се случва.
Дали не е имало?
Денис - моля те погледни.
А да -Честита Коледа и тук!!!
Желая ня всички много здраве ,щастие и сбъдване на най - съкровените мечти!
« Последна редакция: Декември 28, 2008, 11:12:53 am от ladytoni »
« Отговор #1627 -: Декември 28, 2008, 13:01:48 pm »
Денис,благодаря ти за изчерпателния отговор,ти си невероятна :youwoman:!Възхищавам се на търпението и вещината,с които отговаряш на всяко момиче!!!Благодаря,че те има!Сигурно и ти много си истрадала щом си толкова всеотдайна към болките и проблемите на другите! :bighug:Уви,на мен ми дойде....... :balk_144: :balk_145:Когато намериш време ще съм ти благодарна на едно коментарче по графиката ми!С уважение:
*
« Отговор #1628 -: Декември 28, 2008, 13:05:43 pm »
Денис, може ли един поглед и на моята графика.  :)
3 дена БТ се задържа горе долу ниска , а изведнъж опа, пак скочи и все пак този скок може и да инциденгт и пак да падне БТ. Описала съм всичко което се случва , без хремата и мигрената, от кооято за сега нямам оплаквания. Всичко е наред и дано има О.,че може и да е минала.  :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1629 -: Декември 29, 2008, 07:30:24 am »
Здравейте,
.........
До тук графиката ти е добре.
Според мен О. може да е била на 11/12 ден от МЦ /това означава, че МЦ трябва да е около 25-26 дни./
Ако Бт се задържи висока - всичко е наред , имало е О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1630 -: Декември 29, 2008, 07:34:40 am »
Денис,.........
Според мен О е била на 17 или 17/18 ден /т.е късно вечерта на 17 или рано на 18 ден от МЦ/
Бт през ЛФ е добре, но пък самата ЛФ е малко късичка, добре е да е около 14 дни, ако е под 12 дни е притеснително, а 11 вече си е проблем.
Ако засечеш няколко поредни Мц с къса ЛФ, добре е да се консултираш с лекар.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1631 -: Декември 29, 2008, 07:54:03 am »
Денис,  ..............
Още не съм сигурна дали е имало О.
Ако Бт продължи да се покачва - имало е О.  /на 18/19 ден от МЦ/
Знаеш, че една висока стойност  нищо не означава  :D
Дано да е имало

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #1632 -: Декември 29, 2008, 11:29:41 am »
Здравейте, .
Здравей, добре дошла  :D
Пожелавам ти много скоро да се похвалиш с най-прекрасната новина
...........

Мила Денис, много съм ти признателна за бързия отговор и вниманието, с което се отнасяш към въпроса ми.  :bighug:
Сега вече имам идея какво трябва да предприема и ще се опитам да не се стресирам много от предстоящото ходене по лекари и иазследвания. :?
Ти си ЗЛАТО, много е полезна информацията която даваш.
Аз ще мога да отида на преглед едва след 3-ти, 4-ти януари, и след това ще разкажа какво са ми казали.

За сега мога само да се надявам в последните дни на тази година да стане нашето чудо и да стискам палци на всички, които опитват скоро да ги навести чаканата радост.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #1633 -: Декември 29, 2008, 17:10:24 pm »
Здравей,Денис!Имам едно въпросче: нормално ли е да падат всеки МЦ малки съсираци?И ако не е - това сериозен проблем ли е и пречи ли на забременяването?благодаря!
« Отговор #1634 -: Декември 29, 2008, 17:29:41 pm »
Цитат
Съсиреците би трябвало да говорят за дебела маточна лигавица. Когато М. е оскъден означава, че няма много клетки от тези, които се възпроизвеждат ежемесечно. А тази подгототвка за имплантация не ембриона, както и цялостното обновяване на повърхностния слой на ендометриума, е нужно, за да има къде да се закрепи той, и да се изхрани нормално.

Понякога това може де се случи, ако е имало оплождане, дори и  имплантация.., но нещо е попречило. Много жени не разбират никога, че е имало оплождане, особено ако няма закъснение на М. Това рядко означава, че има проблем. Най-често се дължи на аномалии при процесите на оплождане или делене на клетките.

Не се тревожи ако е инцидентно и не се повтори. Също, ако това е типично за теб при всеки цикъл, и се дължи на по-дебела маточна лигавица.
Виленце,това открих и за това съм чувала  :? Ако се разтърсиш във форума ще откриеш всякакви ужасии, но не трябва да вярваш на всичко!И аз имам съсиреци, но това май е нормално...Все пак маточната лигавица трябва да се поднови  :bighug:

*
« Отговор #1635 -: Декември 29, 2008, 18:42:54 pm »
Денис, при мен се образуват върхове от покачвания и спадове и предолагам,че значи имам някой и друг образувал се доминантен фоликул. Само предполагам , а и във вчерашната Бт не съм сигурна както и днес ,защото е мерена след като бях до 00  :oops: А и при ПКЯ всичко е възможно. Може би трябва да мине още малко време, и все пак оставям на теб!
« Отговор #1636 -: Декември 29, 2008, 18:52:52 pm »
http://                      ne znam dali 6te stane ama tova e moqta grafika i iskam da 4uq va6eto mnenie!
« Отговор #1637 -: Декември 29, 2008, 19:52:02 pm »
Цитат
Съсиреците...
Цитат
благодаря,Плами! :)При мен се случва,но предния и този месец ми направи впечатление,защото са много.Всеки път като отида до WS по малка нужда и падат доста...та си помислих,че може да е нещо сериозно...но ако е нормално явление значи се притеснявам напразно... :oops:
« Отговор #1638 -: Декември 29, 2008, 20:13:57 pm »
zdr.az sam iva.za parvi mesec si pravq grafika :D ako e vazmojno nqkoi da q pogledne da si kaje mnenieto.izvinqvam se 4e ne e merena redovno temperaturata.
« Последна редакция: Декември 29, 2008, 20:21:58 pm от ivetamiro »
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #1639 -: Декември 29, 2008, 20:21:18 pm »
http://                      ne znam dali 6te stane ama tova e moqta grafika i iskam da 4uq va6eto mnenie!
Иве,здравей,добре дошла сред нас,и дано не се задържиш твърде дълго тук.... :D
и скоро,скоро да си в темичката на мамите :D
Иве,аз мн не разбирам от графики,ама защо ми се струва,че термпметъра ти нещо не е  в ред!?
Къде мериш?И кога?Трябва да е всеки ден,сутрин,преди ставане,по едно и също време и тн...има мнооого писано по темата...разрови форума....ще намериш инфо!
Успех от мене!!!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!