0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В момента съм усмихната и не мога да работя. Много е хубаво да си представя, че този път ще поднеса изненада с две черти на мъжльо. Но ме обзема пак онзи страх да не би на 18,03,2008 да ми дойде. А тогама мъжа ми има рожден ден. Леле ако съм бременна,това ще е подаръка му. Я кажете кога мога да си направя най-рано тест? Трябва да ми дойде на 18,03. И какъв тест да използвам. ?
 8O 8O 8O 8O 8O
ijjivi82,направи си теста на 18 или 19 ,по рано недей ,може и да не покаже вярно.Аз ха ресвам Шуар чек,но смятам ,че какъвто и да вземеш би трябвало да покаже ,ако има бременност.Желая ти :bfp:
ijjivi82,направи си теста на 18 или 19 ,по рано недей ,може и да не покаже вярно.Аз ха ресвам Шуар чек,но смятам ,че какъвто и да вземеш би трябвало да покаже ,ако има бременност.Желая ти :bfp:
БЛАГОДАРЯ ТИ. ЩЕ ТЕ ПОСЛУШАМ.
*
 :crossfingers: за  :bfp: направи си теста на 18-ти, че да му го подариш за родженния ден  :wink:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
ijjivi82, пожелавам ти успех:)
ijjivi82, пожелавам ти успех:)
Дано тези симптоми не са подвеждащи. Никога до сега не ми се е случвало такова нещо. Болки в яйчници, напрежение-огромно ниско долу. Като пия кафе стомахът ме боли адски,не ми се пуши. :ask: :ask:
*
Тия цигари да ги спираш вече, че ще ви се карам на всички пушачки във форумчето  :wink: :wink: :wink: аз съм на 23 и никога през живота си не съм опитвала цигара.  :)

Тия цигари да ги спираш вече, че ще ви се карам на всички пушачки във форумчето  :wink: :wink: :wink: аз съм на 23 и никога през живота си не съм опитвала цигара.  :)

Повярввай ми, в момента толкова ми се гади, че не искам да подуша нито цигара нито кафе.Ако съм бременна-ги спирам задължително. Но дали ще съм ? :( Как ще издържа до 18,03 не знам.
*
ijjivi82 чакай сега :) Ако на 18.03 трябва да ти дойде, то овулацията по принцип все още не е минала, че да мислиш че си бременна (което ти го пожелавам от сърце :) ) Овулацията по правило е 14 дена преди дата на очакващата менструация, ще рече, че ако всичко е наред то днес или поне тез дни (вчера, вдругиден) ще е овулацията, но това при идеален случай. Може пък овулацията да закъснее.

Ако и този месец не стане, мъжът ти непременно трябва да иде на лекар. Потетността, не е свързана по никакъв начин с оплодителната му способност, т.е изявите му в леглото, нямат връзка с възможността му да прави бебета. Търси материали по въпроса (в този сайт има достатъчно), разпечатай му ги и му ги дай да ги чете. Трябва да се излседва, няма начин!

Успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
ijjivi82, не се тормози и побърквай.Успокой се защото няма какво да направиш към момента и да не си, а ако си само си вредиш.Доколкото ти е възможно спри да си турсиш симптоми и всякакви дразнители защото така ще ти се струват още по-изявени.

Усмихни се, успокой се и изчакай.Всичко ше си дойде на местото колкото и да не ти се вярва в това клише понякога:)

:bighug:
и ти пожелавам :bfp:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ijjivi82 чакай сега :) Ако на 18.03 трябва да ти дойде, то овулацията по принцип все още не е минала ....
Зеленоочка е права! Според мои си сметки, на мен също трябва да ми дойде на 18.03, но още не съм имала О. Вчера ме гледа доки и очаква при мен О да настъпи утре или в другиден, но това ще го разбера утре като ида пак на УЗ. Наблюдавай се, защото около О организма се променя по подобен начин, по който се променя и около М. При теб може да са симптоми на наближаваща овулация.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Е, ако наистина е така, значи този месец ще ми дойде. Сигурно ще ми се смеете от това което сега ще напиша: Снощи се скарахме с мъжа ми. Писна ми вече,макар че сме женени няма и една година. Не може всичко аз да опъвам в къщи. Все пак има и мъжка работа. На всичкото отгоре бях изнервена и от работата, и такъв скандал си спретнахме, че съседите сигурно се изплашиха.
Казах му, че вече ми писна аз да съм активната страна във всичко- в домакинството,в леглото. Е писна ми. Той с нищо не ме е предразположил до сега за секс. Винаги АЗ ДА СЪМ отгоре,винаги АЗ..... Е, ДАМЕ СЕ НЕ ВИДИ, ПИСНА МИ ВЕЧЕ.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ами, напий го този твой мъж и може да прояви активност! Моя като пийне 20 гр.... направо ужас!!! мирише на изгоряла гума! 8O

Ами, напий го този твой мъж и може да прояви активност! Моя като пийне 20 гр.... направо ужас!!! мирише на изгоряла гума! 8O
:D :balk_602:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
:D :balk_602:

уф моя като пийне.. :) май всеки път се караме.Той изобщо не може да пие-става голям философ в такива моменти... и накрая и секс не праим защото преди това сме се скарали яко..  :? Мъже....

а за чертичките-ще ги видим ама не се знае кога :) до скоро :):)
*
Цитат
уф моя като пийне..  май всеки път се караме.Той изобщо не може да пие-става голям философ в такива моменти... и накрая и секс не праим защото преди това сме се скарали яко..   Мъже....

а за чертичките-ще ги видим ама не се знае кога  до скоро 

Все едно слушам за моя мъж...Съъъщичкия,от 50гр ракия очите му стават кръв червени става един лежерен ,направо не мога да го търпя..отгоре на всичко е 60кила и хич не може да пие ,пък му е мерак...
И аз си мисля че че чертичките ще ги видя когато той се откаже и от алкохола и от цигарите... Дай Боже да е по- скоро че нерви не остават вече...
РОБВАХ ГО ТОВА ВЕЧЕ. И ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ КАЖА КАКВО СТАНА? АМА НЯМА ДА СЕ СМЕЕТЕ. НАИСТИНА КАТО ПИЙНЕ СТАВА АКТИВЕН,ИСКА ОТГОРЕ ДА ЕТОЙ. НО..... ВИНАГИ СТАВА ЕДНО И СЪЩО. РЕПЛИКАТА Е:
" АБЕ ЖЕНА, КЪДЕ СА ТИ ДУПКИТЕ?"  8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Е , КАКЪВ СЕКС ДА ПРАВЯ КАТО МИ ГИ НЯМА ДУПКИТЕ, А И ОТ СМЯХ МУ ПАДА И.... ЗАСПИВАМЕ. ПО-ТОЧНО ТОЙ ЗАСПИВА,А АЗ ЗАПОЧВАМ ДА ГО БЛЪСКАМ,ЗАЩОТО С ХЪРКАНЕТО СИ ЦЕПИ МРАКА.
МОЯ СЪЩО ДОСТА ПИЕ И ПУШИ.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Аз не мога да кажа, че пие, понеже е в категорията на мъжа на lubaboiko, и като пийне 20 гр., първосигнално иска да спи, ама после се опулва и.... ела да кажа! Дупки и ние сме търсили, ама като му дадеш координатите... става номера!

*
Моя пък като пийне малко и го избива на чувства. Започва да се умилква като котенце около мен  :D Ама аз не му давам като е пил, че ме е страх да не би да ме забремени точно тогава.  8O знам ли. Обаче не му се случва често да пие и това е добре.

Незнам момичета. И днес продължава това подръпване ниско,пулсиране,левия яйчник ме боли.Снощи,като се въртях с кучето/играхме си/ ми се зави свят. А как ми се яде-олееееееееееее. Опитвам се да се ограничавам, защото ако е фалшива тревога? Снощи правихме секс,макар че сме скарани ама ми е период на ову.
Ох,ако мога да си погледна в корема има ли нещо? :(