0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Възможно ли толкова ниска БТ?
« -: Февруари 29, 2008, 19:22:55 pm »
Здравейте, моми4ета. Искам да попитам за не6то което ме птритеснява. От този месец по4нах да меря БТ, но ме притеснява, 4е е много ниска. Използвам дигитален термометър, орално. Всяка сутрин към 6.00 4аса, за6тото след това не мога да спя. По4нах от пети ден и бе6е 36, 6ести пак толкова. След това падна до 35-35.2. Днес ми е 11-ти ден и о6те е така. На няколко пъти я меря по 2-3 пъти за да се убедя 4е аз не бъркам. Е това е. Моля ви кажете ми дали е възможно.
Re: Възможно ли толкова ниска БТ?
« Отговор #1 -: Февруари 29, 2008, 19:39:38 pm »
Неши, мисля, че е по-добре БТ да се мери в дупето. Не пречи, че я мериш в 6 часа, но трябва да е винаги в толково и да си спала поне 6-8 часа. Не бива да ставаш и изобщо да се движиш преди да я измериш. Най добре си нагласи до леглото термометъра да си в готовност.
*
« Отговор #2 -: Февруари 29, 2008, 19:48:33 pm »
Теди, благодаря ти за бързия отговор. Азтака съм се нагласила, термометъра е до мен и не ставам. А по въпроса за поне 6-8 4аса сън, малко ми е проблем, за6тото имам малко неспокоен такъв. 4есто се въртя и сънувам разни не6та/все бебета и бременни/ и това много ме натоварва допълнително. Но поне към 4 4аса ги докарвам пълни. Може би наистина трябва да по4на в дупето, но нали трябва както си по4нал така да е целия цикъл. Ох, дано да успея с температуро меренето. Благодаря.
Успех на вси4ки и стискам палци да има много положителни тестове. :goodluck:
« Отговор #3 -: Февруари 29, 2008, 19:55:36 pm »
Изкарай си този цикъл така, а после може да пробваш. Има и друго - просто някой хора са с по-ниска температура.
*
« Отговор #4 -: Февруари 29, 2008, 20:44:13 pm »
Егати змията съм тогава :lol: Ве4но ми е студено
*
« Отговор #5 -: Март 01, 2008, 12:12:27 pm »
Задръж термометъра няколко минути и след като подаде сигнал, че е готов. БТ ще е различна - гарантирам ти от опит. Аз меря като теб БТ, виж ми графиката ако искаш. Преди овулация БТ ми е 36.1-36.2, а след овулация 36.4-36.6 Сега не гледай стойностите, че яко съм настинала и са по-високи.
Ако мериш БТ в дупето, ще видиш че стойностите ще са различни.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #6 -: Март 01, 2008, 15:39:30 pm »
Зеленоо4ка, благодаря и на теб за съвета. Аз държа термометъра докато даде сигнал и пак е така. 6те видим какжо 6те се полу4и като графика накрая на цикъла, пък дано да не трябжа на никоя от нас пове4е да мери БТ. :crossfingers:
« Отговор #7 -: Март 01, 2008, 17:54:11 pm »
Добро пожелание. Всички на това се надяваме
« Отговор #8 -: Март 13, 2008, 18:03:21 pm »
Искам и аз да попитам нещо за БТ:предния ден преди овулация беше 32.6,правихме опити три дни подред и сега след като премина овулацията се движи в границите 36.4-36.5.И тъй като съм чела че трябва да е около 37 в периода до следващатата менстуация ме интересува при тези мои стойности възможно ли е да е станало зачеване?

« Отговор #9 -: Март 13, 2008, 22:05:27 pm »
Искам и аз да попитам нещо за БТ:предния ден преди овулация беше 32.6,правихме опити три дни подред и сега след като премина овулацията се движи в границите 36.4-36.5.И тъй като съм чела че трябва да е около 37 в периода до следващатата менстуация ме интересува при тези мои стойности възможно ли е да е станало зачеване?
Миличка, 32,6 не е възможно да си имала...сигурно имаш предвид 35,6, или не си мереила правилно.
Как разбра, че е минала овулацията? Как мериш БТ-орално, вагинално, ректалноІ
Всичко има значение, почети малко из формума, ще намериш интересни неща.